Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודה בדיוק איזה סט יש לבחור מעלי

אבל לי יש את זה:

http://www.signetools.com/prodimages/11738.jpg

1/4" Dr. 38Pc Metric Bits & Socket Set

14 - Regular Sockets - 3.5,4,4.5,5,5.5,6,7,8,9,10,11,12,13,14mm

1 - Bits Adapter

1 - 1/4" Dr. Professional Locking Ratchet

1 - 4" Extension Bar

1 - Universal joint

1 - Extension Spinner Handle

3 - Flat Bits: 4, 5.5, 6.5

2 - Phillip Bits: #1, #2

2 - Pozi Bits: #1, #2

6 - Hex Bits: 3, 4, 5, 6, 8,10mm

6 - Torque Bits: 10, 15, 20, 25, 30, 40

1

של סיגנט

הוא מצויין - ועלה לי פחות מ200 ש"ח למיטב זכרוני ( שוב תודה למייק ) במחשבה שנייה אולי הייתי קונה 3/8 ( שעדיין עולה פחות או בסביבות ה200 ש"ח עם בערך אותם חלקים )

ואת הכלים היעודיים לרכב בנוסף

זה בסיסי.

לאייל , הסיבה היחידה שחרשת הברגות , זה בגלל שניסית לפרק אותם עם אלן במקום עם כוכבים , וזה אומר שאתה חאפר , שום דבר אחר , הגדלים לא מתאימים ( בערך זה לא בדיוק )

לצומת לבך ולמניעת עוגמת נפש נוספת בהמשך.

כמו כן להלן לינק לתרד הכלים שאנחנו צריכים מפורום PSI

http://84.94.232.12/~psi/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4708&sid=944fd71a79f8b04584bdc0a478b284a2

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
13720.jpg

סט שאיתו ניתן לעשות כמעט הכל ברכב.

סט שאמור לעלות בסביבות 250 ש"ח.

(SIGNET)

זה הסט שאני קניתי. אכן ממליץ בחום.

עמית - אני רק מתחיל לגרד את השימוש בכלים האלו, במעט הטיפולים שאני מבצע באוטו, אך אני שמח שאני עובד על האוטו עם כלים איכותיים From Day One.

אתה מחזיק בדעה שעדיפים כלים זולים - זכותך. אני לא מסכים!

מספיקה הפעם הבודדת שאני "אבריז" פלאג לתוך הראש מנוע, או שאני אהרוס בורג של הג'אנט ואז אצטרך לשים הליקויל או להחליף נאבה, או שחלקים ישברו לי כי הידקתי אותם לפי "הרגש", או שאני אעקם איזה בורג בדלת ואצטרך לבזבז שבוע של עבודה כדי לפרק את הדלת בלי לשבור כלום - כל אלו שווים את ההשקעה בכלים טובים.

לא המלצתי לאף אחד לקנות כלים ב-1700 ש"ח, איפה ראית המלצה כזו? סה"כ ציינתי שזה הסכום שהוצאתי במשך השנה האחרונה על כלים וחומרי עבודה.

הנקודה שלי היא פשוטה - כלים זולים עולים ביוקר. בין עם מדובר מפתח מומנט שעבר "כיול" בבנגלדש ובין אם מדובר בבוקים שעברו בדיקות "בטיחות" במוסך של ציון, וכיוון שהחלטת לחסוך 100 ש"ח הם יעברו בדיקות בטיחות על הגוף שלך :shock:

