Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום בדקתי ראלי דור 1 ואלו הליקויים שנמצאו.

מכיוון שאני לא מבין גדול אשמח אם תביעו דעתכם (המבינים מביניכם) על הליקויים.

מנוע - בלאי פנימי מנוע, רעש מערכת תשמון ושסתומים, רעשים במנוע + אבזרי מנוע, רעשים ונקישות פנימיות, נקישות גל זיזים, סמנים לשריפת שמן ממובילי שסתומים/בעומס, לבדוק או להחליף רצועה/שרשרת תזמון לפי הוראות יצרן, לבדוק צריכת שמן בנסיעה, לנקות ולטפל מערכת קירור-להחליף מי קירור בנוזל קירור, התחממות יתר במנוע, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, קורוזיה בית טרמוסטט, סיבובי מנוע לא יציבים, מנוע מזייף, סחיבה חלשה.

בעת שיחה עם הבודק אמר שהמנוע במצב טוב ושההספק מתאים לנתוני יצרן ורק בעית הסחיבה היא המשמעותית והוא לא ידע להגיד לי ממה בדיוק היא נובעת.. הוא נתן כמה אופציות אבל כפי שציינתי אני לא ממש מבין בזה, הוא אמר שזה יכול להיות סתימה באגזוז (בבדיקה מצויין כי מערכת הפליטה תקינה) אולי צריך לעשות ניקוי אינג'קטורים, ואולי לנקות את הTBI (מה זה לעזאזל?!).

אשמח לשמוע את דעתכם הכנה כי עבדתי קשה בשביל הכסף הזה.

בתודה מראש

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

יחסית לכל בדיקה אחרת נראה בסדר גמור ביחס לגיל ושזה רכב שבטח לא אחד השמורים.

את בעיית הסחיבה אתה חייב לברר.

חבל שלא בדקתה עם מוסף פג'ו. נו אני בטוח שהחברה פה יעזרו לך אם לא תבדוק בפורום PSI.

סתם להתעניינות איזה שנה הרכב?

פורסם

זה מעניין, המנוע במצב טוב וההספק מתאים לנתוני יצרן אבל למרות זאת האוטו לא סוחב? לא נשמע הגיוני. מה גם שאם האוטו לא סוחב זה לא משהו שצריך בודק מקצועי בשביל לאמת אותו - קח את האוטו לסיבוב ותן קצת בגז, אתה תרגיש בעצמך איך האוטו סוחב.

מלבד זאת לא היו עוד דברים מיוחדים בבדיקה? תאונות? בלמ"זים? בלמים? גיר? מזגן?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני מוזר זה גם המילה שחלפה לי בראש

אבל אני רחוק מלהיות איש מקצוע.

השאלה היא מה מפריע לרכב לסחוב.

חוץ מזה ,זוג צמיגים קדמיים יבשים וקלאצ' לא חדש (אך לא דחוף להחליף), גומיה בצריה שזקוקה להחלפה אין שום בעיה, רכב ממש במצב חדש.. כל הפנים שמור כחדש.. ריפודי גג נראים חדשים מזגן פועל טוב ומקרר מצויין (חימום לא מעניין אותי אפילו לא בדקתי).

הבעיה החדשה שצצה היא שחישוב מוטעה שלי ושל כמה גורמים אחרים הביאו אותי למציאות חדשה שחסרים לי כ-4 אלף שקלים חדשים שעדיין מפרידים ביני לבין הכלה החדשה שכל כך רציתי.

אבל אלו החיים... לא הכל וורוד.

נקווה לטוב..

מי יודע אולי עוד חודש במשכורת הבאה.

תודה לכולכם.

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

• תוכן חדש...