Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטומי: האם הוזכרה הסיבה שבגללה אסור לערבב את שני הסוגים 3 ו 4 ??

הבעיה היא לא לקנות בקבוק אני פשוט לא יודע מה יש אצלי כרגע ברכב.

אני לא מבין כל כך בעניין הזה ,אבל לפי התשובה של מוטי מיאטה הבנתי שיש להחליף את הנוזל כל שנתיים.

לכן בכל מיקרה אתה צריך להחליף את הנוזל לחדש ולכן אין חשיבות לנוזל שהיה שם לפני כן.

בברכת חתימה טובה

סהר אשכנזי.

פורסם

רשמתי את סוג הרכב:

איסוזו טרופר שנת 99

מנוע 3 ליטר דיזל.

בכל מקרה חלק אמרו שניתן לערבב וכנראה שזה לא נכון.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שלום.

לכל המעוניינים,חקרתי קצת את הדעות השונות לגבי השאלה האם מותר לערבב DOT 3 עם DOT 4 .

אין לי תשובה חד משמעית אבל כנראה שיש רכבים שאפשר לערבב בהם את שני הסוגים ויש כאלו שלא.

למשל בטרופר שלנו,כתוב שניתן להוסיף 3 או 4 עם אזהרה אחת -שהמיכל שממנו ממלאים יהיה סגור הרמטית.כלומר לא משנה לאיזה נוזל מוסיפים.

יש לי שאלה נוספת,הנוזל שהיה ברכב היה חום ומה שקניתי והוספתי שקוף,האם זה תקין ?

שמעתי שיש צבעים שונים בשביל שבזמן החלפה יהיה ניתן להבדיל בנוזל הישן שיצא במלואו מהקאליפר.האם יש בזה אמת?

תודה

פורסם

הצבע העכור והכהה של נוזל הבלמים טרם ההחלפה מעיד על נוזל בלמים ששהה הרבה זמן במערכת. הנוכל משחיר (נהיה חום ואז שחור) ככל שהוא סופח לחות וככל שהוא נשאר יותר במערכת.

צבע הנוזל החדש הינו שקוף / מעט זהוב - וכך זה צריך להיות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא בהכרח

קראתי על איזו חברה שמייצרת נוזל גם בצבע כחול וגם שקוף ע"מ שבעת ההחלפה תוכל לדעת שכל השמן הישן יצא מהמערכת.

יש לי משהו ב 205 שנראה כחול שחור יכול להיות שאני זקוק להחלפפה?

פורסם

אני משתמש בנוזל הכחול של חברת ATE... אני בספק אם הנוזל השחור שיש אצלך הוא נוזל של ATE, צבע הנוזל שלהם הוא כחול עמוק, אבל כחול.

מסקנה - להחליף, ויפה שעה אחת קודם.

מוטי.

פורסם

טוב תודה על ההמלצה אני בהחלט אבדוק את הנושא יותר לעומק בהקדם.אולי אני גם אעלה תמונה.

אגב מוטי,לא נתת את דעתך לגבי ערבוב דוט 3 עם דוט 4,האם באמת ישנם רכבים שמותר ,ויש כאלו שאסור לערבב ,כפי שנראה לי?

• תוכן חדש...