Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר חודשים התקנתי ברכבי מגבר אודיובאהן מדגם A4004T אם אני זוכר נכון.

המגבר הזה אמור לתת 100X4 וואט RMS ב-2 אוהם לערוץ. או 50X4 וואט ב-4 אוהם לערוץ.

יש לי 2 ערוצים תפוסים בשביל רמקולים שיושבים במגש האחורי.

אז ככה שנשאר לי רק BRIDGE אחד לעשות כרגע.

ואני אשמח מאוד אם תייעצו לי לגבי סאב.

אני מחפש משהו פשוט, וכרגע גם לא עם מחיר בומבסטי(פאק, מי יכול להרשות לעצמו משהו עם מחיר בומבסטי כש-1400 שקל מהמשכורת שלו הולכת בחודש על דלק).

חשבתי על ה-TS-W300R(כן אני יודע שזה פיוניר... :roll:), או על הלאנזר MAX12.

אולי קיקר - מהדגמים הפשוטים.

בכל מקרה, מגבר נוסף - לא אופציה כרגע.

פורסם

אם אתה מחפש SPL לפנים במינימום מחיר אז אני בתור בעלים גאים של הסאב [MAX] מצטרף להמלצה של קודמי.מה שכן עם גישור מהמגבר שלך בהצהרות הנ"ל אני בספק אם תפיק הרבה ותהנה כמו שצריך מהסאב אלה יותר רק תדגדג את הסלילים של הסאב ולא יותר[הסאב צריך מינימום 300RMS בכדי להתחיל לזוז כמו שצריך]לשיקולך.

גמר חתימה טובה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הבנתי שלאנזאר קצת עושים אובר-רייט למוצרים שלהם - זה לא המקרה?

בכל מקרה, אודיובאן מצהירים על 2X200 וואט RMS ל-4 אוהם מונו. דהיינו, לכל ברידג' 200 וואט. סביר לא?

בכל מקרה, קיבלתי את ההמלצה.

מאיפה הכי זול להשיג אותו עם תיבה סבירה?(אני לא מדבר כרגע על בנייה של פורטד)

• תוכן חדש...