Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא טועה. נכון לסוף אוגוסט מה שנמכר שם זה 75.4 יש לי אחד בעליית גג שרכשתי מטעם המשפחה כמתנת שחרור לבן דוד שבנתיים חתם עוד 3 שנים קבע - (כמעט סרן ועוד לא עברה לו הסג"מת).

תמונה(5).jpg

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

המגבר הנ"ל ששאלתי ..נמצא בדיוטי פרי....

שאר המגברים שמופיעים באתר של הדיוטי פרי אינם במלאי....

אני אמור לקבל את המגבר בסוף השבוע....

אעדכן איך עובד וכוליי..על פניו נראה לא רע בכלל..ודומה מאוד ל- JBL.

דורון..

פורסם

ראיתי אותו היום בחנות

המגבר הוא איך לומר - JBL לכל דבר

עולה בארץ 1250 שקל עם אחריות של ניופאן בדיוק כמו הJBL, אגב JBL כבר לא ניתן להשיג באף חנות חוץ מ2

אחת רוצה 1350 עליו עם השניה בקצת קומבינות יש מצב שנסתדר על 1100 שקל - אם לא תמיד קיים האינפינטי הזה....

פורסם

אם יהיה חזק מדי אחליף את הסאב.....

רק חסר שישרוף לי משהו מרוב העוצמה......

קיבלתי מתנה קומפוננט של חברת בלאופופונקט.....120וואט ..

מכירים? שוה משהו? או עדיף להחליף למשהו רציני יותר לפי המגבר הנ"ל?

דורון..

פורסם

אני בספק אם מדובר ב120 וואט RMS אם אני זוכר נכון...אם יש לו ממברנת אלומיניום כזאת זה 120 וואט PMPO ו50RMS נדמה לי....תכוון טוב את הגיין אחרת תאדה אותו

• תוכן חדש...