Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע - אבל לפי כמה וכמה מאמרים שקראתי על בחירת מגבר בכל מיני אתרי אודיו בחו"ל אמרו שעד 2.5 אחוז אין בכלל מה להתייחס (תאחלס 2.5 זה נראה לי הרבה עיווט ונתון דיי מרתיע - אבל אחוז אחד זה נראה לי סביר ולא שמיע)

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, סתם שיטטתי לי ב פורום גדול ונחשב בארה"ב ונחשו במה נתקלתי?

http://forum.sounddomain.com/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=2;t=043685

בכל מקרה לא רוצה לעורר פה איזה משהו גדול מידי אבל הנה, רוקפורד לא מושלמים גם בארה"ב :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

שיבי, מידן, עתיד, כתבתי מספיק אינפורמציה ומספיק הסברים.

אם מישהו אחר רוצה "להמציא" משהו חדש, שימציא, אבל לפלוט דברים שנוגדים את דבריי - לא יתקבלו ללא ביסוס.

כי כל דבריי מבוססים שחור על גבי לבן.

אז עד שמידן לא יבוא ויבסס את דבריו על ידי אנשים בתחום, או עובדות בתחום, ולא יביא מדידה של מגבר מסידרת POWER בכלל .... עד אז אין על מה לדבר והעיניין סגור וחתום מבחינתי.

כשתביאו משהו מבוסס - אשמח לשמוע. עד אז .... תעשו טובה.... תשאירו את העובדות על השולחן מהאנשים שמבינים אותם.

ולא מניחושים שגורמים לאחרים לתהות.

שום מבחן ושום נעליים לא יעזרו להעינות תדרים העלובה של המגבר הזה, ושום מבחן ושום נעליים לא יצדיקו את העובדה שהנתונים שרוקפורד נותנים -נוגדים וסותרים אחד את השני בצורה בוטה וחריגה-.

ולכן, ההצהרות אינן אמינות, ואין להתיחס אליהן כאל אמינות, ובזה נגמר הסרט.

כשתביאו ביסוס - נתייחס, מדובר בפורום טכני.

לא ב"VOODOO PEOPLE"....

עריכה: כמובן שההתיחסות שלי בתרד הזה, היא אך ורק לאנשים שסותרים את דברי מבלי להביא ביסוס לדבריהם, אז תפסיקו לזרוק שטויות לאוויר, תתחילו לבסס את דבריכם, נימאס לשמוע וודוו בפורום הזה, הפורום הינו - טכני אם מישהו שכח, נצמד לעובדות הקיימות בעולם המציאות, ולא לכזה שקיים בעולם של ההצהרות המגוכחות והמפוקפקות לשימצה של רוקפורד. (מעבר לכל ספק סביר, חברה מספרת לנו על 2 נתונים "אמיתיים" אשר חורגים ב28% אחד מהשני ..תעשו אתם את החשבון.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בכל מקרה לא רוצה לעורר פה איזה משהו גדול מידי אבל הנה, רוקפורד לא מושלמים גם בארה"ב :smile:

זה לא אומר כלום וזה גם מפורום של חובבים. ביקורות תמצא על כל החברות, חלק מהם כותבים המתחרים או בעלי אינטרסים, חלק לקוחות מתוסכלים או נקמנים שהיתה להם תקלה. ככל שהחברה מוכרת יותר, ככה יש יותר ביקורות. עברתי על ההודעות של שי (לקח לי הרבה זמן) וראיתי שהיו לו תקלים עם אוטופרט, אולי גם זה מסביר משהו.
פורסם

בכל מקרה לא רוצה לעורר פה איזה משהו גדול מידי אבל הנה, רוקפורד לא מושלמים גם בארה"ב :)

מצאת לינק למישהו שהחליף בין מגברים, ועל דעתו האישית שומעים פחות חזק....

אין מספיק וודו בארץ שצריך לחפש בחו"ל?

גם אנשים קטנים משוטטים בפורומים גדולים ונחשבים.

זה שמצאת מישהו שעל פי שמיעתו המגבר הוא פחות חזק, זה לא רציני, ממש לא .

וגם הוא בדיוק כמוך לא הבין את משמעות שיטת המדידה.

את מי צוטטת בדיוק?!

ZZR

פורסם

כפיר, "תקלים" עם אוטופרט ?

בגלל שהיו לי "תקלים" עם אוטופרט, אז רוקפורד החליטה למכור ללקוחות שלה שני נתונים "אמיתיים" אשר חורגים ב28% אחוז אחד מהשני ?

בגלל שהיו לי "תקלים" עם אוטופרט, אז רוקפורד החליטה לפברק מבחן מעבדה לגבי הקבלים היפים וה"מועילים" שלה ?

בגלל שהיו לי "תקלים" עם אוטופרט, אז רוקפורד המליצה למגבר שהם טוענים - 961 וואט אר אמ אס - פיוז של 60 אמפר עם כבל מתח של 8 גייג ?

