Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי נשלח לסינגפור במסגרת העבודה וביקשתי שיבדוק מחירים של רדיו דיסקים מאחר וה-CD45Z שלי מתחיל את שירת הברבור שלו ועובד לסירוגין.

יש ליד המלון שלו מה שהוא מתאר כקניון למוצרי חשמל שמחזיק הכל ממחשבים עד מכונות כביסה וגם... ציוד אודיו לרכב.

המלצות המוכרים שם היו על המבצעים שיש לדגמי הקצה של קלריון HX-D1/D2. הם מוכרים את ה-D1 בכ- 500 דולר אמריקאי ואת ה-D2 בכ- 750 (המרה מעוגלת מדולר סינגפורי). התוכנית שלי היתה לרכוש בארץ 9853 ~ 2500 שקל. השאלה היא אם עדיף ללכת על ה-D1.

על הנייר ה-D1 עדיף בכל מובן.

יש לו דיקודר HDCD - חשוב לי מאוד מאחר ויש לי לא מעט דיסקים כאלה.

יש לו כניסות AUX.

הוא לא נראה מצועצע וצעצועי.

ה-D2 כולל גם כל מיני "שמונצס" כמו קרוסאוברים פיצוי זמן ועוד צעצועים שווה לחרוג עוד קצת מהתקציב?

בסיכון בקלריונים הוא הרכישה ללא אחריות והאפשרות "לתקוע" את החבר במכס ומן הסתם לשלם את המכס.

לינק ל-D1

http://www.clarion.com.sg/products/2005/hx_series/index.cfm?fuseaction=products.details&maincat=hx_series&subcat=hxseries&model_no=HX-D1

אתם יודעים אם המחירים האלו טובים (אני מניח שכן)?

מישהו יודע אם נמכרים מכשירים אלו בארץ או שיש מעבדה שיכולה לתת להם שירות אם קורה משהו ?

אני אשמח (אם אפשר) לקבל תגובות מאנשים שמכירים את המכשירים האלה ולא רק ניזונים מפורומים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

שלום רב !

קודם כל היבואן הרשמי של מכשירי קלריון בארץ זה ס.ג אלקטרוניקה שיושבים ברחוב פינסקר 59 בת"א.

הטלפון שלהם הוא 03-5265111 אם תרצה ייעוץ לגבי המכשירים האלו יש שם את אריאל או את סער שיעזרו לך בכל שאלה שתרצה אם תרצה לפנות למעבדה שלהם ישירות לגבי מפרט טכני של המכשירים או לגבי השירות הטלפון הישיר של המעבדה זה : 03-5265112 .

מקווה שעזרתי לך.

תומר.

פורסם

תודה.

אתקשר אליהם מחר, נראה אם הם מכירים דגמים אסייתים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...