Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, אז ככה:

הלכתי עם חבר מהפורום לראות סקסו 98 אצל סוחר, ראיתי שהדלת נהג לא ממש יושבת במקום, פתחתי את הדלת, ולהפעתי הציר העליון שלה התנתק ממקומו מסיבה לא ברורה כלשהי, וחובר עם אפוקסי/בונדו או משהו דומה לזה

כששאלתי את הסוחר לפשר הדבר, נענתי "זו המחלה של הסקסו"

אני שמעולם לא שמעתי על מחלה מוזרה כזאת של דלת נופלת, מעוניין לדעת בשביל הידע האישי שלי האם היה הדבר או שמא הסוחר מנסה לסבן אותי ללא הצלחה.

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מעולם לא שמעתי על תופעה כזו בסקסו.

אתה בטוח שהריתוך של ציר הדלת נעקר ולא בבעיה אחרת (יש שם פין מגשר שמחבר בין ציר הדלת לציר שמרותך לרכב - הוא קצת נוטה להשחק וכתוצאה מכך הדלת טיפה שוקעת) ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הסוחר צודק.

זו באמת מחלה של סקסו שמישהו עקר לה את הדלת בכוח מהמקום/שעברה תאונה שפגעה בציר הדלת בצד הנהג.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמר

ראית מה רשמתי כמה שורות למטה, זה די שקוף שהוא מנסה לסבן אותי, אבל סתם רציתי לדעת את זה.

איציק, כל הציר מודבק שם, לא נראה לי שיעשו דבר כזה בגלל פין שחוק...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...