Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך ילד יכול לתת לאמא שלו לקבל שלילה במקומו? זה הדבר הכי כפוי טובה שאפשר לעשות (ועוד הוא נהג על הרכב שלה!). אם הילד לא לוקח את התיק על עצמו הוא חרא של בנאדם וחרא של בן לאמא שלו.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היות והוא נהג חדש, בכל מצב של שלילה, הוא יצטרך לעשות טסט מחדש, עד כמה שאני יודע...

הייתי כבר בכמה משפטים, עוד לא יצא לי לראות אישה שנשפטת על מהירות של 200, יכול להיות מצחיק, אני אשמח לדעת מתי המשפט, ולבוא לראות :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מגיע לו שלילה,..

אבל אני בטוח שהילד וכמו כל אחד מאיתנו לא רוצה לעבד את הרישיון אז מה שאפשר להציע לו זה דחוף ללכת לעורך-דין טוב.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
מגיע לו שלילה,..

אבל אני בטוח שהילד וכמו כל אחד מאיתנו לא רוצה לעבד את הרישיון אז מה שאפשר להציע לו זה דחוף ללכת לעורך-דין טוב.

במקומו הייתי אומר: "אוקיי, אכלתי לקרדה. שרפתי את עצמי. עשיתי את הטעות שלי. עכשיו משלמים..."

אני לא רואה איך עו"ד יוציא אותו מזה, וגם אם כן הוא כנראה ימשכן את התחת בשביל השירותים שלו כי זה נשמע כמו תיק קשה מאוד.

שימצא מישהו עם רישיון אבל בלי אוטו ושילביש עליו את התיק, נראה לי הכי הגיוני.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אם מדובר בקרייזלר נאון 2 ליטר אוטומטי (3 הילוכים) - האוטו הזה לא מגיע ל- 200 קמ"ש (אם אני זוכר נכון הוא לא עובר את ה- 195).

אני ממליץ ללכת מיד לעו"ד. התיק לא אבוד.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

בקשר לאמא,זה ממש תלוי מה השימוש שלה ברישיון,יש לי שכן שפשוט יש לאמא שלו רישון כבר איזה 10 שנים והיא אף פעם לא נוסעת,כאילו ולא היה לה אותו אף פעם,והוא כמובן השתמש בזה בכמה מקרי מהירות שהיה לו.(בכל זאת כמובן ששום דבר לא מצדיק נסיעה כזו..).

פורסם
אם מדובר בקרייזלר נאון 2 ליטר אוטומטי (3 הילוכים) - האוטו הזה לא מגיע ל- 200 קמ"ש (אם אני זוכר נכון הוא לא עובר את ה- 195).

אני ממליץ ללכת מיד לעו"ד. התיק לא אבוד.

מה אתה אומר...

הרכב הזה סוגר 210 קמ''ש לפחות (מנסיון אישי מאוד אישי.)

אבל כמו שאמרת אפשר לטעון שהרכב לא מגיע למהירות כזאת

ואפשר לסדר משהוא כמו הגבלה אלקטרונית (ציפ) ולתת את הרכב לבדיקה ושהם יקבעו שהרכב

לא מגיע למהירות כזאת.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אם נשים את היכולות של האוטו בצד, לדעתי חבר שלך צריך לקחת את זה על עצמו.

שים את עצמך במקום אימא שלו. היא נתנה לו את האוטו בתקווה שהוא יישמור עליו ויסע רגוע.

הוא, לא רק שלא שמר עליו, אלא נסע מהר, ועכשיו אימא שלו תצטרך לאכול אותה בשלילה ובקנס! תאר לעצמך מזה לא לנהוג כמה חודשים, ואחרי זה הרקורד שלך לא נקי.

אני אתן לך דוגמה משלי: אני נכה, והאוטו רשום על שמי. אחותי החליטה שהיא לוקחת את האוטו, נסעה מהר (לא שאני לא נוסע מהר, אבל כבר תבין) 4 פעמים קיבלה דוחות, באותה שעה רק בימים שונים, באותם ימים ובשעות האלה אני הייתי בבית ספר וזה השעה הקבועה שלה שהיא לוקחת את האוטו. אחותי החליטה שהיא לא לוקחת את זה על עצמה, ולא משלמת שום דו"ח. בסופו של דבר הורי שילמו. מה שקורה עכשיו, שאני אמור לקבל את הרשיון החדש (בלי הנהג חדש) , ועדיין לא קיבלתי אותו. שאלתי שכנה שלי שהיא אחראית במשרד הרישוי בב"ש, והיא אמרה לי שכניראה אני אצטרך לעשות תאוריה מחדש. למה? ככה. אתה לא יודע באיזה עצבים אני נימצא. אז תאר לעצמך באיזה עצבים אימא של חבר שלך נימצאת, ואם היא תקבל שלילה ותשלם את הדו"ח שבנה האהוב העניק לה במתנה אז איך היא תרגיש... שחבר שלך יגלה קצת בגרות ואחריות.

