Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

98 אוקטן או 95 אוקטן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה פראיירים, אני לא מבין, אם משהו רוצה למלא 98 אז מה הבעייה שלכם? מה אסור לו?

אם כבר מדברים אז דעו לכם שה95 או 96 שאתם ממלאים , תגידו תודה אם הוא בעצם 91-2 , לכן ה 98 יכול להגיע ל 93-4.

מה הבעייה שלכם למלא 98, מי שרוצה בבקשה, עוד 20 שקל למיכל.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד ?

מאיפה אתה מביא את כל פניני החוכמה האלה?

למעט תחנות בעיתיות,הדלק שאתה מקבל הוא 95 ולא 91.254 וה-98 שאתה מבזבז על הרכב שלך(זכותך) הוא ממש לא 94.6846...:roll:

יש לך בדיקות שמאמתות מה שאתה אומר?

לי יש כאלו שמאמתות את ההיפך...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

איפה אתה חושב שאתה חי,תפתח עיתונים, כל חודש בודקים תחנות דלק ורובם מתחת לתקן,מה זה מתחת לתקן, אפילו 89 אוקטן במקום 96, אז נכון שיש כאלו שלא מוהלים אבל שובב, לך תמצא אותם ולך תוכיח.

כמובן אנחנו חיים במדינת שוויון וצדק, מה , ברור שכולם צדיקים ואף אחד לא ירמה.

שבת שלום.

אה, ועוד דבר, אני אישית ממלא 96 אך מה איכפת לכמה שהוא ממלא 98 , זה כואב למשהו ? אני לא מבין את זה, מה איכפת למשהו אם משהו אחר שם 98 ולא 95? כל אחד וענייניו הוא , אולי תגיד לו גם מה לאכול בארוחת צהריים,מתיי להתקלח ומתיי ללכת לישון!?

פורסם

אני חי בתוך תחנת דלק...

אני מנהל תחנת דלק(וזאת לא הראשונה ...).

המקצוע שלי הוא דלק!

אשרך שאתה מאמין לעיתונים.

אשרך שאתה רוצה ויכול למלא 98שאין לך שום צורך בו במקום 95 שאתה צריך,אף אחד לא אומר לך מה למלא,פשוט רוצים בטובתך(אתה כנראה לא מבין זאת...).

מינהל הדלק בדק את תחנת הדלק שלי עשרות פעמים וגם תחנות של קולגות למקצוע ותמיד הדלק התאים לתקנים של מדינת ישראל.

עצם בלשון וידיעת הנושא לפני רישום שטויות לא יזיקו לך!

חג שמח

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לי היתה פסאט 1984 שהיתה מרגלת אחרי וכל הזמן היתה משמיעה לי פרופגנדה כמה שטוב להיות בפסאט.

בכל מקרה, כשקיבלתי את האוטו אמרו לי תתדלק ב98. ואז עברתי ל95 והמנוע נורא צלצל. אז עברתי ל96, הסחיבה השתפרה, החור בכיס קטן והפרופגנדה המשיכה כרגיל.

מישהו פעם סיפר לי שמכונית היא יצור בוגדני. אם תתיחס אליה כמו זבל, תקרע אותה, לא תטפל בה היא תיסע כמו שד ולא תתקלקל. תתחיל לטפל בה, להחליף חלקים ושמנים בזמן היא תעשה לך צרות.

ככה היתה הפסאט. היא בכלל סיפור ארוך.

טוב נסחפתי מספיק. עוד סיפורים על הפסאט בהמשך.

פורסם
עתיד, יצאת מפגר - יש לי חיישן נקישות... יש מקרים שעדיף שתשתוק :?

כנראה שלא יצאתי מפגר - וכנראה שלך יש תקלה במנוע :shock:

כי תפקידו של חיישן הנקישות זה למנוע הצתה מוקדמת\מאוחרת, הוא מרגיש את הצלצולים ומשנה את ההצתה בהתאם, ברכב שחיישן זה עובד בו תקין אין שום בעיה להשתמש בדלק 95 אוקטן !...בדוק את זה כמה שיותר מוקדם....חבל שאתה משלם 98 סתם....

fiatempra : פאסאט 84, חייבים לתדלק ב96 כי העופרת חיונית לגומיות השסתומים (או למובילים ? אני כבר לא זוכר...)

