Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה להחליף לסמוראי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב מאד שטח...ומכיוון שתקציבי מאד נמוך רציתי לקנות סוזוקי סמוראי שמעתי מאנשים שהוא אחלה אוטו בשביל התחלה.

השנתון 85 ל94

רציתי לדעת מה אתם אומרים...התקציב עומד על

15K-25K

פורסם

אם אתה עובר מהטנדר סובארו(אחד הרכבים הכי אמינים והכי שורדים שיש עם מינימום תקלות) לסמוראי, צפה עלייה חדה ביותר בעלויות האחזקה,בעיקר תקלות ועלויות חלפים.

פורסם

האם אתה מחפש עבירות או יותר לכיוון דרכי עפר וחצץ עם קצת שטח ?

האם הסובארו 4X4 ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

*** יש לי סובארו ממש טובה ללא תקלות ואני מאד נהנה ממנה אבל אני רוצה ליסוע יותר בשטח למרות שיש לאבא שלי טרופר אבל אני רוצה אוטו משלי שאני לא יפחד להרביץ איתה בשטח

יש לאבא שלי חבר שעלה את הר חורשן עם סמוראי למי שמכיר

והבנתי שהוא לא נופל מהגדולים בכלל ***

פורסם

לפני שאתה מתחייב לסמוראי תבדוק מאיזה שנתון אתה יכול לקנות אחת ולישר לה קו עם הכסף שברשותך כמו כן סתם שתדע אם תיקנה סמוראי אתה לא תהיה הראשון שדהר איתו בשטח ואם אתה נוסע גם על כבישים (יותר מבשטח) אז מבחינת מנוע ויציבות היתי נשאר אם הסובארו (לא שהיא יציבה מדי).

כמו כן עם לא תכתוב "מנומס" יותר בסופו של דבר יצנזרו אותך למוות

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...