Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרינס קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וזה המקום לספר שבגיל 15-16 הפכתי חיפושית קבריולט לבאגי (ועוד שנתון עם ג'נט 5 חורים, מנוע 1200 Single-Port)
וזה אותו המקום לספר גם על ה-GSR שרכשתי לפני שלושה חודשים לערך מזוג פלגמטים בעלי

מספר באגים חיפושית שאיפשהו באמצע הדרך החליטו להפוך אותה לבאגי עקב המנוע החזק

ומשקלה,ולאחר פירוקה הואנדלי להעביר את מנועה לבאגי החיפושית..........

ואני אומר.....מי אמר שפלטפוס יש רק ברגליים?במקרה של שני הממברנות הללו מצאו שהוא מגיע

גם לראש!

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאלו לעיל שמזלזלים בערכה האספני של הפרינץ... תמיד תראו אותה ראש בראש מול מכוניות הספורט המובילות של התקופה, לרבות לוטוס למיניהן, אסקורט RS,ה- 2002TII ועוד... (מי שרוצה להציץ במגזינים ובמבחנים כאלו לדוגמא, מוזמן לביקור...מרתק). מה גם שערכה היום במצב "סביר", לדגם ה-1000 הבסיסי, עומד על כ-4000-5000 אירו. גרסאות ה-TT לא נמכרות בפחות מ-10,000 במקרה והיה לקונה מזל וה-TTS וכן הרפליקות (כמו שאני בונה), הGroup B וכו', לא נמכרות בפחות מ-18,000-20,000 אירו... כ- 25,000 דולר... מחיר דומה ללא מעט מכוניות "יותר" קלאסיות אשר הינן יותר "פאר היצירה" ....או ש...לא .. ;-)

ליאור אני מבין שאתה מאד אוהב את הפרניצים שלך - וזו זכותך, אולם אל תתטעה את הציבור, פרינץ רגילה היא דווקא רכב מהזולים המצויים במחירונים הבנילאומיים - לשם דוגמא - רנו קטר שבו משופצת שווה יותר במחירון מפרינץ 1000.

נכון שהדגמים המיוחדים שווים יותר - אבל, בוא נשים דברים בפורפורציה !!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
ליאור אני מבין שאתה מאד אוהב את הפרניצים שלך - וזו זכותך, אולם אל תתטעה את הציבור, פרינץ רגילה היא דווקא רכב מהזולים המצויים במחירונים הבנילאומיים - לשם דוגמא - רנו קטר שבו משופצת שווה יותר במחירון מפרינץ 1000.

נכון שהדגמים המיוחדים שווים יותר - אבל, בוא נשים דברים בפורפורציה !!

תלחץ על הלינק... www.ebay.com ... תחפש פרינצים למכירה לעומת רנו קטר שבו... ובוא נראה את ההבדלים במחיר.. הרי שנינו יודעים שפעמים רבות המחירים בפועל שונים משמעותית מהמחירים במחירוני הרכב השונים. אגב, כשאתה אומר מחירון בינלאומי, אני מקווה שאתה לא מדבר על מחירוני מגזיני הרכב הבריטיים...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור זהו אומנם ויכוח אקדמי - אולם עדיין מעניין. המחיר של הרכבים מתוצרת גרמנית (למעט אופל) בגרמניה הם יקרים יותר ממחירם בשאר ארצות העולם ולכן יש לבדוק את המחיר מחוץ לגרמניה. אתה גם מביא לנו דוגמאות של רכבים במצב MINT - האם יש בארץ PRINTZ במצב כזה?? - לפי מה שאני ראיתי אין - ומכאן שאם ננסה להעלות PRINTZ "ישראלית" ל-EBAY לדוגמא - היא תימכר/תקבל הצעות בסכום נמוך, מאד נמוך להערכתי.

דרך אגב, באנגליה לצורך הדוגמא, חיפושית היא יחסית רכב יקר, יקר מהרבה רכבים שבארץ מחירם הוא פי כמה וכמה מחיפושית!!!(ושוב לשם דוגמא באנגליה חיפושית יכולה להיות יותר יקרה מ-MG MIDGET :roll: ).

כל שאני מנסה להבהיר הוא כי בכל מקרה לערך הכלכלי לא תמיד ישנה משמעות וכנראה בכל מקרה השווי הוא פחות מאשר אנו מעריכים.

