Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A VERY interesting sighting from London!

MustardMan32
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-SZ מדהימה ומיוחדת לדעתי, אני מתלבט עם עצמי אם הייתי מעדיף אותה על חשבון האנזו :razz:

המיני גם נראית טוב

אבל- הסרטון של האנזו לא עובד לי :sad: (העמוד לא עולה בכלל)

תוכל להעלות אותו שוב בהזדמנות?

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אייל - דבר אחד יש לי לומר לך -

אם אתה רוצה רכב שלא מושך תשומת לב - קנה לך מאזדה 3.

אם כבר קנית רכב שמושך תשומת לב - תתמודד עם התוצאות.

ואם בגלל תשומת הלב החלטת למכור את הרכב - אתה פראייר - AN UPTIGHT SUCCER

לילה טוב - יוליה

יוליה יוליה...יום יבוא ותביני שרכב זה לא רק לפוזה, להגיע למכולת, או למספרה...

יש דבר כזה שנקרא הנאה מהנהיגה ברכב.

לצערי יוליה מאזדה 3 לא נותנת חווית נהיגה כמו MR2.

תאמיני לי שלא קניתי את הרכב כדי להוציא לאנשים את העיניים.

יכולתי לקנות לי גם פורשה בלי כל בעיה, אבל אז באמת הייתי מוציא את העיניים לאנשים.

כנראה שאת גם מהסוג של האנשים שאוהבים כדי לגעת בשביל להאמין.

ככה זה כשחיים במדינה שבה העוני משתלט על האנשים.

דרך אגב, אמא שלי רכשה לפני כמה חודשים מאזדה 3 חדשה, ושרטו לה את הרכב לכל אורכו.

אז כנראה שהיתה צריכה לקנות איזו פיאט 127? הא?

פורסם

eyal

first of all, what you don't seem to understand is that buying a car like an Enzo (or an MR2 for that matter) comes with a few mildly painful drawbacks. one of which is having to wipe off a few fingerprints off your car every few days.

'cause you see, this is where you differ from me (and from julia if im not mistaken..).

if people liked my car and would copliment me about my nice car i wouldn't start with a fucked up attitude of "dont you touch my car you little punk!!"..

i would actually be happy and feel good about it.. so there are a couple of invisible fingerprints on the car from some young kids who took pictures of it with their hands on the hood... so fucking what??? you should be thankful that your car is exciting enough that people want to take pictures with it in the first place!..

and i have no idea how you even got to "hana'a minehiga" because i seriously doubt that fingerprints have any effect on the car's handling..

amos

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

טוב עזוב.

נראה לי שמיציני את הנושא.

אני משוכנע שלא היה לך רכב מושך עיניים.

גם אני חשבתי כמוך עד שרכשתי את הMR2 .

ממש מציק שאתה לא יכול לשבת בפאב ברוגע כשאתה יודע שחבורה של

זבי חוטם מתעסקים לך עם הרכב.

תמשיך לטייל, להנות ולגעת במכוניות.

לילה טוב

פורסם
יוליה יוליה...יום יבוא ותביני שרכב זה לא רק לפוזה, להגיע למכולת, או למספרה...

יש דבר כזה שנקרא הנאה מהנהיגה ברכב. - מה אתה אומר... אם אתה חושב שאני אקנה לי רכב בשביל הפוזה שלו, אז לא קראת מספיק מההודעות שלי. יש סיבה למה אני אחת מתוך 4 נשים בפורום הזה - כי אני חולת רכב, חולת נהיגה וכו'.

לצערי יוליה מאזדה 3 לא נותנת חווית נהיגה כמו MR2. שוב - מה אתה אומר...

תאמיני לי שלא קניתי את הרכב כדי להוציא לאנשים את העיניים.

יכולתי לקנות לי גם פורשה בלי כל בעיה, אבל אז באמת הייתי מוציא את העיניים לאנשים. - אז מה אתה מתלונן אם זה כן קורה? רע לך שאנשים מתלהבים מהרכב? כואב לך? זה פוגע בך?

כנראה שאת גם מהסוג של האנשים שאוהבים כדי לגעת בשביל להאמין. וכנראה שאתה מסוג האנשים שאוהבים לדבר שטויות בלי בסיס כי אין לך מושג על מה אתה מדבר.

ככה זה כשחיים במדינה שבה העוני משתלט על האנשים.

דרך אגב, אמא שלי רכשה לפני כמה חודשים מאזדה 3 חדשה, ושרטו לה את הרכב לכל אורכו. - אתה יודע מאיזו סיבה שרטו את האוטו? אולי סתם מישהו נתקע בו? למה ישר אתה חושב ששרטו לה אותו כי קינאו בה?

אז כנראה שהיתה צריכה לקנות איזו פיאט 127? הא? - אני לא אומרת לאף אחד מה לקנות, אמא שלך צריכה לקנות רכב שהיא נהנית ממנו ותו לאו

וזהו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
indeed her words..:)

and ive suceeded in downloading the vidoe

nice, but what about the sound...?

אור.

unfortunately, the video was taken using a digital camera so it has no sound (very unfortunately... you can't possibly imagine how good this car sounds... :twisted:)

amos

פורסם

The Ferrari F430 is my new favorite car ever... its not that good looking, and obviously i don't know what it's like to drive, but it's my favorite car of all times just because of the sound it makes. You really have no idea how good it is.. no matter what you've heard so far, nothing is as amazing as the sound she makes, trust me..

amos

p.s. sorry about the shitty picture quality
:roll:

PICT0004 new.JPG

PICT0002 new.JPG

PICT0003 new.JPG

PICT0005 new.JPG

PICT0006 new.JPG

PICT0007 new.JPG

• תוכן חדש...