Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אנטים לגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם מכרת כי אתה רוצה גיר רגיל....לבריאות

אם מכרת כי אתה רוצה גיר רגיל כדי שיחשבו שאתה גבר גבר....או כדי שיחשבו שהרכב שלך קרנף ספורטיבי....וואלה אני משתתף בצערך

אני נוהג על אוטומט, וכאחד ששנה היה הבעלים של S70 T5 אני אומר לך באחריות שכל הפוזאיסטית שקונים רכב עם גיר רגיל ואוכלים כאפות שהם בF1 היו יוצאים קטנים ועלובים למראה הרכב מפרפר ב70 קמ"ש ונבעט קדימה כמו סופה

מה הקשר בין גיר רגיל לפוזה?

כשאתה נוהג ברכב עם גיר רגיל אתה למעשה "נוהג". עם גיר אוטומטי אתה משחק משחקי וידאו.

באירופה יודעים מה זאת חווית נהיגה ובארץ 90% מכל הנהגים מפונקים ורק חולמים על "יד מחוץ לחלון".

T5 או אפילו T100 כולם עומדים באותו הרמזור ובאותו הפקק.

אני לא חושב שיש אנשים שקונים רכב ידני בשביל פוזה. אם יש כאלה זה עצוב מאוד.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...