Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ח'ברה יש לי כרגע אמפרזה 98 אוטומט אני מתכנן למכור אותה ולקנות לעצמי איזה שהוא רכב קטן כל שהוא אבל אני מחפש אוטו לשיפורים כלומר שאוכל לשפר לא רק חיצונית אלא גם פנימית בנוסף אמור להיות לה כוח מכיוון שאני אוהב לנסוע יחסית מהר בכביש החוף כמובן..ועוד דבר הוא שאני מעוניין אולי לשלב לה טורבו בשלב אחר ...אז המלצות רציניות יתקבלו בברכה

התקציב לקניה הוא 35K פלוס מינוס...כל ההמלצות חייבות להגיע לסכום הזה ...לא משהו שפתאום יקפוץ ל45 אלף תודה רבה...

פורסם

שמעת על מחירי הדלק הנוסקים ?

עכשיו חשוב שנית.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הונדה סיוויק ESI שנים 93-95.

או פונטו טורבו.

לנצ'יה תמא טורבו.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

אבא שלי מזמן לא מממן אותי אני בחור בן 26 את הדלק וכל שאר הוצאות הרכב אני משלם בעצמי אבל אם אני אדאג לגבי הדלק אז בכלל לא אקנה רכב אומנם אני מחשב כל הזמן לגבי נסיעות אבל אני נוסע המון כי אין לי הרבה ברירה חברה גרה במרכז ואני צפון מדי פעם חייב לתת גיחות לשם אז מבזבז יותר מהנהג הממוצע...אנא התייחסו רק לנתונים לגבי הרכב..לא לדלק..

דבר נוסף מה לגבי סיאט איביזה??? לא רכב לשיפורים??? רכב גרוע? אחזקה גבוהה? הרבה תקלות??

תנו דעתכם

• תוכן חדש...