פורסם
ליאור זהו אומנם ויכוח אקדמי - אולם עדיין מעניין. המחיר של הרכבים מתוצרת גרמנית (למעט אופל) בגרמניה הם יקרים יותר ממחירם בשאר ארצות העולם ולכן יש לבדוק את המחיר מחוץ לגרמניה. אתה גם מביא לנו דוגמאות של רכבים במצב MINT - האם יש בארץ PRINTZ במצב כזה?? - לפי מה שאני ראיתי אין - ומכאן שאם ננסה להעלות PRINTZ "ישראלית" ל-EBAY לדוגמא - היא תימכר/תקבל הצעות בסכום נמוך, מאד נמוך להערכתי.

דרך אגב, באנגליה לצורך הדוגמא, חיפושית היא יחסית רכב יקר, יקר מהרבה רכבים שבארץ מחירם הוא פי כמה וכמה מחיפושית!!!(ושוב לשם דוגמא באנגליה חיפושית יכולה להיות יותר יקרה מ-MG MIDGET :roll: ).

כל שאני מנסה להבהיר הוא כי בכל מקרה לערך הכלכלי לא תמיד ישנה משמעות וכנראה בכל מקרה השווי הוא פחות מאשר אנו מעריכים.

מסכים עם דבריך (ראית? יש מישהו שמסכים עם מה שאתה אומר...:wink: )... הרי ידוע לך ואני מניח שלכולם שהמכוניות שמעניינות אותי, עניינים בשל היותן הן ולא בשל ערכן הכספי או האספני...

אגב, הפרינץ הלבנה שלי, זאת שתבמונה בלינק למטה, זכתה ל2 הצעות רכישה מאוד מפתות מגרמניה, בעקבות פרסום הלינק שם באחד הפורומים. המחיר שהוצע על רכב שהוא לא מנטוס (טעם פירות, או תפוחים, מקסימום) היה סביב ה-5K יורו על-ידי שני מציעים שונים...אך כאמור, גרמניה שונה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מה הם גנובים?! בשביל מה ליבא אמבטיות מישראל... יש להם את איליה ליד שמעתי שמייצרים שם אחלה אמבטיות... עם ברזים ושיש אטלקי...

אוף הגרמנים האלה מפגרים....

Rammstien!!!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אני חושב שהגבתם בחוסר פרופורציה!

היות ואני לא מכיר אתכם, אני לא יודע אם זה ברצינות או בצחוק, אבל יש לי הרגשה שחלקכם לקח את זה מאוד קשה. להזכירכם מדובר ב20 שנה אחורה...

אני מאוד אוהב מכוניות ומאוד ומכבד את פועלם של אלו שעוסקים במלאכת השיפוץ. מצד שני, כפי שכתב פה אחד המגיבים, הייתם מגיבים כך אם היה מדובר באונו 45 שנת 88 ??? לעניות דעתי התשובה שלילית, היות וכרגע אונו 45 שנת 88 לא נתפסת רכב אספנות... ובאותה מידה גם פרינס בשלהי שנות ה80.

אז בבקשה עם כל הכבוד, קצת בגרות וקצת חוש הומור.

עד לפני לא הרבה זמן (לפני כ-8-10 שנים), כל הרכבים, שהיום נחשבים לקלאסיים ונדירים, וחלקם עולה הון, חלקם פחות, היו סתם מכוניות ישנות, שננטשו בכמויות ברחוב, וככאלה, גם הגיעו בכמויות למיגרשי העיריה לגריטה! רק חלק מהרכבים, שאני ראיתי במיגרשים/נטושים ברחוב, חלקם די גדול היה במצב "מושלם" מבחינת פח, כל אספן היום היה חולם על אוטו במצב כזה: פורד קאפרי (כל הדגמים), אסקורטים, רנו 16, 15, DS ים, פאלאסים משנות ה-70, כמובן-כמויות של הפרינצים, חיפושיות (אותן גם עכשיו אפשר למצוא נטושות), קורטינות, סאאבים, וזה רק חלק קטן ולא מלא מה"רשימה"!