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

כלים זולים עושים יותר נזק מאשר תועלת.התחביב השני שלי מלבד מכוניות הוא איסוף סכינים,ובכלל זה נכלל גם מולטיטול של לדרמן.יש לי שניים(אחד ישן שהוחלף באחד חדש)ואני לא יוצא מהבית בלעדיו.חצי(!)ממה שעשיתי באוטו היה עם הלדרמן,והשאר עם כלים "לא מי יודע מה".הכלים הזולים הח*א האלה נהרסים תוך דקות,וזה בשימוש המקורי שלהם(לא אילתור תפקידים נוספים),לעומת הלדרמן שיכול לשמש גם אפילו כפטיש קטן...כשאני יכול ועולה הצורך אני קונה כלי טוב.אני לא צריך להרוס בורג\מברג עם כלי דפוק,והזיבלונים האלה עשויים ממתכת רכה כל כך...תחשוב מברגה,עם ביט פיליפס זול.תנסה לדחוף בורג לעץ.הביט "יוריד במשקל"!הביט נעשה רזה יותר!!!אני לא אומר להשקיע במכה 2000 ש"ח,אבל לקנות כלי טוב על פי הצורך המיידי.ובלי קשר אני ממליץ גם על לדרמן.קטן קטן אבל ממזר...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני עכשיו עובד עם סט חצי שקניתי בטיוואן (דווקא מתוצרת גרמנית, איזה Weschell או משו כזה) לפירוק האלפא, ואין מה להשוות בכלל לכלים זולים.

קודם כל זה נתפס על הברגים בדיוק ולא בערך, הכל יושב ביד טוב, הכלים והבוקסות מכרום ואנדיום חזק ולא מאיזה קקה של פחיות שימורים, הראצ'ט לא נהרס גם אם אני קופץ עליו (טוב, לא קפצתי הרבה...) והעבודה נעשית הרבה יותר מהר מאשר עם איזה ג'בקה מעפנה שחצי מהזמן רק מתבזבז להלביש אותה על הבורג.

תקנה משהו נורמלי ב 200-300 שקל, סט מילימטרי של דרייב 3/8 (חצי זה קצת גדול לפירוקים של חלקים קטנים) , מברג טוב עם ראשים מתחלפים של כוכב וכו' אם יש לך צרפתיה, וזהו, אתה יכול לפרק את כל האוטו כמעט.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
זה הסט שאני קניתי. אכן ממליץ בחום.

עמית - אני רק מתחיל לגרד את השימוש בכלים האלו, במעט הטיפולים שאני מבצע באוטו, אך אני שמח שאני עובד על האוטו עם כלים איכותיים From Day One.

אתה מחזיק בדעה שעדיפים כלים זולים - זכותך. אני לא מסכים! עדיפים לבחור הספציפי הזה

מספיקה הפעם הבודדת שאני "אבריז" פלאג לתוך הראש מנוע, או שאני אהרוס בורג של הג'אנט ואז אצטרך לשים הליקויל או להחליף נאבה, או שחלקים ישברו לי כי הידקתי אותם לפי "הרגש", או שאני אעקם איזה בורג בדלת ואצטרך לבזבז שבוע של עבודה כדי לפרק את הדלת בלי לשבור כלום - כל אלו שווים את ההשקעה בכלים טובים.

לא המלצתי לאף אחד לקנות כלים ב-1700 ש"ח, איפה ראית המלצה כזו? סה"כ ציינתי שזה הסכום שהוצאתי במשך השנה האחרונה על כלים וחומרי עבודה.

הנקודה שלי היא פשוטה - כלים זולים עולים ביוקר. בין עם מדובר מפתח מומנט שעבר "כיול" בבנגלדש ובין אם מדובר בבוקים שעברו בדיקות "בטיחות" במוסך של ציון, וכיוון שהחלטת לחסוך 100 ש"ח הם יעברו בדיקות בטיחות על הגוף שלך :shock:

אז אתם כולכם חכמים גדולים.למי הכלים הסיניים מתאימים יותר מאשר לבחור תפרן בלי ניסיון בכלל ובלי צורך בכלים של ממש.תענו לי על זה בלי להתחמק!!!

אנשים לא מטומטמים ,לא היו קונים את כל הכלים האלו בכמויות ,אם הם לא היו שווים כלום כמו שאתם אומרים,אולי אין לכם מושג מהחיים שלכם ואתם קונים באמת זבל ולא יודעים לבחור משהו טוב בלי שיקרעו אתכם במחיר.

אבל תענו לי באמת למי הכלים הסיניים מתאימים יותר מאשר לבחור הזה .או שאולי הם לא מתאימים לאף אחד לאף אחד?

