Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגילי,

את המסקנות שלי הסקתי מנט קאר, האתר של רוני אהרנוביץ', מהודעתו של מושיקו הנהג:

http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=62251&

אני לא יודע אם אתה מודע לכך, אבל אם זה היה שטויות ולא נכון אהרנוביץ' היה מוחק את ההודעה הזו.

איתמר ג'ורג'.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדיי לתדלק את הרכב עם 100% מתאנול צריך לעשות שינויים במנוע ובכל המערכת של הדלק וההצתה כדיי שהמנוע יעמוד בעומסים, כמו כן המתאנול הוא חומר חזק,במינון גבוהה צריך להחליף את כל הצינורות ומיכל הדלק ובמנוע עצמו , כדיי שהמתאנול לא "יגמור" אותו.

בחו"ל ישנם קיטים לשינוי מערכות ברכב לאפשר תדלוק עם מתאנול.

תעשה חיפוש בגוגל ותראה מה אנשים בחו"ל עושים , חבל לך על הזמן.

אם אתה התכוונת בשאלתך למה לא מוכרים בתחנות דלק ,דלק מהול במתאנול נניח 3%, אתה חושב שלמשהו איכפת כ"כ מאיכות הדלק שאתה ממלא?!

פורסם
לגילי,

את המסקנות שלי הסקתי מנט קאר, האתר של רוני אהרנוביץ', מהודעתו של מושיקו הנהג:

http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=62251&

אני לא יודע אם אתה מודע לכך, אבל אם זה היה שטויות ולא נכון אהרנוביץ' היה מוחק את ההודעה הזו.

איתמר ג'ורג'.

בקיצור, ציטטת מישהו ואתה ממש לא ידעת אם זה נכון או לא...

טוב...

מתנול אמנם חומר חריף. הוא משמש כממיס, הוא לא חומצי למרות שרמת ה PH שלו טיפה יותר גבוהה ממים.

הוא אינו מאכל מתכות....

שוב, הוא יותר בטוח לשימוש במנועים עקב נפיצות נמוכה, פחות מזהם עקב שרפה יותר טובה, הבערה שלו יותר נקיה כך שהוא משאיר פחות מישקעים בראש מנוע...

מישהו???

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם הוא מאכל מתכות ופלסטיק כמו שאתה טוען, איך זה שמוכרים אותו במיכלי פלסטיק רגילים לכל דבר, או במיכלי מתכת, 18 ליטר מגיע במיכל מפח, 4 ליטר מגיע בגריקן כמו של שמן,ליטר אחד מגיע בבקבוק זהה לבקבוק קולה....

פורסם

סכנות המתאנול - מתאנול הוא חומר ממשפחת הכהלים , בדומה לאתנול שהוא האלכוהול שבשתייה חריפה. הסכנה היא בשתיית החומר בדומה לאלכוהול, הצטברות בדם ובכבד אם שותים מעבר ליכולתו של הכבד לפרקו. ובנוסף תוצר פירוק המתאנול הוא פורמאלדהיד - חומר רעיל שמשמש לשימור רקמות במעבדות (פתולוגיות בדר"כ).

בארצות עניות שיש ביקוש לשתיה חריפה זולה (לשיכורים הומלסים) מייצרים מתאנול לשתייה במקום אתנול שהוא יקר יותר.

שריפת מתאנול כמו כל חומר אורגני מייצרת CO2 ו H2O.

פורסם
סכנות המתאנול - מתאנול הוא חומר ממשפחת הכהלים , בדומה לאתנול שהוא האלכוהול שבשתייה חריפה. הסכנה היא בשתיית החומר בדומה לאלכוהול, הצטברות בדם ובכבד אם שותים מעבר ליכולתו של הכבד לפרקו. ובנוסף תוצר פירוק המתאנול הוא פורמאלדהיד - חומר רעיל שמשמש לשימור רקמות במעבדות (פתולוגיות בדר"כ).

בארצות עניות שיש ביקוש לשתיה חריפה זולה (לשיכורים הומלסים) מייצרים מתאנול לשתייה במקום אתנול שהוא יקר יותר.

אז למה לא לתדלק את הרכבים שלנו עם מתנול? למה!?

אני מודע לכל היתרונות הגלומים בו, בערה נקיה, חלקה, וחסכונית...

השאלה הנישאלת היא מדוע לא???

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אי אפשר לשתות מתנול אפילו בכמויות קטנות.

פורסם
שלום

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מתנול ?

תודה.

כן. אני יודע. תעשה חיפוש ותדע גם.

כבר העליתי קישור למקום שמוכר במרכז - תל אביב יותר מ-5 פעמים. יהיה מיותר להעלות שוב.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

טוב אני מחפש את החנות שמוכרת את זה בחיפה.

ות'אמת אחרי חצי שעה של חיפושים פה בפורום אני לא מוצא.

אז אני כניראה אשם, אבל יהיה נחמד אם תוכל אפילו בהודעה פרטית לגלות את שם החנות בחיפה.

רחוק לי מאוד לנסוע לתל אביב.

תודה.

• תוכן חדש...