Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אמרתם לי להתרחק מאקספלורר אז מצאתי dodge durango v8 שנת 2001 מה אתם אומרים? יש למישהו ניסיון אם הרכב?ניתן לטפל בו בארץ?יש מוסך?

תודה.

פורסם

יש לך איזה אהבה מיוחדת לרכבים אמריקאים? אם לא בארץ לא כדאי להתקרב... הן מבחינת זמינות חלקים ומוסכים והן בגלל שבאותו מחיר אני מאמין שתמצא חלופות יותר טובות

אבל זה החלטה שלך.

פורסם
יש לך איזה אהבה מיוחדת לרכבים אמריקאים? אם לא בארץ לא כדאי להתקרב... הן מבחינת זמינות חלקים ומוסכים והן בגלל שבאותו מחיר אני מאמין שתמצא חלופות יותר טובות

אבל זה החלטה שלך.

כן לי ולכל משפחתי יש אהבה לרכבים אמריקאים :-) אז לא מומלץ?

פורסם

תשמע האוטו נחמד מאוד נסעתי עליו בארה"ב

רק אני באמת ממליץ שתברר לגבי מוסכים לפני שאתה קונה את האוטו

כי דודג' הפסיקו להמכר בארץ לפני הרבה שנים ואין שום רכב מקביל של קרייזלר בארץ שאולי יכול היה לתרום חלקים.

אני מציע שתעשה בדיקה יסודית על האוטו לפני הקניה

פורסם

הדגם שאני אישית נסעתי עליו היה הכי מפואר ככה שהוא היה מאוד מאובזר ונוח ובאמת אוטו נחמד

אמינות? זה לא אני לא יכול לקבוע לך במדוייק מעולם לא החזקתי באוטו, יש לך שתי אפשרויות

אחת לשאול את הבעלים של האוטו מה התקלות שהיו לו ומה הוחלף

שתיים לחפש בפורומים בחו"ל מה אומרים בדיוק על האוטו

פורסם

אני מבין. אבל בקשר לחלקי חילוף זה ממש סיפור מהסרטים:| אז כנראה שאני לא יקח אותו :| אבל תודה על העזרה

פורסם

ג'ימי יותר מדי ישן:| הוא על בסיס s15 שגם היה לי פעם ולא אהבתי במיוחד. אני רוצה משהו יותר חדש.

פורסם

לא הייתי אומר שהגראנד צ'רוקי כל כך נפוץ. לדעתי הוא הכי מומלץ בין הג'יפים האמריקאים, הוא הכי מתקרב לג'יפים של החברות האירופיות המובילות + לקסוס היפנית..

פורסם
אל תצפה למצוא רכב שהוא גם נדיר וגם שיהיו לו חלקים בשפע, אתה לא יכול לאחוז את המקל בשני קצותיו.

אתה דווקא טועה לדוגמא ניתן לקנות דרך chevrolet silverado דאבל ג'אנט בארץ דרך umi שהוא לא ממש מתאים לישראל. אך ניתן דרך יבוא אישי להביא אחד רגיל (חד ג'אנט) ו umi יכולים לטפל בו ויש חלקים זמינים כי זה בעצם אותו רכב.

פורסם

זה כי כולה הסרן שונה אבל רוב המכלולים זהים ולכן אין להם בעיה לטפל באוטו כי מלאי החלקים קיים.

בדודג' אם המוסך בכלל יסכים לקבל אותך כל חלק יוזמן במיוחד בשבילך מחו"ל זה אומר כל כניסה למוסך זה שבוע מינימום וגם זה לא יוצא זול...

לא סתם רק עשירים עושים יבוא אישי למכוניות שאין בארץ.

• תוכן חדש...