Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי סובארו ג'אסטי מודל 90, ידנית, 1.0 סמ"ק, עם מזגן.

לקראת ימי החורף ההולכים וקרבים אני חייב לטפל בבעיה מטרידה שיש לי עם מערכת החימום (אני מתכוון לחימום הנוסעים, ולא חום מנוע).

כאשר אני מדליק את החימום, בלי מזגן כמובן, יוצא אויר חם למשך מספר שניות ומיד מתקרר. לאחר שחולפות השניות הללו האויר הופך פושר וקריר - ממש לא עוזר בימי החורף הקרים שלנו.

המוסכניק שלי אמר שכנראה יש סתימה איפהשהו, המים לא זורמים טוב או משהו כזה.. לא ממש הבנתי.. ושצריך פשוט לשחרר את הסתימה.

מישהו יודע על מה מדובר?

אם כן, האם אני יכול לטפל בזה בעצמי (לחסוך קצת כסף)?

מישהו נוסף נתקל בבעיה הזאת?

אגב, אני יודע שבסובארו ג'אסטי באופן עקרוני אין בעיות עם החימום.

מה דעתכם?

פורסם

יותר מלפרק את הצינורות של הרדיאטור חימום ולהזרים לתוכו מים בלחץ אין מה לעשות,

תיזהר כי הלחץ עלול בסיכוי קלוש לפרוץ את הרדיאטור חימום וליצור לך נזילה ואז בכלל לא יהיה לך חימום או שתחליף רדיאטור חימום (אבל הסיכוי קלוש)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

עניתי לך גם בתפוז, אבל פה אני ירשום לך תשובה יותר מפורטת:

הבעיה אצלך, שנסתם לך הרדיאטור חימום פנימי.

לידע כללי, הרדיאטור הנ"ל נמצא מתחת לדשבורד.

מתוך קיר האש, יוצאים 2 צינורות שחורים.

שחרר את 2 הצינורות האלו מהחיבורים שלהם, הכנס לאחד הצינורות צינור חיצוני והפעל לחץ מים חזק. המטרה היא שהמים ייצאו מהצינור השני.

אח"כ חבר את הצינור עם לחץ המים לצינור השני והמתן שהמים יצאו מהצינור הקודם.

או שיותר פשוט סע למכון למזגנים, ושם יעשו את העבודה בשבילך. לי בשנה שעברה היתה את אותה הבעיה, עלות התיקון עלתה 50 ש"ח בלבד.

פורסם

אני מחפש צינורות שיוצאים מכיוון "תוך האוטו" - כלומר מכיוון הדש בורד.

מה זה קיר האש בעצם? אני פשוט רואה המון צינורות, וכולם שחורים.

אני מפחד לנתק משהו שלא שייך לעשות נזק.

אולי אפשר לכוון אותי יותר לצינור הרדיאטור ??

פורסם
אני מחפש צינורות שיוצאים מכיוון "תוך האוטו" - כלומר מכיוון הדש בורד.

לא, אתה צריך לחפש שני צינורות צמודים מתוך תא המנוע, קיר האש הוא ההפרדה בין תא המנוע לתא הנוסעים. (כדי לדעת שאלו הנכונים , הדלק את הרכב המתן מספר דקות ובדוק שלפחות אחד מהם מעט חם)

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

אני בטוח שאם תמונה מתאימה הוא יסתדר מצוייןאני פשוט לא מוצא אחת טובה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם יש סתימה ברדיאטור הפנימי לא מן הנמנע שגם מצבו של החיצוני דומה מאוד , אני הייתי שוקל לנקות את כל המערכת ולמלא במים ירוקים ולא מי ברז שכנראה יש כרגע במנוע.

אם תנקה רק את הפנימי עשית חצי עבודה והוא יסתם שוב .

פורסם

לי בשנה שעברה היתה את אותה הבעיה, עלות התיקון עלתה 50 ש"ח בלבד.

איזו הפתעה, לפני 15 דקות גיליתי שהרדיאטור חימום פנימי אצלי שוב נסתם.

כנראה שאת העצות שנתתי לפותח השרשור אני יצטרך לבצע עכשיו בעצמי...

פורסם

או סתימה ברדיאטור חימום או שנשברה ה"קלפה" (לא יודע מה השם של זה) שפותחת וסוגרת את המעבר של המים. תסתכל בתוך תא הנוסעים מקדימה למטה ליד הרגל השמאלית של הנוסע יש פלסטיק לבן בצורת שליש עיגול, תבדוק אם כשאתה מזיז את הבורר חום הוא זז ואם כן האם הוא פותח וסוגר את המעבר לפעמים הפין שמחבר נשבר.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...