Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המאוור הקדמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

חברה אתם מכירים את המוואר הקטן שנמצא בקדמת הרדיאטור(יש שנים אחד בקדימה ואחד מאחורי הרדיאטור לכיוון תא המנוע) הוא בדרך כלל שחור , השאלה שלי מה תפקידו ,

מתי הוא נכנס לפעולה , ואם הוא לא עובד באוטו שלי איך אני ידע זאת ...

1.6 206

פורסם

הוא לא אמור לפעול שהמזגן לא פועל, הוא לא חלק ממערכת הקירור של המנוע

אז אל תיבהל אם אתה רואה שהוא לא פועל

פורסם

וואלה תודה

אז אני חושב שזאת הבעיה הזמגן לשלי .!!!

כי הוא מקרר אבל לא הכי טוב.. כלומר לא לטמפרטורה שהוא אומר להגיע ומילתי בו גז...

החלק עצמו נראה לי שבור כי האוטו עבר פעם תאונה אבל לא שלדה ורואים שהמאוור הזה לא יושב טוב בחיבורים שלו

1.6 206

פורסם

המזגן הכי טוב שיש זה סאן רוף פתוח חלונות פתוחים ונסיעה על 120.

המזגן הכי טוב שיש.

פורסם

ובאותה הזדמנות גם האוטו בקושי זז בגלל החיכוך האדיר שנוצר. :D

אתה רק צריך להשלים את התמונה בכך שתוציא את הראש מהחלון ותוציא לשון להשלמת הפוזה המגרה. 8)

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
המזגן הכי טוב שיש זה סאן רוף פתוח חלונות פתוחים ונסיעה על 120.

המזגן הכי טוב שיש.

זה חביבי נקרא להיתבשל ב"מצב טורבו" (והמבין יבין) :wink::lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
דרך אגב למישהו יש פיתרון איך לשפר את המזגן, בימים האחרונים אפילו את האויר אני לא מרגיש במזגן. (בצהרי היום בשמש)

אם אתה לא מרגיש קור עז אחרי דקות בודדות של פעולה (בצהרי היום, בשמש) כדאי שתטפל במזגן שלך (במידה וכבר מילאו בו כמה פעמים גז וזה לא עזר).

בשלב הראשוני מחליפים את שסתום הבלוק והמייבש - 2 רכיבים הנוטים להיסתם בקלות מדאיגה ומשבשים קשות את פעולת המיזוג.

בשסתום הבלוק קיימים חורים קטנים בגודל מיניאטורי שנוטים להיסתם במידה ובמערכת אין מספיק גז ושמן. עקב כך נוצרות כדוריות קטנטנות שסותמות את החורים ומשבשות את הפעולה של המזגן כולו. יצא לי לראות מקרה כזה לפני שבוע וזה היה פשוט מדהים.

כאשר מחליפים את הרכבים הללו מומלץ לבצע שטיפה (באמצעות לחץ) לכל מערכת המיזוג של הרכב (יחידה פנימית + חיצונית) ע"מ להוציא ליכלוכים ולשחרר סתימות (במידה וקיימות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...