ולא אמרתי שאני מעדיף סיניים,תכניסו את זה לראש שלכם שרק מחפש להשוויץ.אמרתי שבמקרה הזה לא צריך יותר מהם.

בשביל טיפול 10 K (שאני לא בטוח שהוא יעשה בכלל)לא צריך יותר מאשר מפתח ראש פלאגים עוד מפתח לאגן שמן.ומפתח שרשרת פשוט לפילטר שמן.באמת לך תוציא 500 שח בשביל זה שווה...

שעוד מישהו יתן דוגמאות שלא קשורות לכלום וישויץ שהוא פירק את הסופה של המפ עם כפתור מהמדים,זה בטוח יעזור לנושא וימחיש לבחור כמה כדאי לו לקנות כלים טובים ,כי מי יודע מתי הוא יצטרך לפרק אביר.

בהצלחה מר בחור.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

סורי , לא שכנעת אותי , אני אעדיף לקנות את הסט כלים שלי שיחזיק לי לעד ותמיד יעשה עבודה טובה בלי נזק מאשר סט שיעלה חצי ויהיה שווה לתחת.

יש משפט דווקא ברומנית שמתורגם מילולית "אתה נותן קצת כסף אבל נשאר מקדימה"

זה לא הבדל כזה גדול וזה לא שווה את זה.

וזה כי מליון אנשים קונים כדי שיהיה להם בבית סט שהם לא משתמשים זה משהו אחד , אבל אם הוא באמת הולך להשתמש לסט מעבר ללהבריג עם הפיליפס דברים מקריים.

תאמין לי ששוה להשקיע.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בוא נראה.

200 ש"ח סט בוקסות של PROFXENE או SIGNET

30 ש"ח מברג שטוח איכותי ביותר (WERA או משהו דומה)

עוד 30 לפיליפס.

35 ש"ח למפתח שבדי טוב (PROXENE).

30 ש"ח לפלייר נורמלי.70

70 ש"ח סט אלן איכותי (BUNDHAUS או משהו בסגנון).

הגעת ל-350 ש"ח.

עלות של טיפול 10,000 אחד.

עם הסיני תקנה הכל ב-100 , יישבר אחרי 2 ברגים , תקנה עוד סט ב-100 , 150 שקל על חליצת בורג , יום חופש כדי לקחת את האוטו לבעל המקצוע....

אז מי החכם הגדול ?

עוד לא דיברנו על העובדה הפעוטה שהכלים ישמשו אותו לאורך שנים ,מה שלא יקרה עם כלים סיניים...

ואיפה שעות עבודה ? אלה שאתה מבזבז תוך בזבוז אנרגיה רבה על סינון קללות ?

תעשה לי טובה.

פורסם

שוב פעם אתם לא מדברים לעניין.

הבן אדם לא צריך את כל מה שרשמתם פה .זה באמת לא כל כך קשה להבין.

אני אפילו לא יכול לזכור כמה טיפולי 10K עשיתי עם אפילו לא חצי מהכלים שהזכרתם.

סתם לדחוף לבחור שטויות.

שמר אתמול אמרת כלים ב 200 היום זה קפץ ב75 אחוז...

פורסם

אמרתי סט בוקסות ב-200. תבדוק את עצמך.

:evil:

אף אחד לא דוחף לאף אחד שטויות , אם אתה חושב שסט בוקסות , שני מברגים ופלייר זה יותר מדי , אולי עדיף שתשאיר את מכסה המנוע סגור.:roll:

מק'גייוור :?

פורסם

לי יש כלים שאספתי במשך שנים.

בגדול סט חצי 3\8 ו-4\1 כולל מאריכים עם ראש עגול,ממירים מתכופפים זכר נקבה לחצי 8\3 ו-4\1

לאחרונה ביצעתי קניות ב"טכנו-צינור" ב-140 ש"ח סט מאריכים וממירים(בדיוק מה שהיה חסר לי)

כמו כן קניתי כמה כלים ב"שוורץ כלי עבודה"

מפתחות T 10 ו-T8 ועוד סט T מתחלפים עד גודל 13.(קטן)

סט מפתחות רינג פתוח ובוקסות יש לי כבר די הרבה שנים(חברה לא ידועה אך סטים טובים)

כמובן סט מפתחות אלן,סט מברגים עם ראשים קבועים ומתחלפים.

