Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דפקו מבט על המערכת הזאת..

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=576&lead_id=&look=

תשמעו, המערכת הזאת עולה 1660 שקל, אני כמו אהבל טסתי להולנד לפני שבוע

ראיתי אותה שם, אבא שלי אמר לי אם אתה רוצה תקנה.. אמרתי לו שאני מעדיף לחכות עוד קצת

והיא עלתה שם 1100, אנשים אמרו לי שיצאתי מפגר הייתי יכול לרוויח עליה 500 שקל בלי לזוז.

איזה מערכת, איזה טמטום! רבאק!

חוצמיזה יש לי עוד שאלה, אם אני קונה סאב, איך אני יודע איזה תיבה לבנות לו באיזה גודל

בשביל שהוא יוצא את הצליל המושלם מתוך הקופסא, ושלא יהיה צליל דפוק אפילו בטיפה?

ממש צליל חלק?.. אני רוצה לדעת איך לעשות, אז אם מישהו יכול להסביר אני ישמח תודה!

פורסם

חחחחח מזאתמרת משלים את המחיר במכס?

יענטו אם אני עובר במכס ותופסים אותי אני משלם 500 שקל כנס?

איך יכול להיות? ואם לא יתפסו אותי? שטויות.

פורסם

אצל כל סאב זה אחרת, אחרי שתקנה את הסאב תקבל איתו מידות לתיבה מינימאלית\מקסימאלית אטומה\פורטד.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

צריך לעשות את השיקול של כדאיות הכסף מול האחריות.

מהנסיון שלי, עדיף להביא מחו"ל את הרכיבים היותר יקרים,כי התמורה מבחינה כספית היא הרבה יותר גבוהה.

ועוד דבר,שאתה רכיב יותר איכותי ,פחות צפוי שתקלע לבעיות ולכן כמעט ולא משתמשים באחריות,וגם אם כן ברכיבים היקרים יותר זה משתלם.

לדוגמא,קנית קומפוננט בחול ב1200 ש"ח שעולה בארץ 3000 ש"ח.

ובמהלך השנה הזדקקת לתיקון שעלה לך 500 ש"ח, עדיין חסכת 1300 ש"ח שלא באים ברגל.

אבל קנית מגבר ב800 ש"ח שעולה בארץ 1500 , והזדקקת לתיקון שעלה לך 400 ש"ח, אז בסה"כ חסכת 300 ש"ח וכבר היה עדיף לקנות אותו בארץ עם לב שלם.(ואחריות מלאה).:)

ופרט לכך,ב1650 ש"ח (364$) אתה קונה בארה"ב מכשיר של אלפיין או קלריון ב10 רמות יותר איכותי ושתמכור אותו אפילו כמשומש ,תכסה כמעט את כל ההוצאה,כי מכשיר מקביל בארץ יעלה בסביבות 3500 ש"ח.

דוגמא מובהקת לכך היא אלפיין 9855.(370$ בארה"ב -3600ש"ח בארץ).

אך יש להזהר מהמכס(שגם במידה ואתה מצהיר אתה תשלם בד"כ 35% מהמחיר ששילמת-אם הוא לא מופיע במדריך מכס) אך אם אתה לא מצהיר ותופסים אותך, הקנס יהיה גבוה בהרבה מה35% ואז כבר לא כדאי,תעשה את השיקול.

ואם הוא לא מופיע במדריך יש להם דבר שנקרא "שיקולו של המעריך מכס", ושהוא יכול להעריך לך את המוצר בהרבה יותר ממה ששילמת ולגבות על מה שהוא "מעריך" 35% מס.

בקיצור ולעניין, אם זה לא משהו שממש שווה להביא אותו,צריך להזהר.

אך מי שלא מסתכן,לא מרוויח.

under construction..

פורסם

ספר את זה לפרוססור של אייל שפחות סיכוי לתקלות

אין עוררין על איכויות הפרוססור הזה אולם הוא נקנה לפני שנה וחצי ולא היה בשימוש כלל כמדומני ועדיין עושה מה שבא לו ומנתק ערוצים....

פורסם

למה לעזאזל שיתפסו בנאדם ששם במזוודה שלו רדיו דיסק...

הוא זורק את האריזה ושם רק את הרדיו דיסק בין כל הבגדים, אף אחד לא יתפוס אותו בשביל רדיו דיסק.

• תוכן חדש...