Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספרינט... שמעתי תמנוע שלו פעם.. זה ממכר..

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=37943

אם הוא מהנה כמו שהמנוע נשמע אני מוכן לקחת ספרינט!! אבל זה 88 מנוע 1350... ורוצה 18K...

אבל רכב יפה...

איך הספרינט? מישהו מכיר או היה לו רכב כזה?

fast......

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקדט ב 83 הגיע כ SR ולא כ GT, אבל...

אופל השתמשו ב SR ו GT יותר כעדות לרמת גימור מאשר לסימול דגם ה"שפיץ"

הם הגיעו במנוע 1.3 75 כ"ס = מנוע S

ובמנוע 1.6 עם 90 כ"ס

התנהגות הכביש הייתה טובה בין היתר הודות לצמיגים רחבים עם חתך 60. המכונית צויידה במושבי ריקארו.

דגם ה 1.3 עשה 0-100 ב 12.5 שניות וה 1.6 ב 11 שניות (אז היא טובה לרייסים נגד משפחתומטיות ישראליות אלף שש מאות אבל לא ממש נגד ספורטיביות אחרות)

בחו"ל היו גרסאות מאוחרות יותר עם 115 כ"ס ויותר אבל לא הגיעו בשנתון זה לארץ

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם כבר ספרינט, לך על הכסופה מ 85 שיש שם, רכב שבדקתי פעם (ובסוף לא רצה למכור).

שמור מאוד, דומה יותר לסוד מל 33.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
צחי למה הצעת לו לא לחפש הזרקה ?
אני יחצ"ן של צביקה קרבורטורים :lol: . ועכשיו ברצינות,

הזרקה זה דבר מצויין, כשהיא תקינה. אבל היא בהרבה יותר מורכבת מקרבורטור (משאבת דלק חשמלית, מחשב, חיישנים),

וכש-something goes wrong, בן-אדם עם תקציב כזה מוגבל נמצא בבעיה, עד כדי השבתת הרכב לתקופה מסויימת.

הבן-אדם גם מחפש צרות, עם רכב שעבר חיים לא קלים, וכנראה גם קומבן באיזה שהוא שלב ע"ח הקונה (הקורבן) הבא.

ול-2Pac (כנראה מעריץ של פרנק זאפה?),

עזוב את הסוד ואת הספרינט (ה-85 שמבוססת על הסוד) לאנשים שמחפשים כאלו רכבים. מבחינתך,

אלו רכבים פחות מהירים ועם תחזוקה יותר יקרה (ברקסים קדמיים באמצע, סיוטו של כל מכונאי).

No worries 8)

פורסם

מסכים איתך בקשר להעדפה של הקרבורטורים

אולי אפשר למצוא רכב ספורטיבי בתקציב דל , אבל התחזוקה שלו לא תהיה דלה בכלל

החל מצריכת דלק וכלה בתחזוקה .

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ול-2Pac (כנראה מעריץ של פרנק זאפה?),

עזוב את הסוד ואת הספרינט (ה-85 שמבוססת על הסוד) לאנשים שמחפשים כאלו רכבים. מבחינתך,

אלו רכבים פחות מהירים ועם תחזוקה יותר יקרה (ברקסים קדמיים באמצע, סיוטו של כל מכונאי).

על מה לא ללכת כולם אומרים לי כאן! אבל על מה כן ללכת???

fast......

פורסם
הקדט ב 83 הגיע כ SR ולא כ GT, אבל...

אופל השתמשו ב SR ו GT יותר כעדות לרמת גימור מאשר לסימול דגם ה"שפיץ"

הם הגיעו במנוע 1.3 75 כ"ס = מנוע S

ובמנוע 1.6 עם 90 כ"ס

התנהגות הכביש הייתה טובה בין היתר הודות לצמיגים רחבים עם חתך 60. המכונית צויידה במושבי ריקארו.