2 סטים של ביטים

ועוד....

יש לי 2 ארגזי כלים "מפוצצים" אחד לבית(גודל 24")

ואחד קבוע ברכב(גודל 16"-שיכנס בבגז')

קניתי לא מזמן גם ג'ק מספריים(קומפקטי-שיכנס באוטו)-אחלה ג'ק עושה עבודתו נאמנה.

בנוסף משפכים,צינור שאיבה,משמנת.

ראצ'טים יש לי אחד "זול" מאוטודיפו שקניתי רק עבור החלפת פלגים-עושה עבודתו נאמנה.

ראצ'ט חצי, טוב.

ראצ'ט 8\3 ,טוב.

ראצ'אט 4\1 ,טוב.

כולל מאריכים 3 אורכים לכל קוטר(רבע ,חצי, 8\3) סה"כ 9 מאריכים כולל מאריכים ראש מתעגל.(חלקם)

בעיקרון אני קונה כל פעם קצת כלים בהתאם לצורך ולמה שחסר לי.

קודם הייתי קונה באייס ובהום סנטר אך לאחרונה התחלתי לקנות ב"שוורץ" וב"טכנו-צינור" עם ההתעמקות שלי בעולם הרכב והבנה שאין תחליף לכלים מקצועיים וטובים.

אגב את הכלים אני אוסף כבר מעל 10 שנים-כל פעם קצת בהתאם לצורך לתקציב ולעבודה המתוכננת.

ניצן

פורסם
אמרתי סט בוקסות ב-200. תבדוק את עצמך.

:evil:

אף אחד לא דוחף לאף אחד שטויות , אם אתה חושב שסט בוקסות , שני מברגים ופלייר זה יותר מדי , אולי עדיף שתשאיר את מכסה המנוע סגור.:roll:

מק'גייוור :?

שמר לא התכוונתי ל200 שח שרשמת בהודעה שפירטת בה גם "מפתח שבדי וסט אלן איכותי..."

אלא :

"

לא המלצנו לאף אחד לקנות HAZET , KOKEN או משהו בסגנון. אלה כלים ברמה ובעלות אחרת . למשתמש הממוצע אין בהם צורך.

אבל לקנות סט כלים ב-200 ש"ח שישמשו אותו אח"כ לשנים רבות - זה לא ממש מוגזם.

אם אתה מתעקש להיות חאפר בבקשה - בצבא נאלצתי לפרק נ"נ שלם ממתקוני קשר עם פלייר בלבד , כי זה מה יש.

לקח לי יומיים , ובברגים אי אפשר היה להשתמש שוב.

"

מכאן הקפיצה הייתה ב 75 %.בדקתי.

ותודה על עוד אחלה המלצה, אבל נראה לי שאמשיך לפתוח מכסה מנוע .

כדאי לקנות מפתח שבדי לטיפול 10,מי יודע אולי תתקין איזה ברז בכנף לשטוף ידיים.

תראו אתם מנסים לשכנע אותי שכלים יקרים מחברה ידועה הם טובים,אולי לא הסברתי את עצמי מספיק ,אז בפעם ה 100 -גם אני חושב כמוכם (ונראה לי שיש לי בבית כלים בשוי של כל מי שהשוויץ כאן ביחד ,בעיקר חשמליים -לנגרות),הבחור הזה לא צריך אותם.

טוב נראה לי שהנושא נחרש מספיק ,אין סוף לאנשים שיטענו שאני טועה ושכלים יקרים יותר טובים מזולים,ועל זה לא הויכוח. -הבחור לא צריך כלים כאלו .

אין לי מה להגיד יותר אני סתם מתעצבן כי אף אחד לא קורא את מה שאני אומר וישר מתחיל במשפט"אני לא מסכים עם עמית-כלים יקרים יותר טובים"מה אתה אומר, לא שמתי לב,צמחה לי כבר עוד שערה לבנה מאז שנפתח השרשור הזה,אני רק מקווה שהבחור לא ישתולל בגללכם.

