Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם קיים ספר ואו אתר אשר יש בו מידע של נתונים ( מידות ) של מייסבים ומחזירי שמן

לצערי הרב ברוב המקרים חייבים לפרק את המיסב ואו את מחזיר השמן ורק לאחר מכן לחפש , דבר שעשוי לגזול זמן רב

תודה

עמיצור

פורסם

שלום וברוך הבא

אם אתה מתכוון למידות מיסבים ומחזירי שמן לפי רכב, יש AUTODATA אשר אחד מחברי הפורום נותן ממנו תמיד מידע (איני זוכר את שמו כרגע , אם אמצא, אחזור לעדכון).

מעבר לכך , לנושא המיסבים , ליצרנים יש קטלוגים שלמים המתחדשים כל שנה, הם מסופקים חינם , צריך לנדנד לסיטונאי יבואן או אולי לפנות דרך האינטרנט ולבקש.

את תוכנת AUTODATA אפשר להוריד בEMULE אבל זה לוקח המון זמן.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

צבי שלום

אני בספק אם היבואנים מחזיקים קטלוגים שבהם נתונים למכוניות ישנות בעבר הופיעו נתונים אלו בקטלוגים שהפיצו אולי אמצא זאת ב-AUTODATA

תודה על תשובתך

פורסם

שלום

אני מעוניים במידות למחזירי השמן הבאים:

1- מחזיר שמן אחורי לגיר של סוסיתא 1972

2- מחזיר שמן קדמי לסוסיתא -טיימינג.

3- מחזיר שמן בכניסה לאקס - סוסיתא

4- שני סוגי מחזירי שמן לאקס של טריומף ספיטפייר 69

5- מחזיר שמן אחורי לגירספיטפייר

6- מחזיר שמן לגיר אנגליה קדמי ואחורי

7- מחזיר שמן בכניסה לאקס אנגליה

8- מחזיר שמן קדמי לטיימינג אנגליה

נתוני מיסבים לגלגלים ואקסים של שלושת המכוניות

תודה

פורסם

למרות ואיני משוגע מכוניות, יש לציין כי אם זה האוסף שלך, הוא מעורר געגועים. בקשר לקטלוגים, התכבנתי ליצרני המיסבים , לא הרכבים.

למרות זאת , איני מבין: אם אתה צריך להחליף חלקים אלו, מדוע לא לפרק אותם ולקנות לפי דוגמא, כמעט אין מיסב או מחזיר שמן אשר יוצר ולא ימצא בשווקים.

פורסם

לצערי מתוך נסיון נאלצתי לרוץ המון בשביל למצא מחזיר שמן ואו מיסב מתאים היו מקרים שלא מצאתי כלל

כאשר יש לי את החלק ביד פשוט ומהיר יותר לפרק ולהרכיב זאת במקום אם אתה נכנס למוסך לעיתים הם גם מאבדים את סובלנותם מאחר והחלקים אינם והרכב נשאר תקוע במוסך

בכל הרכבים אני מעוניין בהחלפת מחזירי השמן לאור רטיבות הם פשוט התייבשו בנוסף אני מתגורר בסוף העולם בערד החיפוש אחר חלפים זה פרוייקט אמיתי.

פורסם

הדבר אותו אתה מתאר , נשמע הגיוני. אולי תוכל למנוע פירוק. יש תוסף שמן STOP LEAK מיוחד המחזיר את הגמישות למחזירי השמן. צריך להוסיפו והוא יפעל אחרי כמאה קיל אחר כך. זה עזר לי לא מעט פעמים ושימש גם כבודק מצב: אם הנזילה המשיכה , הרי מחזיר השמן סדוק , ראה, אפילו פצוע. ברוב הפעמים זה עזר לתקופה די ארוכה. אבל שים לב: בתנאי ויש שימוש במנוע. העמדתו לתקופה ארוכה תיבש את מחזירי השמן מחדש.

פורסם

כנס לאתר של SKF או של NSK

לרוב תמצא שם קטלוג מכוון - השם הקטלוגי של המייסבים משותף לכל היצרנים

ובכל ספר (ובמקרה הזה האתר) תקבל הסבר מאוד פשוט מהן המידות של המייסב בהתאם למספר שלו

הנה חלק מהקטלוג של SKF

בהצלחה

http://www.skf.com/portal/skf/home/products?maincatalogue=1&lang=en&newlink=1

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

אני מקווה שאצליח להגיע לזה מה שבטוח הוא שכאשר אסיים את ה"פרוייקט" הזה אפיץ טבלה שימושית לבעלי מכוניות אלו

תודה

עמיצור

פורסם

כמי שמכיר קצת את התחום (לאבי יש חנות לממכר מיסבים) לא פעם תוכל למצוא שני מסבים זהים עם מק"ט שונה -תלוי בחברה הייצרנית. כלומר ייתכן ותחפש מיסב לפי מספר שמוטבע עליו ולא תמצא אבל הוא קיים תחת מספר אחר.

הכי טוב לפרק את החלק ולקפוץ לחנות מיסבים.

אם אתה מעוניין אתה יכול לקפוץ לאבא שלי (נמצא בר"ח צלנוב בתל אביב) ואני מאמין שהוא יוכל לעזור לך.

הטלפון שלו הוא 036876892.

בהצלחה

אלי

פורסם
כמי שמכיר קצת את התחום (לאבי יש חנות לממכר מיסבים) לא פעם תוכל למצוא שני מסבים זהים עם מק"ט שונה -תלוי בחברה הייצרנית. כלומר ייתכן ותחפש מיסב לפי מספר שמוטבע עליו ולא תמצא אבל הוא קיים תחת מספר אחר.

הכי טוב לפרק את החלק ולקפוץ לחנות מיסבים.

אם אתה מעוניין אתה יכול לקפוץ לאבא שלי (נמצא בר"ח צלנוב בתל אביב) ואני מאמין שהוא יוכל לעזור לך.

הטלפון שלו הוא 036876892.

בהצלחה

אלי

יפה , יש לך היזדמנות להעשיר קצת את הידע של חברי הפורום.

• תוכן חדש...