Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A VERY interesting sighting from London!

MustardMan32
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב חזרתי ארצה

:???:..

אז אמנם אני מבואס מאוד אבל מצד שני זה גם אומר שזאת הפעם האחרונה שאני אטריד אתכם עם תמונות של מכוניות שאפשר למצוא בקלות רבה יותר בעזרת חיפוש מהיר בגוגל :smile:..

הלמבו גייארדו נמצאה בקירבת ארמון באקינגהאם. הבעלים שנמצא בתמונה כנראה מאוד שמח שסוף סוף מישהו מצלם את האוטו החדש שלו אז הוא עקב אחרינו בערך עד הבית שלנו בקצה השני של העיר.. לא שאני מתלונן כמובן.. :smile:

האליז/אקסיג' (אם מישהו יכול לומר לי באיזו מבין השתיים מדובר אני אהיה אסיר תודה.. הג'אנטים אקסיג' אבל אין את הכנף הגדולה מאחורה אז אני נורא מבולבל) היא צולמה, כפי שבוודאי ברור למי שהיה בלונדון כמה פעמים בחייו, בשוק קאמדן.

עמוס

PICT0001 new.JPG

PICT0005 new.JPG

PICT0006 new.JPG

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...