Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים אני שמח להודיע שסוף סוף הבאתי פח של מתאנול ומהבוקר אני הולך למהול את הדלק בכ10 אחוז מתאנול... צפו לעידכונים בצהריים מהנסיעת מבחן הראשונה...

:)

הרכב הנבדק: סקודה פיבוריט 92 מנוע 1.3

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני במקומך מתחיל עם 5% רואה איך הרכב מגיב ואז מעלה את אחוז המהילה.

מקווה שקנית גם פילטר דלק נוסף, עוד שבועיים אתה תתחיל להרגיש מה זה פילטר דלק סתום בטירוף.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אנשים אני שמח להודיע שסוף סוף הבאתי פח של מתאנול ומהבוקר אני הולך למהול את הדלק בכ10 אחוז מתאנול... צפו לעידכונים בצהריים מהנסיעת מבחן הראשונה...

:)

הרכב הנבדק: סקודה פיבוריט 92 מנוע 1.3

אחרי שתסיים עם ה"בדיקות" שלך אני בהחלט אשמח לקבל חלקים מהרכב כמו כנף, דלת, בקיצור מה שישרוד.
פורסם

אין שום חיישן נקישות! אתה מדבר על רכב מאד פשוט ובסיסי. אבל יש כיוונון אוטומטי של ההצתה במפלג ע"י וואקום מסעפת יניקה.

פורסם

אז ככה...

דקות אחדות אחרי שמהלתי את הדלק בכ10% מתאנול חוץ מעבודה יציבה יותר של המנוע וירידה קלה בטורים מ900 סל"ד בערך ל500 סל"ד בעמידה לא הבחנתי בשום הבדל משמעותי...

אבל בדרכי חזרה העירה בצהריים באותו כביש שאותו אני עושה כל יום בשבוע במהירות מקסימלית של כ140 קמ"ש כשהוא פנוי... הספידומטר משום מה טיפס עד ל155 אפילו בלי להדביק את הדוושה.

למרות שלא הבחנתי בשום תוספת כוח או התנהגות שונה במהירויות נמוכות...

אך ממש בכניסה ליפיע מי שמכיר שזה בערך רבע שעה מהבית... פתאום הרכב קירטע לי שלושה ארבעה פעמים ונכבה ישר... כל ניסיון להניע אותו נכשל.

דבר ראשון הצצתי בפילטר דלק והוא היה יבש כאילו רק התקנתי אותו...

המד דלק הראה לי שיש לי כרבע מיכל שזה אמור להיות נכון הרי רק היום בבוקר תידלקתי במאה שקל.

אני חושב שהמתאנול המיס קצת ליכלוך במיכל שסתמה חלקית\זמנית את הצנרת כי אחרי שחבר הביא לי כ2 ליטרים של דלק הרכב הניעה רגיל ונסעתי עד לתחנת דלק שבא תדלקתי שוב.

אחרי התדלוק הרכב נסע רגיל בלי קירטועים ובלי שום דבר מיוחד אך בול כשהגעתי לחנייה נכבה לי המנוע ושוב כהנעתי כמעת ולא הגיב ללחיצה על הגז ונכבה וככה מספר פעמים ושוב חזר לעבוד חלק...

קיצור נראה לי שאני הולך לסבול קצת מסתימות במערכת הדלק מכל הליכלוך שהצטבר שם משנת 92 אבל אני אמשיך עם המהילות מתאנול נכון לעכשיו ואולי אפילו במינון של 15%.

פתוח להצעות ותגובות... :)

נ.ב.

ואל דאגה הצטיידתי בשני פילטרים חדשים ואני מנהל מעקב אחריהם בין כל נסיעה ארוכה..

פורסם

דרך הגבאנלא מוהל את הדלק בגלל המחיר כי בשביל המתאנול אני צריך לנסוע עד לחיפה שזה יוצא לי אפילו יותר יקר...!

אני עושה את זה כדי להרגיע את הסקרנות שהתעוררה בי אחרי שקראתי את מתאנול ואתנול בכל רחבי האינטרנט!

ואני מקווה להוציא ממנו את כל הפלוסים שדיברו עליהם בכל מה שקראתי...

פורסם

שלום רב.

נראה לי שאתה מגזים עם המהילה. אסור יותר מ- 5 אחוז ואתה רוצה כבר להגיע ל- 15 ?

יש לי חבר שפוצץ מנוע בגלל מהילה גבוהה מידי...