בגלל שהיו לי "תקלים" עם אוטופרט, אז רוקפורד מספרת לנו על יחסי עבודה של תוספת של 17.3% בין עומס של 4 אוהם, ל2 אוהם ?

בגלל שהיו לי "תקלים" עם אוטופרט, אז רוקפורד נותנת תעודת לידה תחת אותם התנאים, ולאותו המוצר, פעם עם 80 וואט, פעם עם 104 וואט ? סטיה של 30% ?

בגלל שהיו לי "תקלים" עם אוטופרט, אז רוקפורד נותנת תעודת לידה תחת אותם התנאים, ולאותו המוצר, פעם עם יעילות של 67.9%, ופעם 61.2% ?

בגלל שהיו לי "תקלים" עם אוטופרט, אז רוקפורד החליטה למכור מגבר בשם P4004 עם העינות תדרים שוות ערך למגבר סיני עלום שם ?

בגלל שהיו לי "תקלים" עם אוטופרט, יש פיקים בתדר המדידה (1000) בעינות התדרים של המגבר ? (מסתדר יופי עם המדידות שלהם)

רק בגלל המערכת יחסים שלי עם אוטופרט, רוקפורד פעלה בדרך שהיא החליטה לפעול, וכך נוצרה החברה ?

פשששששש...... זאת אידיאולוגיה ! :)

מה השלב הבא.... ? שאני ממציא ?

אז רגע, זה "באמת" 122 ? או 156.25 ?..... לא יכול להיות שתעודת הלידה משקרת לנו !

ולא יכול להיות שהאתר בית של רוקפורד יזייף נתונים שהוא קורא להם "ACTUAL".

אנחנו מדברים פה על סטיה של שוב, 28% !!! זה מדידות זה ? זאת חברה אמינה ? אלו נתונים ?

הצחקתם אותי.

תמשיכו להאמין לכל מה שמאכילים אתכם, ובסוף תקבלו מגבר עם העינות תדרים שניראת בהתאם לביצועים הדלים שלו .

עכשיו, אחרי שהעלתי הכל מעל הקרקע..... ורואים את הכל צף.

בואו נחזור למציאות - ולמבחן ראש בראש שערכתי לרוקפורד המדובר, ולJBL GTO.

הממצאים מתחילים להסתדר ......

מידן, כבר הסברתי לך את זה בעבר אני לא מבין איך לא הפנמת את זה ...

הספק אינו השלכה של עיוות, עיוות הינו השלכה של הספק.

העובדה שאינך יודע איך בפועל מודדים מגברים, ואתה רק קורא מה התנאים של התקן - לא הופכת אותך למבין גדול.

אני מציע לך להתחיל לבסס את דברייך - ואז תבין שבעצם אין ביסוס בעולם המציאותי ואתה נאחז באוויר.

לגבי ההתיחסות של SHIBBY בתרד עם הרוקפורד, אני מסכים איתו ב100%.

אתה נותן לינק למגבר מסדרת POWER, ומנסה לעשות שריר.

הוא מביא לך לינק של חוות דעת של צרכן מחול, עבור אותו המגבר, ואתה שולל אותו ? :)

"חברה שנחשבת בין המובילות, חברה אמריקאית(תחשבו אם הם משקרים-לא היו עולים על

זה בארה"ב?!"

מידן, אתה כתבת את השטות הזאת... והוא הוכיח לך שהנה, יש גם משתמשים "שעלו" על זה.

האומנם - אין להם את המיכשור בשביל לעלות על זה, ואולי גם אין להם את הידע.

אבל הקול הפנימי שלהם - אומר להם אחרת...... ומסתבר שמבחינתם רוקפורד אינה "בין המובילות".

מבפעם האחרונה שאומרים לך את זה. לא מדברים על -כל- המוצרים של רוקפורד.

מדברים על ההצהרות של P4004, אז בוא ותספר לי עוד פעם אחת אחרונה, ש P4004 נחשב בין המוצרים המובילים בעולם.

ואז אני בכלל אצחק כשאצטרך להוסיף את העינות המצחיקה של "המגבר" הזה..

לגבי הציטוט שלך שהוספתי מהתרד הזה, עשיתי חיפוש קצר בפורום, והגעתי לתרד הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=43369&page=1&pp=15

כאן דובר על ההצהרות של לנזר.

16-08-2004

הנה ציטוט של אדי:

"נכון...גם אני לא ראיתי שום ביקורת או מיבדק שעשו ללנזר ויצאו בהסכמה שהם מזייפים..."

"ועכשיו ברצינות אם הם היו מזייפים כבר מיזמן היו עולים על בארה"ב והיו קוברים אותם שם(בגלל השוק הענק) נכון?"

ציטוט שלי מאותו התרד:

האם זה נותן דבר הוכחה או רעיון להוכחה שהחברה לא מזייפת ? האם בחורה שלא סיפרו לך עליה שהיא מזייפת, משמע היא לא מזייפת ? (אני מאוד מקווה שאתה יודע את התשובה לשאלה הזו.)