וגם אם כן הוא כבר ילמד לא להוציא יותר,כסף על כלים שישכבו אצלו בארון חדשים עוד הרבה זמן...

ל"ט

פורסם
שלום רב!

בזמן האחרון אני מתענין בלרכוש כלי עבודה, שיהיה לי סט פשוט לצרכים בסיסים ברכב וכן לבית.

הבעיה היא שהתקציב שלי לענין לא גדול במיוחד ולכן אני בדילמה - האם לקנות סט טוב ואיכותי של כלי עבודה - ב-300-500 ש"ח (אם בכלל יש משהו טוב טווח מחירים כזה)...

תודה,

צביקה

בשורה התחתונה

אם אתה רוצה כלים לפעם פעמים ולא יותר אז רכוש כלים זולים ופשוטים.

אבל אם ברצונך להנות מהכלים לשנים ארוכות ועבודה מסודרת אז אין להתקמצן ורכוש כלים איכותיים.

בברכה

BEAR

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
מכאן הקפיצה הייתה ב 75 %.בדקתי.

ותודה על עוד אחלה המלצה, אבל נראה לי שאמשיך לפתוח מכסה מנוע .

כדאי לקנות מפתח שבדי לטיפול 10,מי יודע אולי תתקין איזה ברז בכנף לשטוף ידיים.

תראו אתם מנסים לשכנע אותי שכלים יקרים מחברה ידועה הם טובים,אולי לא הסברתי את עצמי מספיק ,אז בפעם ה 100 -גם אני חושב כמוכם (ונראה לי שיש לי בבית כלים בשוי של כל מי שהשוויץ כאן ביחד ,בעיקר חשמליים -לנגרות),הבחור הזה לא צריך אותם.

טוב נראה לי שהנושא נחרש מספיק ,אין סוף לאנשים שיטענו שאני טועה ושכלים יקרים יותר טובים מזולים,ועל זה לא הויכוח. -הבחור לא צריך כלים כאלו .

אין לי מה להגיד יותר אני סתם מתעצבן כי אף אחד לא קורא את מה שאני אומר וישר מתחיל במשפט"אני לא מסכים עם עמית-כלים יקרים יותר טובים"מה אתה אומר, לא שמתי לב,צמחה לי כבר עוד שערה לבנה מאז שנפתח השרשור הזה,אני רק מקווה שהבחור לא ישתולל בגללכם.

וגם אם כן הוא כבר ילמד לא להוציא יותר,כסף על כלים שישכבו אצלו בארון חדשים עוד הרבה זמן...

ל"ט

שוב אתה מעוות.

סט כלים עולה 200 ש"ח . הכוונה לסט הבוקסות.

אם הוא רוצה עוד כלים - זה יעלה.

אף אחד לא מנסה לשכנע אותך שכלים מחברה יקרה טובים , אין בהכרח קשר.

נתתי דוגמאות לחברות טובות שעולות BIG TIME - כמו HAZET למשל , שם אתה משלם גם על המוצר וגם על המוניטין (כמו ב.מ.וו/מרצדס לדוגמא - תסכים איתי שפונקציונלית טויוטה לא נופלת מהן , אבל עובדה שאנשים מוכנים לשלם עוד , והרבה - עבור המוניטין , ולא רק עבור איכות ההרכבה/חומרים/תכנון/ארגונומיה).

הוספתי שלמשתמש ממוצע אין ממש צורך לקנות את ה-BEST , כי הוא לא ינצל את כל היתרונות שלו , בדיוק מאותה סיבה שבעטייה אני צוחק לפעמים על כאלה שרצים לשים רביעיית בילשטיין/אייבאך/סטראטים עליונים/רפידות פרודו , בעוד שהם לא מנצלים עשירית מהיכולת של האוטו הסטנדרטי.

אבל מכאן ועד לבוא ובמודע לזרוק כסף על כלי שיכזיב בפעם הראשונה שתצטרך אותו (ואני מדבר מנסיון מר ,לא מניחוש) ? הסטים האלה , אחרי יותר מ-10 סטים שעברו תחת ידיי (הראשון נקנה , השאר ניתנו במתנה) - לא נוגע יותר ,אפילו בחינם.