אם תהיה שפוי, ולאחר ניקוי מערכת הדלק במלואה - אתה תהנה מהנסיעה של האוטו.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

כי הוא יחסית קשה להשגה, רעיל ומזיק יותר לסביבה מדלק רגיל, יכול לעכל צנרת גומי באיכות גרועה או ישנה וצריכת הדלק שלו תהיה גבוה יותר.

אם טעיתי תקנו אותי.

פורסם

אפשר להבין מדוע אתם כל כך מתנגדים למהילת מתאנול?!?!?

ואם התשובה תהיה בלי ציניות אני אודה לכם מאוד...

פורסם

לצביקה-אני חושב שתגובתך לא במקום!

אם אין לך נסיון מעשי במהילת דלקים ובשימוש בדלקים שונים על כל המגבלות שבכך ברכב שיועד לדלק

95-98RON עדיף שלא תגיב בכלל,בטח לא אם כל מה שיש לך זה הערות עוקצניות שלא עוזרות לאף1.

ל BUB אני חושב שבמקרה הפרטי שלך יש כמה וכמה סיכונים , מקווה שהה"פ שלי ברורה ותבין לבד למה ,

בכל מקרה מהילה קלה לא תזיק ורק תועיל לפחות כמקדם בטחון למניעת דטונציה קלה כתוצאה מהדלק הירוד שיש לאספקה בארץ.

בלי קשר לאופי המהילה ,מערכת הדלק שלך ברכב וניהול המנוע ,תישמר לך מהחומר הספציפי הזה שהוא מסוכן לבריאות , לעניים ולשאיפה ממושכת.

שבוע טוב ,

חן.

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...

פורסם
לצביקה-אני חושב שתגובתך לא במקום!

אם אין לך נסיון מעשי במהילת דלקים ובשימוש בדלקים שונים על כל המגבלות שבכך ברכב שיועד לדלק

95-98RON עדיף שלא תגיב בכלל,בטח לא אם כל מה שיש לך זה הערות עוקצניות שלא עוזרות לאף1.

ל BUB אני חושב שבמקרה הפרטי שלך יש כמה וכמה סיכונים , מקווה שהה"פ שלי ברורה ותבין לבד למה ,

בכל מקרה מהילה קלה לא תזיק ורק תועיל לפחות כמקדם בטחון למניעת דטונציה קלה כתוצאה מהדלק הירוד שיש לאספקה בארץ.

בלי קשר לאופי המהילה ,מערכת הדלק שלך ברכב וניהול המנוע ,תישמר לך מהחומר הספציפי הזה שהוא מסוכן לבריאות , לעניים ולשאיפה ממושכת.

שבוע טוב ,

חן.

לחן שלום רב!

גם אם הערותי עוקצניות הם במקומם לדעתי!

ואם כל הכבוד הערותי המעשיות מכוונות למינון הגבוה, שפותחי השרשור החליט לבצע הלכה למעשה, שעלולה להביא לתוצאות הרסניות לרכבו, ולסביבה, מכיוון שאני משייך את עצמי לסביבה, אינני מוכן להפגע, מאזרח צעיר תמים, וחסר ניסיון ,ולא מוכן להיות שותף לעדוד נסיונות מסוכנים , שאים בהם תועלת מעשית" בוודאי לא במינון הגבוה, שפותח השרשור , מתכונן להשתמש, ולמרות של חברי הפורום,

בעלי כוונות טובות, ממשיך בתהליך הרסני הזוי ונמסוכן ולא לפי הכללים!

לחבר הפורום היחידי שידוע לי, שמערבב מתנול עם דלק הוא חבר הפורום, שגם ביצע אצלי ניקוי ושיפוץ קרבורטור, וכיניו בפורום הוא"אליק באליק" , והוא מבצע זאת לפי כל הכללים, ושבע רצון מהתוצאות!

אך הבחור רציני , ונוהג לפי כל כלל הבטיחות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
כי הוא יחסית קשה להשגה

, רעיל

ומזיק יותר לסביבה מדלק רגיל,

יכול לעכל צנרת גומי באיכות גרועה או ישנה וצריכת הדלק שלו תהיה גבוה יותר.

אם טעיתי תקנו אותי.

תיקנתי...

ואוסיף...

להפיק מתנול זה קל יחסית. הוא מופק מגז המתאן,ניתן להפיק אותו מזבל אורגני, מערמות הזבל של חיריה וכו'...

המתאנול נישרף ללא חלקיקי פחם או פיח, תחמוצות גופרית, וכ 30% פחות CO2!!!

מתאנול יותר בטוח (פחות נפיץ מדלק), נותן יותר כוח, ושומר על הסביבה כי הוא מקור לא מיתכלה...

אז איך הגעת לזה שהוא לא טוב או מזהם!?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...