Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

seat pura gl 900cc

roei
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

i have the possibility to buy a seat pura gl 900cc

year model 1985 ,7 hand

wasnt driven for allmost a year and has no test for 2 months

not in a driving condition....

the woner told me that this model is the same as fiat 127-is it?!

it looks the same

price after towing and ownership transfer is around 1000 nis

?what do you think

?is it food for reabilitation

?for parts

?for bagi use

thanks for your help

פורסם

אני הייתי מעדיף ללכת על המקור - פיאט 127 מהשנים שמתחת ל-1984 - יותר יפה מהפורה ובמחירים די דומים תוכל למצוא אחת עם טסט.

Seat Fura

fura.jpg

Fiat 127 MKII

fiat_127.jpg

הרכבים די זהים - רכב זריז וחסכוני, די אמין, צפה להחלפות תכופות של כבל קלאץ' ולאיכות ירודה בפנים הרכב (ידיות וינקר וחלון שנותות להישאר ביד וכו').

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אם בסוף תרכוש אותה,יש אחת נוספת שעומדת בשד' קיש בחיפה בצבע לבן שאינה נוסעת כבר מספר שנים ומתפוררת לאיטה,אפשר לאתר הבעלים ואני בטוח שהוא ישמח לתרום אותה למי שיגרור אותה... יש לה את כל חלקי הפלסטיקה ויכולה לשמש כרכב לחלפים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ועוד אחת בשד' ירושלים בקרית ים, ממול לבנק דיסקונט. עומדת כבר שנים רבות, אך נדמה כי נוסעת לעיתים רחוקות.

בהצלחה.

משכנתא זה קל

פורסם
אם בסוף תרכוש אותה,יש אחת נוספת שעומדת בשד' קיש בחיפה בצבע לבן שאינה נוסעת כבר מספר שנים ומתפוררת לאיטה,אפשר לאתר הבעלים ואני בטוח שהוא ישמח לתרום אותה למי שיגרור אותה... יש לה את כל חלקי הפלסטיקה ויכולה לשמש כרכב לחלפים.
תן לי פרטים על ה127

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
תן לי פרטים על ה127
לא 127 אלא סיאט פורה לבנה,עומדת זמן רב, נמצאת ברח' קיש בחיפה (כשעולים מביה"ח בני ציון לכיוון מרכז הכרמל,יש עיקול של 180 מעלות מרח' וינגייט ימינה לרח' קיש,מיד לאחר מכן יש רמזורים,ממשיכים ישר ולאחר כ 300 מטר לערך בצד ימין - בצד של הנוף המהמם עומדת הסיאט,אי אפשר לפספס,צריך לאתר את הבעלים שכנראה גר בבית שמתחת לכביש שכן מדובר בחניה פרטית),בהצלחה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...