Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרינס קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמנם כואב הלב. הרבה פרינצים עשו כך את דרכם לעולם הבא.

מי ידע שיום יבוא והרכב יהפוך לקלאסיקה אמיתית...

הגזמת....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה ליאור?:shock:

מתחמש לקראת יום הדין.

ולכל הפעורים שפה,

אולי לא נעים להודות - אבל אלה היו רכבים שכבר היו מיושנים ונקנו במחיר זול מאוד. כמה שאפשר לקדוח ולהתפלסף על זה שהיום הם פאר האספנות, בזמנו, אף אחד גם לא חשב שמישהו באמת יחשוב לשפץ קדאט, קורטינה, חיפושית או סתם סובארו "בשע".

תתמודדו עם זה!

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

זה כמו שאני אקח היום פונטו ואנסר לה את הגג כדי להשתעשע קצת בחולות

או שבטופגיר יקחו את הרכב החביב עליהם: סוזוקי ליאנה ויהפכו אותה לקבריולה :hihi::loco: .

לדעתי רכב נחמד.

חבל שאי אפשר לעלות אותה לכביש.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
מתחמש לקראת יום הדין.

ולכל הפעורים שפה,

אולי לא נעים להודות - אבל אלה היו רכבים שכבר היו מיושנים ונקנו במחיר זול מאוד. כמה שאפשר לקדוח ולהתפלסף על זה שהיום הם פאר האספנות, ".

תתמודדו עם זה!

ממש פאר האספנות.....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

חברה, כל הכבוד

אתם עושים לנו את העבודה.

שמתם לב שהאחרון שהתרברב על הרס פרינץ (בימינו אלה, לא לפני 20 שנה) נעלם בבושת פנים מהפורום, או לפחות שינה שמו...:shock:

קבל תגובה:

1.דבר כזה לא רואים כל יום,לא רוצים לראות כל יום,ולא רוצים לראות יותר בחיים.

2.כחבר חדש בפורום-אתה מפוטר!!!

3.בני,דבר עם הבחור שיחזור בו ויוריד את זה מיד,לפני שאני עושה ערוך תמונה ובונה את הפרינץ הזו

מחדש............

NSU Club Israel

פורסם

אני חושב שהגבתם בחוסר פרופורציה!

היות ואני לא מכיר אתכם, אני לא יודע אם זה ברצינות או בצחוק, אבל יש לי הרגשה שחלקכם לקח את זה מאוד קשה. להזכירכם מדובר ב20 שנה אחורה...

אני מאוד אוהב מכוניות ומאוד ומכבד את פועלם של אלו שעוסקים במלאכת השיפוץ. מצד שני, כפי שכתב פה אחד המגיבים, הייתם מגיבים כך אם היה מדובר באונו 45 שנת 88 ??? לעניות דעתי התשובה שלילית, היות וכרגע אונו 45 שנת 88 לא נתפסת רכב אספנות... ובאותה מידה גם פרינס בשלהי שנות ה80.

אז בבקשה עם כל הכבוד, קצת בגרות וקצת חוש הומור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הרבה עשו שטויות בתור ילדים, ניסרו גגות, חתכו מכוניות, פעם זה היה מקובל, היום כבר פחות... אם בשל העובדה שמבינים שלרכב ישן יש משמעות, ערך אספני וכו' ואם, בשל העובדה שכיום כבר אי אפשר לנסוע על המכוניות האלו באופן חופשי, גם בשטח... אם זה נעשה בעבר....נסלח לכם...:wink:

צרפתי למטה תמונה של עוד אחת שעברה חיתוך גג לצורך נסיעה בשדות...אך לפחות מזו כרמל נדב ואנכי הצלנו כמה חלקים... ( השרשור המקורי על 3 הפרינצים שלי לחלקים - כאן )

לאלו לעיל שמזלזלים בערכה האספני של הפרינץ... בישראל אמנם היא הייתה עממית והגרסאות הספורטיביות שלה לא הגיעו לכאן, אך במבחני רכב קלאסי במגזיני רכב בעולם, תמיד תראו אותה ראש בראש מול מכוניות הספורט המובילות של התקופה, לרבות לוטוס למיניהן, אסקורט RS,ה- 2002TII ועוד... (מי שרוצה להציץ במגזינים ובמבחנים כאלו לדוגמא, מוזמן לביקור...מרתק). מה גם שערכה היום במצב "סביר", לדגם ה-1000 הבסיסי, עומד על כ-4000-5000 אירו. גרסאות ה-TT לא נמכרות בפחות מ-10,000 במקרה והיה לקונה מזל וה-TTS וכן הרפליקות (כמו שאני בונה), הGroup B וכו', לא נמכרות בפחות מ-18,000-20,000 אירו... כ- 25,000 דולר... מחיר דומה ללא מעט מכוניות "יותר" קלאסיות אשר הינן יותר "פאר היצירה" ....או ש...לא .. ;-)

אגב, למעוניינים, הנה אחת שמסיימת את המכירה עוד כמה שעות... לחצו כאן - ebay

ליאור.

DSC00035.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...