Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השאלה כאן בפורום יצא לי לראות את הביואיק החדשה. לטעמי, על אף התגובות של רובכם, הביואיק La-crosse רכב יפייפה, ממש מזכיר יגואר קטנה ובהחלט רכב מעניין.

הדבר היחיד שאיני מבין כרגע הוא מדוע הגירסא הבסיסית מוצעת ב200,000 ש"ח? לא מוגזם?

נניח וכן.. במידה וארצה להתפנק על הנוחות האמריקאית (ריפודי עור, מושבים חשמליים, חימום מושבים

ושלל פינוקים) אאלץ לשלם 219,900 אלף ש"ח, כלומר, ארכוש רכב המוגר מבחינת קבוצת שווי בקבוצה 6. הגירסא הבסיסית מוגדרת קבוצה 5, בהחלט נחמדה אך שוב, אם כבר לקנות אמריקאית קונים גירסא מאובזרת.

אך הגירסא האמצעית, המגשרת בין הגיסא היקרה לגרסא הזולה עולה 219,900 ומוגדרת כקבוצה 6.

לא חבל לUMI להפסיד קהל לקוחות פוטנציאלי? לדעתי תג מחיר של 219,900 חוסם קהל רחב, בעיקר אלו העובדים תחת חברה ומוגבלים ברכב מקבוצה 5 (עד 212,900 ש"ח), לא חבל להם בשביל 7 אלף ש"ח מהמחירון להפסיד מאות קונים פוטנציאלים

אני יודע שזה נשמע מעט מוזר.. אבל אם תחשבו בהגיון תראו שזה מאוד הגיוני.

Lexus CT200H

פורסם

אתה באמת חושב שיש מאות אנשים שמקבלים רכבים עד קבוצה 5 בליסינג? הרוב הגדול הוא קבוצה 2, יש גם לא מעט קבוצה 3 ו קבוצה 4. מעטים מקבלים קבוצה 5, בטח לא מאות רכבים שכולם יבחרו בביואיק הספציפית הזו. UMI לא מפסידים פה אפילו כמה עשרות רכבים. בנוסף אל תשכח השמחיר שמקבלת חברת הליסינג הוא לא בהכרח המחיר שאתה תקבל, ויכול להיות שאם תהייה הצעה לליסינג לדגם היקר יותר, וההבדל יהיה הורדה של 7K, הם ירדו במחיר.

גיא

פורסם

200 אלף שקל זה, במושגי ימינו, חצי חינם, לעומת המתחרות. לא שאני טוען שהלה-קרוס משתווה לסדרה 3, ולא שבהנתן 200 אלף שקל הייתי קונה את הדבר המגעיל הזה, אבל כשאתה לוקח בחשבון שהמתחרות האירופאיות עולות 300 ומעלה, ושריפודי העור לבדם בסדרה 3 עולים 20 אלף שקל (עם כל יתר מה שציינת בטח תגרד את ה40K), אתה רואה שאפשר להגיד הרבה דברים רעים על הביואיק הזו - המחיר הוא לא אחד מהם.

אגב, גיא, אני חושב שקבוצת הרישוי היא עניין שמוגדר במשרד הרישוי לפי התמחור לקהל הרחב. הנחות לא משנות אותה - הרכב, ברשיון, מוגדר כקבוצה מסויימת, ולא משנה איזו הנחה היבואן נותן ללקוח כזה או אחר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

צודק לגבי ההנחה, זה אכן נשאר אותה קבוצה. אולי אפשר לקבל את הגרסה הבסיסית עם ריפודי עור בהזמנה מיוחדת.

לגבי המחיר, אין ספק שיחסית למטר פח זה עסקה טובה. ויש הרבה מאוד אנשים שזה הדבר שהכי חשוב להם.

גיא

פורסם
אתה באמת חושב שיש מאות אנשים שמקבלים רכבים עד קבוצה 5 בליסינג? הרוב הגדול הוא קבוצה 2, יש גם לא מעט קבוצה 3 ו קבוצה 4. מעטים מקבלים קבוצה 5, בטח לא מאות רכבים שכולם יבחרו בביואיק הספציפית הזו. UMI לא מפסידים פה אפילו כמה עשרות רכבים. בנוסף אל תשכח השמחיר שמקבלת חברת הליסינג הוא לא בהכרח המחיר שאתה תקבל, ויכול להיות שאם תהייה הצעה לליסינג לדגם היקר יותר, וההבדל יהיה הורדה של 7K, הם ירדו במחיר.

גיא

לא הבנת. אני לא טוען שכל בנאדם זכאי בעבודה לרכב מקבוצה 5. בוודאי שלא.

אני מדבר על ההגיון הפשוט. קבוצה 5 מוגדרת מ163,900 ועד 213,900 (כזכור לי).

הBuick הבסיסית, מכירה 200,000 ש"ח ומוגדרת כקבוצה 5. הBuick המאובזרת (לא הדגם

הכי מאובזר) עולה 219,900 ש"ח ומוגדר כקבוצה 6. במידה והיו מצממים את המחיר ב4 אלף ש"ח בלבד, היו נכנסים כקבוצה 5, אך עכשיו שאני חושב על כך בהגיון, סביר להניח שה-4 אלף ש"ח הם בדיוק הרווח שהם עושים על הרכב.

ניסתי להגיד, שהשאלה אם בשביל 4 אלף ש"ח משתלם להם לעלות קבוצה למעלה, משמע צימצום

קהל פוטנציאלי (או שמע חיפוש אחר קהל עם כיסים יותר גדולים?!)

בכל אופן

שבוע טוב..

Lexus CT200H

• תוכן חדש...