Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A VERY interesting sighting from London!

MustardMan32
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

you misunderstood me... i'm aware that it's the same enzo. i meant that it's another pic OF THE enzo (I just fixed the error in the original message).

seeing 2 different enzos in the same day is very unlikely, even in London :smile:

and your'e right, it isn't from britain. it's actually from our next door neighbor Jordan (I'm quite sure.. not 100% though).

amos

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

gam ani yodea lichtov be anglit,eize yofi :type::roflmao:

אחלה תמונות,בעזרת השם עוד 100 עד 140 שנה אצלינו בארץ.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

סחטיין על התמונות!!

אני זוכר שבטיול שלי בגרמניה עקפה אותנו זונדה...

בכיתי מאושר...

חבל רק שכשהאנזו תגיע לכאן היא כבר תהיה רכב אספנות...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

very nice pictures, it seems like you're having a good time...

don't forget to bring us some presents... :wink:

דרך אגב עמוס אתה מזכיר לי את מוטי בתחילת דרכו עם האנגלית... עוד מעט תתחיל להתחרות ולנסות להוריד כל קילוגרם מיותר ובסוף תתלונן על זקנים עם מנוע גדול מדי שלא נותנים לך לעקוף בישורות... :-P

פורסם
מזה האוטו הזול הזה בצבע כסף שחונה ליד שתי הפרארי ? :-)

זאת BMW X5 וכן... זה זול ביחס שתי הפרארי שעומדות שם אבל פה היית מת גם לזולה האפורה הזאת !

Veni Vidi Vici

פורסם

דרך אגב עמוס אתה מזכיר לי את מוטי בתחילת דרכו עם האנגלית... עוד מעט תתחיל להתחרות ולנסות להוריד כל קילוגרם מיותר ובסוף תתלונן על זקנים עם מנוע גדול מדי שלא נותנים לך לעקוף בישורות... :-P

nah.. the english is pretty much where the similarities end.. you see, i only GAIN kilograms and i'd be dead before i let some young punk in a japanese tin can get passed me in the straights.. :wink:

amos

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

wasup guys?

remember the idiot with the finger?

that was me!

lol... its fun here in england and btw im not an idiot.. i took some better pics of cars and other stuff here at the UK..

and if i wouldnt have seen the enzo and 360, most chances this thread wouldnt have been created!

Gilad

-------------------------------------------

אהובת חיי

f430 spider

פורסם

הישראלי המכוער הגיע גם ללונדון..

חייב לגעת עם הידיים כדי להאמין.

חבל שבעל הרכב לא תפס אותך והיה איזה מאפיונר!

מעצבן כל כך...

אחת הסיבות שמכרתי את הרכב שהיה לי בארץ ,MR2, איזה מעצבן כל היום למצוא טביעות אצבעות על החלון ועל כל הרכב...

גועל נפש!!!!

פורסם
הישראלי המכוער הגיע גם ללונדון..

חייב לגעת עם הידיים כדי להאמין.

חבל שבעל הרכב לא תפס אותך והיה איזה מאפיונר!

מעצבן כל כך...

אחת הסיבות שמכרתי את הרכב שהיה לי בארץ ,MR2, איזה מעצבן כל היום למצוא טביעות אצבעות על החלון ועל כל הרכב...

גועל נפש!!!!

שטויות, ממש שטויות..נו אז מה אם הוא נגע ברכב, ביג דיל..כאילו שהרכב עשוי מקרטון

זה לא שהזיקו לרכב או השחיטו משהו-פשוט צילמו כמה תמונות ליד הרכב-זה הכל!

קחו דברים בפרופורציה-זה לא נחשב ל"ישראלי המכוער" (לפחות לפי האמות מידה שלי) והרצון לראות ולגעת (כן! לגעת!) בפרארי מסויימת ובכלל באנזו זאת תכונה שמשותפת להרבה חובבי רכב בארץ ובעולם..וכל מי שהגיב לגבי זה לא יודע על מה הוא מדבר.

1.8T 8)

• תוכן חדש...