דגם ה 1.3 עשה 0-100 ב 12.5 שניות וה 1.6 ב 11 שניות (אז היא טובה לרייסים נגד משפחתומטיות ישראליות אלף שש מאות אבל לא ממש נגד ספורטיביות אחרות)

בחו"ל היו גרסאות מאוחרות יותר עם 115 כ"ס ויותר אבל לא הגיעו בשנתון זה לארץ

אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו רכב אבל אני אשתדל לארגן תמונה של הרכב הספציפי הזה..

fast......

פורסם
על מה לא ללכת כולם אומרים לי כאן! אבל על מה כן ללכת???

לדעתי, אלפא 33 1.5 עם קרב' בודד תיכנס לתקציב, ותתאים לדרישות שלך. 85 כ"ס אם אני לא טועה.

No worries 8)

פורסם
אני לא מחפש ב10K רכב שיהיה אמין סובארו וחסכוני כמו פיאט אונו 1.1 עם ביצועים של פרארי.. אני מבין את העניין הרי אם היה דבר כזה בטוח שהייתי יודע.. אני מוכן להתפשר.. אבל תלוי על מה..

10-15 אפילו 20K זה לא מספיק לקנייה ולתחזוקה של רכב ספורטיבי (או שמתיימר להיות כזה) באותה נשימה.

מה לעשות, צריכים להתמודד עם האמת.

אתה עושה טעות של מתחילים, תזהר - על הטעות הזו אתה תשלם בהמון בריאות, עצבים, זמן והכי חשוב: כסף.

אתה אומר שלא אכפת לך להתקע עם הרכב רק שיספק לך פאן (אני מקווה שהתכוונת לכיף כי מצב "פאן" יש בכל מזגן של רכב מאמצע שנות ה80 :-P ) - אז אני מבטיח לך שברגע שבו אתה תעמוד מול מכסה המנוע, שהרכב נתקע לך, באמצע הכביש,מסרב הניע, וכל מה שאתה יכול לעשות זה לגרד את הראש ולנסות להבין למה הוא לא מניע, בחום אימים או בקור כלבים, אז אתה תאלץ להתמודד לבד עם הבעיה, נראה עד כמה אתה מסור ל"פאן"...

גם לי השבוע נתקע הרכב בזמן שעשיתי את הסיבוב היומי, אני הרי מכיר את הסיפורים על אסקורט אמינה שלא מפסיקה לנסוע, כי זה רכב אמין ובלה בלה אבל ברגע האמת פשוט נשבר לך הזין (וסליחה על השפה הבוטה) ובא לך לנפץ את השמשות של הרכב מרוב עצבים. אתה לא חושב על הפאן, אתה לא חושב על היופי, בטח שלא האופי (עיין חתימה אם אתה לא מבין), לא מעניין אותך מחירי הדלק באותו רגע... כל מה שאתה חושב זה רק איך להביא את הרכב לחוף מבטחים וללקק את הפצעים.

הוא נתקע לי 300 מטר מהבית, שמתוכן 200 הם עלייה מתונה... לך תדחוף עכשיו את הרכב ב12 וחצי בצהרים שהשמש מפמפמת לך את הראש בתוך רכב שמסרב לזוז.

יצאתי יחסית בזול, ולאחר אבחנה של חבר - מסתבר ששתי פלאגים היו שבורים, קרב' סתום, הרכב נסע על שלוש צילנדרים... בקיצור - הוא ספג וספג עד שהתמוטט.

ברכב ספורטיבי יחסית מודרני, ולא עגלה מתחילת שנות ה70' עם ראש מנוע מברזל - הוא לא יספוג, ברגע שתזניח (כי לא יהיה לך מספיק כסף לקחת את הרכב למוסך שיודע מה הוא עושה), הרכב שלך יעצור בצד, "יתן" את שירת הברבור שלו בנגיעות סטרטר אחרונות ויגווע לך בצד הדרך.

חבל, אל תהיה עיוור - הניסיון הזה יעלה לך ביוקר ויוציא לך את החשק.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...