לגבי "אם הם היו מזייפים" אני מקווה מאוד שאתה ער ואינך כותב מתוך שינה,

ציטוט של איל:

אף אחד לא היה עולה ואף אחד לא היה קובר מדובר במגברים שפונים לפלח שוק התחתון שהוא גם הגדול ביותר (והפחות מבין).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני מסכים איתך ברוב הדברים ....חוץ מכמה סעיפים בודדים...ההספק שמדדת היה כשהמתח 13.6 וולט ההספק שהם מדדו היה כשהמתח 14.4 ....(כמובן ברכבים שלנו לא נגיע ל 14.4 אלא אם כן נשדרג את האלט') אבל אני חייב לציין דבר אחד המגברים הם לא מסוג REGULATED לכן אם כל העלת מתח יעלה גם ההספק....אני לא יודע בכמה יעלה (לא שזה משנה גם ככה ברכב לא נגיע למתח הזה ) אבל אני פשוט טוען שהמדידה שלך לא הייתה תואמת ב100% למדידת החברה....ואולי החברה אכן מדדה את ההספק המצוין בדף

פורסם

אוטופרט : למה לחפור בשכל הריי אתם יכולים בקלות לסיים את הסיפור הזה, בואו תיקחו את ה4004 למעבדה חיצונית, תודיעו על המקום מי שירצה יבוא ויהיה נוכח בבדיקה, לבדיקה הזאת נביא גם JBL GTO ונבדוק בצורה מסודרת את שניהם !,

עד שלא תתבצע בדיקה כזאת - הבדיקה ששי עשתה תקפה אפילו אם הציוד שהוא השתמש בו זה קופסאות אשל, ולמה זה ? כי עם אותו ציוד בדיוק ! הוא בדק את הJBL כך שאם יש סטיה היא היתה בשניהם

פורסם

יפה אמרת עתיד. מילים בסלע.

שי לקח יוזמה והשקיע ורובינו מעריכים אותו על כך.

בדיקה חיצונית לשני המגברים בנוכחות מס' אנשים תסיים את הסיפור.

אני בטוח שכמה בעלי רופורד ישמחו לעזור במימון הבדיקה, בתקווה לקבלת תוצאות שונות.

אני מוכן לתרום JBL לבדיקה ANY TIME.

פורסם

fsound, מסתבר שאנחנו מסכימים על הכל. כי כבר הסברתי בעבר שאם היתה לי אופציה היתי מודד גם ב14.4 וולט.

אבל זאת לא הנקודה - הנקודה היא ... שאם המגבר הפיק בתדר 60 הרץ פחות מחצי ממה שהפיק בתדר 1000 הרץ.

זה רק אומר דבר פשוט ......... שבמתח 14.4 וולט, לא תהיה לנו ישועה, והמגבר לא יקבל העינות שטוחה עם 14.4 וולט, והפארים ישארו.

אין לי ספק שהנתון שהגעתי אליו עם תדר 1000 הרץ חורג עם ההצהרה המקורית של רוקפורד, "50 וואט".

הנקודה שלי - המגבר ללא העינות שטוחה, וזה לא מגבר ששווה לקרוא לו "UNDERATED" רק בגלל שיש לו "פיקים" בעינות הגרועה שלו.

וכן, זה לא משנה את עובדת האמינות של רוקפורד בנוגע למרחק בין ACTUAL POWER, ותעודות הלידה שהם "מוכרים" ללקוחותיה.

אוטופרט, היתי שמח לעזור, אבל אתם קצת לא עוזרים לעצמכם פה ..... תיארתי הסברתי ונתתי דוגמאות לכל דבר.

בכל אופן, עדיין לא הסברתם איך רוקפורד מרשה לעצמה לפרסם

ACTUAL POWER, אשר חורג ב28% , מתעודת הלידה ? אולי הם מזייפים ושקרים אותנו , האם יכול להיות הדבר ?

דרך אגב, תודה רבה על תמיכת חברי הפורום בנתונים שאני מוסר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי, גם לך אין ביסוס. הבסיס שלך מתייחס לתוכנת מחשב פשוטה ולאמצעים מאוד פשוטים שלא מיועדים לבדיקת מגבר.

תמיר

פורסם

למה לא מתאים?

מה הבעיה בציוד?

(שואל ברצינות במטרה לתשובה טכנית, לא במטרה להכשיל)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

תמיר, אתה קורא לפורומים בחול, חוסר ביסוס ?

אז הרי לך , שלטענתך אפילו מנהל הפורום בכבודו ובעצמו אינו מבסס את דבריו.

מפני שמסתמך על אותם ביסוסים.

בכל אופן תמיר, אין לך צורך להיכנס גם לפה .. כי כבר הוכחת לנו מה יש לך להוכיח, ומסתבר שאין הרבה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

קודם כל זה שאני מנהל את הפורום לא אומר שאני סמכות בנושא. שנית למדתי איזה חודשיים תורת החשמל א' אז תנו קצת קרדיט :lol:

אני לא מבסס את כל ידיעותי על פורומים בחו"ל אבל אם ניתן לצטט ישירות אדם ידוע בתחום, זה חוסך הרבה עבודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...