פורסם

אני חושב הבן עצמו צריך ללכת למשפט ולא לשלוח את אמא שלו, וכך הוא יקבל את העונש על מה שעשה וזה ילמד אותו לקח לפעם הבאה... יהיה לו שנה לחשוב על מה שהוא עשה וככה אולי גם חברים שלו שהם נהגים חדשים ילמדו לקח...

פורסם

קודם כל לי זה יקרה לא בגלל שאני אומר להקניט, פשוט אני לא יסע בההירות כזאת, אבל אם היה קורה הייתי פשוט לוקח את האחריות ומשלם את העונש ומקבל אותו. אני לא מנסה לשחק אותה פה גבר, פשוט עשית מה שעשית תשלם. כמו שהיית גבר לנסוע מעל המותר תהיה גבר לשלם את העונש.

I feel LEGACY

פורסם

אני חושב שנהג חדש(ואידיוט גמור), לא רק שצריך לקחת לו את הרשיון ובטוח לא אמא שלו המסכנה בסיפור הזה.

אני מאוד מקווה שיקחו לו את הרשיון להרבה מאוד זמן, ואני בתור אמא שלו , המקסימום שהייתי עושה בשבילו זה אולי לקנות לו חופשי חודשי ובמקרה אם אני אמא ליברלית אז הייתי קונה לו אופניים, רכב ממני הוא לא היה מקבל יותר לעולם זה בטוח.

ולפותח התרד', אם יש לך עוד חברים כאלו נהגים חדשים שלוקחים את הרכב של אמא ונוסעים איתו 200 קמ"ש!!!, תודיע לי לפני לאן אתם יוצאים שאני אדע לא להגיע לשם!, אני רק מקווה שבזמן שתפסו אותו הוא היה לבד והשעה הייתה 5 בבוקר, כדי שאם חס וחלילה היה קורה משהו , הוא היה פוגע רק בעצמו ולא בעוד מישהו על הכביש או נוסעים אחרים ברכב...

ואגב, שום עו"ד לא יקח על עצמו את התיק הזה, זה מקרה אבוד מראש, אלט אם כן העו"ד הוא טיפש, מהירות כזאת לא באה לסדר היום באף מקום...

אם זה היה 140, אולי היה ניתן לצאת מזה בקנס ושלילה ל30 יום, אבל 200, שיכין את הכיס והוא יכול לגזור מעכשיו את הרשיון ולחפש מורה לנהיגה חדש שיהיה פנוי שנה הבאה....

under construction..

פורסם

או קיי אז לכל המגיבים... תודה רבה על כל ההצעות! באמת עזרתם המון!

בקשר לזה שאמא שלו תקח את האשמה, היא הציעה את זה כדי שהעונש יהיה מופחת והבן לא יצטרך לסבול שנה בלי רישיון... (קצת טיפשי...) ואחרי זה את ההוצאות של קורס נהיגה מחדש.

באותו לילה (אמצע לילה יותר נכון... 3 בלילה) הוא היה עם עוד חבר באוטו (לא אני ברוך ה')

שדירבן אותו ללחוץ עוד טיפה על הגז, למי ששואל על איזה כביש, על כביש גהה.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
מה אתה אומר...

הרכב הזה סוגר 210 קמ''ש לפחות (מנסיון אישי מאוד אישי.)

אבל כמו שאמרת אפשר לטעון שהרכב לא מגיע למהירות כזאת

ואפשר לסדר משהוא כמו הגבלה אלקטרונית (ציפ) ולתת את הרכב לבדיקה ושהם יקבעו שהרכב

לא מגיע למהירות כזאת.

כן? ואיך מדדת את המהירות?

לידיעתך - כל ספידומטר שאני מכיר מתוכנן לזייף למעלה, כך שבהחלט יכול להיות שלא עברת את ה-200.

חוץ מזה, חיפשתי ומצאתי ב- PARKER'S, שהמהירות המקסימלית של הנאון החדשה (משנת 1999) היא 121 מייל בשעה, שהם 193.6 קמ"ש בלבד.

לכן, אם קרייזלר נאון נמדד על 200 - אפשר בהחלט לטעון שהמדידה לא אמינה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...