ואם אמרו לך לתדלק 98 יתכן ויש (היה לה) ממיר קטליתי ואז אסור בתחליט האיסור לתדלק בדלק עם עופרת !

פורסם
כנראה שלא יצאתי מפגר - וכנראה שלך יש תקלה במנוע :shock:

כי תפקידו של חיישן הנקישות זה למנוע הצתה מוקדמת\מאוחרת, הוא מרגיש את הצלצולים ומשנה את ההצתה בהתאם, ברכב שחיישן זה עובד בו תקין אין שום בעיה להשתמש בדלק 95 אוקטן !...בדוק את זה כמה שיותר מוקדם....חבל שאתה משלם 98 סתם....

עתיד, הרכב עבר דיאגנוסטיקה והכל תקין.

מה תגיד על זה?

מהרגע שקיבלנו אותה היא משמיעה קולות מחאה על אוקטן 95

לפעמים יותר ולפעמים פחות (תלוי בתחנה)... על 99 אין שום צלצולים והאוטו נוסע טוב יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דיאגנוסטיקה אצל מי אצל היבואן ? חרטא מצטער להגיד אבל בצ'מפיון יש בערך נראה לי איזה 5 אנשים שבאמת יודעים לאבחן תקלות, כל השאר נכנסים למחשב מוציאים קודים וזהו....

אם אתה רוצה תפגש איתי איזה יום ואני אביא מחשב אבחון ונראה מה הקריאות שהKNOCK סאנסור שלך משדר, אצלי בבנזין 95 הוא עושה תיקון של 0.3

ברכבים מאוד משופרים הוא מגיע ל1.1 אבל עדיין לא שומעים שום צלצול

רכבי VAG לא אמורים לצלצל נקודה !

בקיצור אצלך כנראה הוציאו קריאות , ודבר כזה אי אפשר להוציא בקריאה כי כל עוד הוא משדר משהו אפילו אם זה כמעט כלום, המחשב אומר "וואלה ראש טוב זה שהוא משדר מעט זה לא תקלה, פשוט הרכב עובד חלק" - איפה הרכב עבר דיאגנוסטיקה ? בטח גם המוסך חיכוי :D:D:D

קח בכל בקלות..אל תהיה כבד

פורסם

יש אנשים שהשכן שלהם פעם החליף גלגל באוטו ומאז הוא הגורו שלהם בנושאי רכב, ואם הוא אמר

שים 98, 98 הם ישימו ויהי מה! ועוד לפני שהם שמו הם כבר מדווחים על אוטו פנתר נמר חמור ועגלה.

והם עוד יבואו להתווכח על זה. וזה שאמר שהדלק בארץ הוא 89 במקום 95, קצרה היריעה מלהגיב לך.

אלו גם אותם אנשים שיתדלקו גולדיזל. כי הם שמעו את הנהג מונית מהפרסומת שאמר שהאוטו מגיע למוסך פחות, ובמקרה השכן הגורו שלהם הוא נהג מונית והוא חייב להזדהות עם נהגי המוניות אז אם הוא אמר גולדיזל, גולדיזל זה יהיה.

בברכה!!!

פורסם

וזו בדיוק הבעייה שלנו הישראלים ששוכחים מהר.

אני מציע לך לעשות חיפוש בפורום לנושא איכות דלק או מהילת דלק.

פורסם

זה לא אכפת לי......... לי לא מוהלים את הגז..... ולכם מוהלים את הנשמה עם 6.23 לליטר.

ואלה שאוהבים 98 מגיע להם, נקודה.

פורסם

אל תדאג אתה ידידי, כי ההפרש בין הגז לבנזין ישמר לכמה שנים. הבנזין יעלה בלי סוף והגז ישאר חצי בכל מקרה. :2gunfire:

פורסם

ככה אמרו גם על הסולר לפני שנה.

שמעתי או יותר נכון, כבר מדברים על מס שרוצים להטיל על אלו שממלאים גז, הנושא כבר עלה בכנסת, בגלל זה אני אומר , בוא נהיה חכמים עוד חודש, חודשיים...

• תוכן חדש...