Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה ללא ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר זמן מה,ולא צריך להטיף מוסר על מה שיכול להיות אני בעצמי יודע.

יש לאוטו טסט.

אם יעצור שוטר והוא יראה רישיון ורישיון רכב הוא יכול לעשות משהו על זה שאין ביטוח?

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

את השוטר מעניין רק אם יש לך ביטוח חובה,לגבי מקיף/צד ג',לא אמור לעניין אותו.

רק שתדע-כנף של מרצדס S500 עולה המון המון כסף,וזה לא הטפה,זו עובדה.

פורסם
כן. דו"ח וזימון למשפט.

הבהרה: זה לגבי חוסר ביטוח חובה. וזה לא דו"ח של ברירת קנס, אלא רק הזמנה למשפט!

חוסר ביטוח מקיף זה שיקול פיננסי שלך בלבד.

חוסר ביטוח צד ג' זה שיקול פיננסי שלך אבל קח בחשבון עלות כנף של מרצדס או אפילו דלת+מראה של מזדה 6!

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

וגם פנס של BMW. סתם,

ביטוח חובה אתה חייב כי הוא לנזקי גוף, ואתה לא רוצה לפגוע באדם ולא יהיה מאיפה לשלם...

ביטוח צד ג לדעתי צריך רק לרכבים, לקטנועים לא צריך כי כמה נזק כבר הם יכולים לעשות

ביטוח מקיף לרכבים/אופנועים ששוים יותר מ20000 (בערך) וכולל בתוכו את הצד שלישי (ג)

ודי כבר עם שאלות של אם... ואם ואם כי הם לא שוות כלום

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

דיברו לא מזמן על כך שבעקבות כסח בין חברות הביטוח למשטרה הן לא מעבירות לה רשימות של מבוטחים, ויש בעיות באכיפה. מישהו יכול לרענן את זכרוני?

ואגב, כנף של מרצדס חדשה היא שום דבר לעומת נזקי גוף.

אם נניח בצד לרגע את הפגיעה המצערת והטראגית בחיי אדם, המשמעות הכלכלית של פגיעה כזו היא אדירה.

קיים גוף שנקרא "קרנית" שהוא פול של חברות הביטוח שתפקידו לפצות נפגעי תאונות פגע-וברח או תאונות בהן לפוגע לא היה ביטוח חובה. קרנית עצמה רודפת את הפוגע ותובעת אותו בבית משפט על הכספים שנאלצה לשלם.

והכספים לא תמיד מסתכמים בדמי אמבולנס+ ביקור בחדר מיון + חודש פיזיותרפיה. במידה ונפגע נשאר נכה לכל חייו, נסו רגע לחשב מה המשמעות הכלכלית של מימון כל הטיפולים בו ובנוסף פיצוי על כל שנות העבודה שנמנעו ממנו מפני שאינו יכול לתפקד כמפרנס. עכשיו תחשבו אם נסעתם בלי ביטוח חובה וחס וחלילה הרגתם או הפכתם לנכה אדם שמפרנס משפחה של 5 נפשות. חברת הביטוח תפצה אותו או את משפחתו על הסכום שהם יתבעו כפיצוי על הפגיעה הכלכלית בהם, והנהג הפוגע ייתבע על ידי חברת הביטוח. ואנחנו מדברים פה על תסריט שמגיע למיליונים לאורך כל החיים.

אז תעשו לעצמכם טובה ואל תתקמצנו על ביטוח חובה. צד ג' מגן עליכם מלשלם כמה אלפים או עשרות אלפים על פגיעה ברכב. חובה מגן עליכם מלשאת עליכם את הנטל הכלכלי של שיקום אדם שפגעתם בו ואת משפחתו, בנוסף לנטל המנטאלי הקשה שממנו אף ביטוח לא מגן עליכם.

פורסם

מנצל"ש.

אם לרכב יש ביטוח לנהג חדש, אך לא לנהג צעיר.

אז אסור לי (נהג צעיר) לנהוג בו?

ועוד משהו, רק להבהרבה עצמית קטנה.

מהו ביטוח צד ג'?(פשוט שמעתי משהו שהטעה אותי והייתי רוצה להיות בטוח)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כעיקרון מה שאתה אומר הוא לא הגיוני כי נהג חדש הוא תעריף יותר יקר מנהג צעיר ולכן שיש ביטוח לנהג חדש בדרכ הצעיר נכלל.

ביטוח צד שלישי צד ג הוא לנזקי רכוש של הרכב שהיה מעורב איתך בתאונה במידה ואתה אשם, במידה והוא אשם כמובן שהביטוח שלו מתעסק עם הכל.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

מה ש shellcase שאל יכול להיות הגיוני בהחלט ויש הרבה מקרים כאלה.

אם בן אדם מעל גיל 24 עובר עכשיו טסט, אז הוא נהג חדש אבל לא נהג צעיר.

ולשאלה שלו, אם לרכב יש ביטוח רק לנהג חדש ואתה נהג צעיר, אז אסור לך לנהוג בו.

פורסם

תבינו: ביטוח נהג חדש הוא ביטוח כל נהג וכשמו משמעו - כל נהג יכול לנהוג ברכב. אבל עדיף בכ"ז לבדוק את סעיפי הפוליסה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
תבינו: ביטוח נהג חדש הוא ביטוח כל נהג וכשמו משמעו - כל נהג יכול לנהוג ברכב. אבל עדיף בכ"ז לבדוק את סעיפי הפוליסה.

לא נכון.

ביטוח נהג חדש כשמו הוא-ביטוח נהג חדש!

לא כול נהג יכול לנהוג ברכב!

אם בן אדם בן 30 עובר עכשיו טסט ומקבל רישיון, אז על הרכב שלו הוא יעשה ביטוח נהג חדש בלי נהג צעיר!

ולכן אם יש לו אח בן 18 שגם קיבל עכשיו רישיון, הוא לא יוכל לנהוג על האוטו!

פורסם

שים לב טוב Eviatar

יש דברים שלא משחקים איתם! רישיון נהיגה או ביטוח.

זה פשוט החוסר אחריות הכי גדול שיכול להיות.

כאשר אתה שותף למשהו בכל תחום שיהיה אתה אחראי גם לאחרים ששותפים לך.

יש לך אחריות מלאה לביטחונם של העוברים והשבים שמשתמשים בדרך בדיוק כמוך ולכן ביטוח זה לא דבר שניתן לשחק בו ולכן הוא הוגדר כ"חובה" לכל המשתמשים בדרך.אם אתם שואלים אותי אפילו צד שלישי אמור להיות בגדר של ביטוח חובה.

להלן שירשור מלפני כמה שבועות, שים לב לציניות שהועלתה פה כי לדעתי היא תופסת גם במקרה הזה:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=88555

יום טוב ושבת שלום לכל המשתמשים בדרך. סעו בזהירות!

אופנוען

פורסם
דיברו לא מזמן על כך שבעקבות כסח בין חברות הביטוח למשטרה הן לא מעבירות לה רשימות של מבוטחים, ויש בעיות באכיפה. מישהו יכול לרענן את זכרוני?

לא יודע בנוגע לכאסח בין חברות הביטוח לבין המשטרה, אבל מה שאני יודע זה שאבא שלי אישית ראה חוזר פנימי של משטרת התנועה שבו המפקד (או מישהו כזה) מודיע לשוטרים לא לאכוף אי המצאות ביטוח חובה בתוקף. עד כמה זה נכון וזה אומר שהם אכן לא אוכפים אני לא יודע, בכל מקרה סעו תמיד עם הביטוח שתקף לסוג הרכב שלכם ולסטטוס שלכם.

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...