אין מה לעשות, כל המכוניות האלה ניתפסו אז, גם בקרב רוב האספנים, כמשהו שיגרתי וחסר ערך, וככזה, לא הזיז ממש לאף אחד, שכמה ילדים במושב לקחו כמה פרינצים ואסקורטים, ועשו איתם תחרות באגי! מודה, שכשראיתי במושב שלי פונטו "באגי" ללא גג וחלק גדול מהפח, הנהוגה בידי ילד כבן-13,לא ממש הזיז לי, המחשבה שחלפה אז בראשי הייתה: "What the fuck??!:-):shock: ", כי זה היה כ"כ מצחיק... אולי עוד 20 שנה גם הפונטו יהפוך לאספנות, ואספני הדור הבא יקללו את עצמם, שלא קנו אותו בזמן ובזול? - לא יודע...

אבל, הבעיה הייתה, ששמת את התמונות האלה כאן ועכשיו, ועוד בתור "שלום" הראשון שלך בפורום הזה, ויש כאן לא מעט אנשים, שבישבילם הפרינצים (ובכלל מכוניות ישנות) זה משהו חצי-"קדוש", ופשוט לא נעים לראות אוטו כמו שלך, שאתה כ"כ אוהב ומשקיע בו, נהרס בצורה ברוטאלית כ"כ! מודה, גם לי לא היה נעים לראות מכוניות כמו שיש לי נהרסות (לא שאני לא רואה משאיות כמו שלי הולכות בכמויות לברזלים, וזה לא ממש משמח)!

אז, זה שעשית את זה- זה דווקא בסדר ו"לגיטימי" לזמנו, הבעיה הייתה, ששמת עכשיו את התמונות האלה ו"השווצת" בזה בפורום הזה! ואת זה אנשים "לא כ"כ אהבו", תנסה להבין! וגם ככה, רוב התגובות "הנזעמות" חצי-בצחוק כאן!

בקיצור, ברוך הבא לפורום, ואל תפחד - אף אחד לא יוכל אותך, מקסימום ינשוך! :wink::-):twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ירון

אני ראיתי על מה אתה נוסע...

ממש, אבל ממש אין לך מה לדבר !

אני נוסע רק על מרצדסים - לפעמים מוניות לפעמים של אגד.....

וחוץ מזה - האמן לי שיש לי מכוניות מעניינות מאד...

פורסם
ירון

אני ראיתי על מה אתה נוסע...

ממש, אבל ממש אין לך מה לדבר !

ראית על מה הוא נוסע. אבל אתה לא יודע מה הוא מחביא....ותאמין לי יש לו ......וגם.....ועוד........

שחבל"ז..... ועוד כמה שהוא לא מרשה לדבר עליהם.......רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ראית על מה הוא נוסע. אבל אתה לא יודע מה הוא מחביא....ותאמין לי יש לו ......וגם.....ועוד........

שחבל"ז..... ועוד כמה שהוא לא מרשה לדבר עליהם.......רן[/Q

ואללה רנצ'וק

כרגע נפלת מהמועמדות למוסד, דווקא חשבנו עליך ברצינות

א.

פורסם

שחבל"ז..... ועוד כמה שהוא לא מרשה לדבר עליהם.......רן[/Q

ואללה רנצ'וק

כרגע נפלת מהמועמדות למוסד, דווקא חשבנו עליך ברצינות

א.

האמת רציתי להיות ..... יותר, אבל לא....בגלל....., כי זה היה גורם ל....-רן

פורסם

טוב בנות גמרתן לריב למי יש פין יותר גדול?

בכל מיקרה... אני חושב שהרסו מלא מכוניות פה בארץ..

שמעתי שהיה רמאלי אחד שהשבית קרוב ל 10 מכוניות אמרקאיות שהוא היה פותח להם את הגג עם מסור דיסק נוסע איתם בקיץ וזורק אותם לפני הטסט

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
טוב בנות גמרתן לריב למי יש פין יותר גדול?

בכל מיקרה... אני חושב שהרסו מלא מכוניות פה בארץ..

שמעתי שהיה רמאלי אחד שהשבית קרוב ל 10 מכוניות אמרקאיות שהוא היה פותח להם את הגג עם מסור דיסק נוסע איתם בקיץ וזורק אותם לפני הטסט

קובי

רמלאי זה לא דוגמה לכלום....ואנחנו לא רבים אנחנו יודעים........:-) רן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...