אגב - נדמה לי ש-PROFXENE לדוגמא - הם סיניים ,או טייוואנים. אני לא פוסל אותם על רקע לאומני , להיפך. היום חברות רבות מייצרות בסין ,אבל תחת בקרת איכות.

אז לפני שאתה ממליץ המלצות עיוורות , תבדוק את עצמך שוב. להגיד לבן אדם ללכת לשים את כספו על הכלים הללו , שקול לעצה לזרוק את כספו לביוב. בוודאות.

יותר מזה - את הנזק שייגרם לו (וייגרם לו ,הסברתי לך למה) כתוצאה משימוש בכלים באיכות כ"כ גרועה - לא אתה תתקן. בגלל זה אני טורח להתווכח איתך.

שלא תבין לא נכון - אני מוכן לקנות כלים זולים , תלוי עבור מה.

כשהייתי זקוק למלטשת סרט - קניתי אחת ב-70 ש"ח , למרות שידעתי שלא תחזיק כמו BOSCH למשל.

זו הייתה עבודה כמעט חד פעמית , היא עשתה את שלה , ובסוף העבודה נפחה את נשמתה ונזרקה לפח.

את ה-70 ש"ח שעלתה היא החזירה לי מזמן - אבל לו הייתי זקוק לה באופן תדיר , לא הייתי חושב פעמיים וקונה BOSCH או פירמה מקבילה באיכותה.

דיברת על כלי נגרות - קניתי משור דיסק וגרונג סיניים , כי הייתה לי עבודה חד פעמית בעץ אורן רך , והם הספיקו לביצוע העבודה.

אם הייתי עובד על בסיס קבוע - לא הייתי חושב אפילו לזרוק כסף על זה - אבל לצורך הספציפי הזה - הם עשו את עבודתם ומעבר לכך.

כנ"ל כלי גינון - מרסס גב למשל - כלי שמשמש אותנו כבר 15 שנים. קנינו SOLO , אם אתה מכיר. עובד כמו שציוד גרמני מכני יודע לעבוד. כלי סיני התפרק אחרי רבע שימוש.

רוצה עוד ? כלי עבודה לחשמל. כל הכלים הסיניים התפרקו לי בידיים אחרי חצי שעת עבודה. קניתי כלים גרמניים/יפניים מחברות ידועות. אני עדיין לא חשמלאי , אבל הכלים עברו קילומטראז' , וטובים כמו חדשים.

אני מקווה שהבנת את הפואנטה. כלים לעבודה חד פעמית שלא תגרום נזק -ניתן איכשהו לקנות את הזבל הסיני שמציף את ארצנו.

כלים שישמשו אותך ו/או יגרמו לנזקים (ואם הבחור מתחיל להתעסק עם רכבו - הוא יצטרך אותם , באחריות) - רק כלים טובים. לא חייב את הרמה הכי גבוהה ,אבל משהו סביר (והמחירים שנקבתי בהם סבירים לגמרי לדעתי - מחיר של טיפול אחד במוסך יעלה לך אותו דבר) הוא הכרחי.

פורסם

ואני יצדד את שמר ויוסיף

לא מזמן לא זוכר מי כתב פה שהוא לא הצליח לפתוח בורג אגן שמן והוא עשה אותו עגול, סט איכותי לא היה עושה את זה, ההבדל לא כזה בשמים אבל שווה להשיקע כי בורג אחד שיהרס או עבודה שבכלי טוב תימשך דקה ובאילתורים שעה ועזוב את הנזק והעוגמת נפש שבדבר. עם כלי טוב הבורג היה נפתח בקלות ולא נשחק.

שעובדים ברכב צריך סט איכותי, אם עובדים בבית אפשר עם זבל סיני, פעם קיבלתי סט במתנה שהיה בו "מכל טוב" אחרי עבודה עם אחד המברגים שהיד שלי הייתה עם טיפה דלק המברג פשוט נמס. זה ההבדל.

יום טוב

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...