Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן סרנה - הלך המצמד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את הרכב למוסך ונאמר לי שהקלאץ גמור. לפני כשנה הייתה לי אותה בעייה (רגלית הקלאץ' חדלה להפריד,ואי אפשר היה להחליף הילוכים. פעם שעברה נטען שזו המשאבה)

הקטע הוא שזה היה פתאומי,פתאום כבר אי אפשר היה להחליף הילוכים,כיביתי את את הרכב הכנסתי הילוך ונסעתי כרגיל רק שאי אפשר היה להחליף הילוכים. לשאלות:

1) האם ניתן לסוע ברכב "בלי קלאץ"?

2) מה עדיף לקנות במידה והלך הקלאץ ,אחד מקורי או "תואם יפני" ההבדל הוא 700 שקלים. והמקורי הוא עם אחריות.

תודה מראש.

נ.ב

ניסיתי לפמפם את הרגלית אבל זה לא עבד

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם

בדוק אולי נשבר לך פשוט המזלג

או שתכון את הקלאץ

יש אום על הכבל קלאץ ליד קיר האש שאיתו אתה מכוון את הקלאץ

תנסה את זה

נראה לי סתם רוצים לעשות עליך קופה ועוד גדולה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

תעשו קצת סדר ....

1.אם יש דוושה אבל אין אפשרות להכניס הילוך (רעש חריקה) - אז כנראה שיש בעיה במצמד עצמו - נשבר המיסב לחץ, או שהשיניים התפרקו נשברו .... במקרה הזה תהיה חייב לפרק תיבת הילוכים כדי לבדוק/לתקן את הבעייה

2. אם אין דוושת מצמד (היא נפלה לרצפה) - אז ככל הנראה זו בעייה במשאבת קלאץ או בצינורות - אין צורך לפרק תיבת הילוכים, תיקון פשוט יחסית .

3.ישנם גם בעיות בכבלים של העברת ההילוכים שהם לפעמים נתפסים ואז קשה להכניס הילוך - או לשמן אותם טב (WD40) או להחליף לחדשים ...

הקלאץ האורגינלי באמת יקר יותר אבל ללא הצדקה !!! כי הרי הוא גם VALEO וכך גם התחליפי שאפשר להשיג בחצי מחיר

אלפא רומיאו - נגעת נסעת ...

33 16V, לא לבעלי לב חלש !!!

פורסם

טוב אני עושה סדר:

1)הדוושה מאוד רכה אז אפשר להגיד שיש דוושה,העניין זה שפשוט אין אפשרות להכניס הילוך כשהרכב מונע.לא משנה כמה מנסים וכמה כח מפעילים ההילוך לא נכנס.

2)כמו שאמרתי הדוושה רכה מאוד,אבל יש שמן במשאבה ופימפום לא עוזר

3)כמו שאמרתי בלתי אפשרי להכניס הילוך.

בקשר לקלאץ החילופי,תודה כמו שחשבתי

הקלאץ ברכב הוא עם משאבה ולא כבל,כך שמן הסתם הבעייה היא לא בכבלתאבל אם תוכל להרחיב על המזלג אודה לך מאוד.

אני מזכיר שהדיאגנוזה היא של המוסך בקשר לקלאץ.

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם
תעשו קצת סדר ....

1.אם יש דוושה אבל אין אפשרות להכניס הילוך (רעש חריקה) - אז כנראה שיש בעיה במצמד עצמו - נשבר המיסב לחץ, או שהשיניים התפרקו נשברו .... במקרה הזה תהיה חייב לפרק תיבת הילוכים כדי לבדוק/לתקן את הבעייה

2. אם אין דוושת מצמד (היא נפלה לרצפה) - אז ככל הנראה זו בעייה במשאבת קלאץ או בצינורות - אין צורך לפרק תיבת הילוכים, תיקון פשוט יחסית .

3.ישנם גם בעיות בכבלים של העברת ההילוכים שהם לפעמים נתפסים ואז קשה להכניס הילוך - או לשמן אותם טב (WD40) או להחליף לחדשים ...

הקלאץ האורגינלי באמת יקר יותר אבל ללא הצדקה !!! כי הרי הוא גם VALEO וכך גם התחליפי שאפשר להשיג בחצי מחיר

1)הדוושה רכה ואין אפשרות להכניס הילוך

פורסם

1)הדוושה רכה ואין אפשרות להכניס הילוך

2)הדוושה רכה,ולא מתפקדת אבל היא לא "נפלה לריצפה"

3)בלתי אפשרי להכניס הילוך

אולי זה באמת המזלג,אולי תרחיבו בנושא?

ארצה להזכיר שהדיאגנוזה ש"הלך" הקלאץ היא של המוסך ולא מה שאני הסקתי

פורסם

דוושה רכה ואתה לא יכול להכניס הילוך תבדוק את המזלג

אני לא יודע איך האוטו שלך בנויי אבל בשלי וברבים אחרים הכבל קלאץ מחובר בכבל לגיר ששם נמצא "מזלג" שמנתק ומחבר את הקלאץ מהגיר

ככל הנראה הבעיה היא לא בדיסק קלאץ עצמו אלא באחד ממכלוליו כמו מייסב לחץ ששבק חיו

ועל איזה אוטו בכלל מדובר ?

החלפתי לפני שבועים קלאץ , מייסב ודיסק המחיר היה 470 ש"ח לקלאץ של VALEO ועוד 200 ש"ח עבודה

אז שהקנס לא יהיה כל כך גדול , כל עוד אתה לא נכנס למורשה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

המזלג - זה מין ברזל חזק כזה שישב על הגיר בין מיסב הלחץ, הוא זה שדוחף את המיסב קדימה לכיוון המנוע (זאת אומרת לוחץ את הקלא'ץ) פנימה , בערך בגודל של 15 - ס"מ ובצורה של האות Y

הוא בדרך כלל לא נשבר ולא קורה לו כלום .

הבעיה היא בדרך כלל במיסב לחץ -שכמו שרשמתי - אין מנוס מלהוריד גיר ....

אלפא רומיאו - נגעת נסעת ...

33 16V, לא לבעלי לב חלש !!!

פורסם

לדעתי, אין בעייה במצמד אלא אויר במערכת משאבות המצמד, או תקלה במשאבות.

מהקל לכבד, להוציא אויר מהמערכת, ורק אז להמשיך לכוון המצמד.

• תוכן חדש...