Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז המקרה הוא ככה:

לפני כ-3 חודשים, חבר שלי החליט ל"דגמן" למצלמת מהירות בכביש גהה על 200 קמ"ש.

כמובן שיצאו תמונות מעולות (מרוב שהם יפות אפילו המשטרה התעניינה בהן...)

והוא קיבל זימון למשפט, אני צריך לציין שהוא נהג חדש (וטמבל...) והרכב רשום על שם אימו כך שהיא בעצם קיבלה את הזימון...

השאלה היא:

מה הוא אמור לעשות?

לשלוח את אימו (מה יהיה העונש שלה במקרה הזה?)

או להודות באשמה וללכת בעצמו? (ומה יהיה העונש במקרה הזה?)

בתודה.

גיא.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא כנהג חדש יקבל שלילה זה בטוח

וגם אימו תקבל שלילה אבל ניראה לי לפחות זמן מיכוון שהיא לא נהגת חדשה

ובארץ נהג לנהג חדש זה הכי מסוכן לעשות עברות ועוד לנסוע ב200 קמ"ש

אבל אם הוא בן אדם שיודע לקחת אחריות שילך ויגיד שהוא נהג ברכב בכדיי שאמו לא תשלם על זה..

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

ברור שמבחינתו עדיף לו "להקריב" את אימו.

היא תקבל עונש מופחת מנהג צעיר וחדש. סביר להניח - אולי זה ישמע שווניסטי - אבל יש לה רקורד נקי יותר.

סביר להניח שהיא תקבל שלילה. 200 זאת לא מהירות שאפשר להסביר במשפט.

1. האם אמא שלו יכולה להסתדר בלי רכב?

2. האם אמא אחראית תתן לבן שלה לנהוג אחרי נהיגה פראית כזאת?

אם אני הייתי במקומה - אין כאן אפילו שאלה.

הייתי מחמיר הרבה יותר מבית המשפט.

במיוחד לאור כל מה שקורה בארץ על הכבישים.

צטערת........

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

להרבה זמן כנראה :)

באיזה רכב מדובר ? כי בעבר נפסלו דוחות מהירות שכאלה ע"י ערעור באמינות המצלמה , לאחר שהובא מסמך מהיצרן של אותו הרכב שהרכב לא מסוגל להגיע למהירות כזו :) .

אני מציע לבדוק אפשרות של עו"ד טוב ... הוא ידע לייעץ לבחור טוב יותר , ואולי יוכל למזער את הנזק .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

מומלץ בחום לפנות לעו"ד לצורך טיפול בתיק.

200 קמ"ש זה לא צחוק, אפשר לקבל שלילה להרבה מאוד זמן על מהירות כזו.

מוכר מקרה של נהג חדש שנתפס על 196 (קורולה ידנית) ע"י אקדח לייזר - נעזר בעו"ד והצליח להוציא גזר דין של 11 חודשים שלילה בלבד + קנס + שלילה על תנאי.

אני אומר "בלבד" כי החל מ-12 חודשים שלילה תידרש הוצאת רשיון מחדש (!!) כולל טסט - העסקה הזו הצילה אותו מהסיפור הזה.

במקרה שהוא יודה שהוא נהג זה סדר-הגודל של העונש הצפוי, עם או בלי הוצאת רשיון מחדש (הוא עשוי להידרש לכך גם במועד חידוש הרשיון ע"י משרד הרישוי, אפילו אם יצליח לסדר שלילה קצרה מ-12 חודש)

בקיצור, 4 מסלולים אפשריים לניהול התיק (כולם בסיוע עו"ד!)

1. שאמא שלו תקח את האשמה - תקבל שלילה ארוכה אם כי סביר שיהיה פחות משנה ולא יהיו תוצאות נלוות של טסט מחדש וכו' (ההנחה היא שמצב הנקודות שלה סביר - העבירה הזו שווה 10 נקודות)

2. שהוא יקח את האשמה - שיקח בחשבון אפשרות לשנה שלילה + לימוד נהיגה וטסט מחדש.

3. להביא איזה דוד שלא ממש נוהג ולא אכפת לו שלילה שיקח את האשמה. (לא להביא סבתות זקנות - בתי המשפט מכירים את התרגיל הזה וכבר גרמו לאיזה שחקן כדורסל למשוך בחזרה את ההודאה של סבתו שנהגה 154 קמ"ש)

4. לא להודות באשמה ולנהל את התיק עד הסוף (או עד עסקת טיעון משתלמת) - מסוכן, המצלמה היא אמצעי האכיפה הטוב והאמין ביותר של המשטרה (בין היתר בגלל שאין מקום לטעויות אנוש) ואם התמונה כשרה (רכב בודד בתחום המדידה) זה קרב די אבוד - אפשר בעיקר להרוויח זמן ואולי קצת להתיש את התביעה - אבל זה עולה הרבה מאוד כסף בשכר-טרחה.

להגיע למשפט לא מצוייד בעו"ד=התאבדות, לדעתי יתנו שנה שלילה ויש אפילו פוטנציאל לעבודות שירות אם העבר מכביד...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כמובן שעדיף שיפיל את זה על אמא שלו,

אבל אני מקווה שהיא לא תסכים, כדי שהאידיוט יוכל לאכול את מה שהוא בישל.

רק זה מה שחסר, נהג חדש שנוסע על מאתיים.

מזל שהוא לא היגר לעולם טוב יותר ולקח כמה אנשים עימו.

פורסם
ניאון מגיע למהירות כזו ? אני הייתי בודק את זה , בנוסף פנה אלי בה"פ , אתן לך שם של עו"ד חזק מאוד בתחום (ואפילו זול)... שלא יעיז ללכת ללא עו"ד !

בדיוק , לא זכור לי שיש מצלמת מהירות מתחת למצוקי דרגות...

פורסם

לדעתי הילד מפגר, בית משפט לא יאמין שאמא נסעה 200, אבל אין לו מה לעשות,

בשני המקרים העונש יהיה קשה. אני לא הייתי מפיל על אמא, אני בתור אמא לא הייתי לוקח את העונש. בכל זאת להגן על הילד ואלי הוא יכעס ורישיון מחדש אבל אין מה לעשות ככה הוא ילמד את הלקח יתבגר ויפול לו האסימון. זה הדרך בשבילו.

מה שלא הולך קצר וקולע ילך ארוך וצולע.

גם הוא מאד חכם נוסע בכביש שיש ים מצלמות ונוסע 200, לא 120, לא 130, לא 150, לא 180, 200 :shock:

לדעתי הוא תהה מתי הוא ימריא

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אם האמא חכמה, שתתן לילד שלה לספוג את העונש.

נסעת מהר, נתפסת , שלם את המחיר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא יודע אם זה מתאים לנסיבות אבל לפני כמה זמן תפסו איש אחד נוסע כביכול 270 לאחר שהוא הוכיח שהאוטו שהוא נהג בו לא יכול מבחינה מכנית להגיע ל270 ביטלו את האשמות.

אני לא חושב שהוא צריך לנסות למגר את העונש במיוחד אם אתה אומר שהוא טמבל אבל ביקשת הצעות.

to finish first first you have to finish

פורסם

אין שום סיכוי שתפסו אותו על 270.. פשוט אין להם מכשיר למדוד את המהירות המטורפת הזו..

אם כי היה את הח"כ הזה שתפסו אותו במאזדה 6 על 200 ומשהו קמ"ש, והביאו הוכחות שהרכב שלו לא יכול להגיע למהירות הזאת - והכל בוטל..

השאלה רק מה תהיה ההתייחסות כלפי אזרח מן השורה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...