Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אנטים לגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מכרת כי אתה רוצה גיר רגיל....לבריאות

אם מכרת כי אתה רוצה גיר רגיל כדי שיחשבו שאתה גבר גבר....או כדי שיחשבו שהרכב שלך קרנף ספורטיבי....וואלה אני משתתף בצערך

אני נוהג על אוטומט, וכאחד ששנה היה הבעלים של S70 T5 אני אומר לך באחריות שכל הפוזאיסטית שקונים רכב עם גיר רגיל ואוכלים כאפות שהם בF1 היו יוצאים קטנים ועלובים למראה הרכב מפרפר ב70 קמ"ש ונבעט קדימה כמו סופה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם מכרת כי אתה רוצה גיר רגיל....לבריאות

אם מכרת כי אתה רוצה גיר רגיל כדי שיחשבו שאתה גבר גבר....או כדי שיחשבו שהרכב שלך קרנף ספורטיבי....וואלה אני משתתף בצערך

אני נוהג על אוטומט, וכאחד ששנה היה הבעלים של S70 T5 אני אומר לך באחריות שכל הפוזאיסטית שקונים רכב עם גיר רגיל ואוכלים כאפות שהם בF1 היו יוצאים קטנים ועלובים למראה הרכב מפרפר ב70 קמ"ש ונבעט קדימה כמו סופה

ממש לא - לקחתי את זה מבחינת דלק. וגם כי אני ממש אוה בלנהוג על גיר רגיל

אני לא הולך לעשות תחרויות עם האוטו ולעשות פוזות על החבר'ה.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

סבבה אז תתחדש (כשתמצא) כל עוד זה לא בגלל לחצים כאלו ואחרים של אנשים כמו ההוא עם הפחנוע הירוקה בצבע נזלת....הכל בסדר

פורסם

אל דאגה, נכבדיי - נועלים שמתי.

הפסים השחורים גם מפריעים לי, ולכן אני מקווה שביום שבת אני כבר אמצא מקום לצבוע אותם בצבע הרכב.

ולגבי הגיר ?

בהתחלה גם אני התבעסתי,

אבל עכשיו אני מאושר.

אין כמו יד שמאל מחוץ לחלון....:wink:

סנופקין.

KYD
פורסם

יצא ממש ממש יפה !

יש לי גולף בדיוק אחת לאחת כמו שלך ...

צמיגים חדשים נרכשו , מחפשים גאנטים צנועים .

אפשר לדעת כמה עלה התענוג ?

ואיזה עוד דגמים יש ?

פורסם

דווקא היתרונות של אוטומט זאת יד ימין מחזיקה את היד של החברה :D

יד שמאל מחוץ לחלון ? החלון סגור !! לפתוח אותו גם הורס את הסאונד של המערכת....וגם מוציא את הקור של המזגן :D

פורסם
דווקא היתרונות של אוטומט זאת יד ימין מחזיקה את היד של החברה :D

יד שמאל מחוץ לחלון ? החלון סגור !! לפתוח אותו גם הורס את הסאונד של המערכת....וגם מוציא את הקור של המזגן :D

רק בגלל החברה שווה לקנות אוטומט, תאמין לי...:lol: [

ולבחור שרצה לברר מחירים -

פנה אלי בהודעה פרטית.

KYD
פורסם

בGTI הייתי מחזיק לה את היד, עוזב מעביר הילוך מחזיק עוזב מעביר הילוך...ככה עד שכבר בשלב מסויים הפסקתי להחזיק לה את היד...גם אי אפשר לאכול סמבוסק פיצה בנהיגה כי ההילוכים מפריעים ושאתה מוריד את היד להעביר הילוך כל הסומסום נשפך על הקונסולה המרכזית והשקית עור של ההילוכים

פורסם

הג'אנטים יפים מאוד רק חבל שהם לא 16 אינץ

אני מעוניין לקנות ג'אנטים ללאנטיס שלי ונדלקתי על אלה כמה הם עלו לך?

פורסם
הנה לכם הסיבות לתאונות בארץ :| (בחברות....)

צודק 100 אחוז אני בטוח שאתה נוהג 24\7 עם שתי ידיים על ההגה.....במיוחד שאתה מתנהל בפקק בעיר נכון ?

אני גם בטוח שאתה לעולם לא אוכל או שותה באותו פקק....וואלה תאמין אתה מלח הארץ !....צדיק נסתר בדורותיו, צדיק ירא שמים, אתה בכלל מושלם....

אז אני אמשיך לנהוג לי עם יד אחת כל עוד לא מדובר בכביש בין עירוני\מפותל ואתה מוזמן לעשות כהבנתך, אתה בטח לא שומע רדיו נכון כי זה מפריע להקשיב לתנועה, אגב אני משתדל כמה שאפשר לדבר פחות בסלולרי בזמן נהיגה - אפילו אם זה בדיבורית, ואתה ?

פורסם
הג'אנטים יפים מאוד רק חבל שהם לא 16 אינץ

אני מעוניין לקנות ג'אנטים ללאנטיס שלי ונדלקתי על אלה כמה הם עלו לך?

תראה, דבר ראשון - חבל על מי שמת.

דבר שני, 15 אינצ' מספיק לי. לי ולכיס שלי.

ודבר שלישי, אני שמח שנדלקת עליהם.

ואם אתה רוצה לדעת מחירים, שלח ה.פ.

סנופקין.

KYD
פורסם

כולם פה שואלים על המחיר- ונראה לי כולם רוצים לדעת את המחיר למה שלא תרשום וזה. אתה מפנה את כולם להודעה פרטית

מה הם גנובים ;-) ??? סתם סתם

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
כולם פה שואלים על המחיר- ונראה לי כולם רוצים לדעת את המחיר למה שלא תרשום וזה. אתה מפנה את כולם להודעה פרטית

מה הם גנובים ;-) ??? סתם סתם

1. המחיר הוא אחרי הנחה, ואני לא רוצה ליצור רושם מוטעה לכולם שזה המחיר שהם יקבלו.

2. הודעה פרטית גורמת לי להרגיש חשוב, אז אני מפנה את כולם לשלוח לי כאלו.

גנובים ?

מה פתאום....

רק הבלוקים גנובים.

KYD
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...