Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מו"מ עם סוכנות מאזדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד בפני קניית מאזדה 3,חדשה מהסוכנות- שנת 2005.

המחיר של הרכב הוא 127K ,

רציתי לדעת האם יש מקום למיקוח/מו"מ עם הסוכנות כאשר אני בא לרכוש את הרכב?

פורסם

לצערנו, כל עוד המונופול יימשך וייאסר יבוא מקביל או "אפור" ולא יהיו מספר דילרים לאותו יצרן, הסיכוי להתמקח קטן מאוד. לכל היותר תצליח "לגרד" איזו תוספת זניחה יחסית כאזעקה וכדומה. לפעמים ניתן לקבל איזו הנחה קטנה אצל סוכני-משנה, על חשבון הרווח שלהם. כמו כן, בסוף שנת-דגם או לפני החלפתו המחירים יורדים מעט, אבל לא במאזדה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

קודם כל, תודה על המענה הזריז.

שנית, דווקא בגלל שהחלו להביא את דגמי 2006, מחיר דגמי 2005 ירד במעט.

שאלה נוספת שעלתה לי- האם יש הבדל בין דגמי 2005 ל-2006?

יש ביניהם פער מחירים בסדר גודל של 5K, האם הוא מוצדק?

פורסם
לדעתי טופלה בעיית המזגן בדגמי 2006...

אבל ימים יגידו.

ברשותך- מה זאת אומרת בדיוק "לדעתי"?!

יש לך איזה שהוא מידע שתומך בדעה זו או שזהו ניחוש לוגי פרוע ("יש בעיה- משמע, בטח יטפלו בה")?

במידה וכן, נראה לי שכדאי שתפרסם אותו מידע או לפחות תפרסם מה מקורו כדי שנוכל להעריך כמה הוא סביר/אמין.

תודה.

פורסם

לרוב האנשים האנשים כלכלי יותר לקבל החזקת רכב מאשר לקבל רכב ליסינג מהחברה. רוב האנשים לא מודעים לזה אבל סוכניות הרכב ברוב המקרים מודעים לנקודה הזו טוב מאוד.

אם סוכן המכירות יבין שעומדות בפניך 2 אפשרויות אחזקת רכב או ליסינג ואתה מעוניין ברכב לאחת מן המטרות הוא יצטרך להחליט בין למכור ב 20% הנחה לחברת הליסינג או לתת לך הנחה נמוכה יותר ותרכוש אתה את הרכב.

אני הצגתי את הנקודה הזו בסוכנות שברולט ורכשתי אוויאו בהנחה של יותר מ 10%.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
קודם כל, תודה על המענה הזריז.

שנית, דווקא בגלל שהחלו להביא את דגמי 2006, מחיר דגמי 2005 ירד במעט.

שאלה נוספת שעלתה לי- האם יש הבדל בין דגמי 2005 ל-2006?

יש ביניהם פער מחירים בסדר גודל של 5K, האם הוא מוצדק?

הפער צריך להיות הרבה יותר מ5K!

זה שנתון פחות.

אם תפתח מחירון למשל עוד שנה אז מה יהיה הפער בין 2006 ל2005?

לפחות 12K!

פחות 5K ואזעקה לא שווים שנתון.

בנוסף, לך תדע איך אוכסן ה2005 שאתה עומד לקבל..

פורסם

הבעייה של המזגן טופלה ובדגמי 2005 לא תהיה בעייה של מזגן. כולם בכלל זורקים לאוויר כל מיני משפטים כגון :

"המזגן דפוק", "בעיות עם המזגן" מבלי לדעת בכלל מה הבעייה.

אני אגלה לכם. הבעייה של המזגן במאזדה 3 היא כמעט ולא בעיה. מה היה קורה ? כאשר הייתם מסובבים את ההגה, פעולת המדחס הייתה מפסיקה, אך זרימת האוויר הייתה ממשיכה. דבר זה לא היה מורגש והאוויר היה ממשיך לצאת קר.

איך הבעייה תוקנה ? באמצעות התקנת מאיץ מזגן (חתיכת פלסטיק נחותה) + תכנות המחשב פתרו את הבעייה.

זהו הכל.

שמוליק, עובד במוסך מורשה של מאזדה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כבעלים (עד השבוע) של מאזדה 3 2005, אני חייב לציין שהמזגן פשוט פתאטי.

קבוע על 15 מעלות, ובימים חמים מוציא אוויר קריר במקרה הטוב. ממש לא מקפיא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני עומד בפני קניית מאזדה 3,חדשה מהסוכנות- שנת 2005.

המחיר של הרכב הוא 127K ,

רציתי לדעת האם יש מקום למיקוח/מו"מ עם הסוכנות כאשר אני בא לרכוש את הרכב?

לעולם שווה להתמקח.

ילך - מה טוב

לא ילך - לפחות ניסיתי.

גם הנחה של 500 שקל זו הנחה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני אגלה לכם. הבעייה של המזגן במאזדה 3 היא כמעט ולא בעיה. מה היה קורה ? כאשר הייתם מסובבים את ההגה, פעולת המדחס הייתה מפסיקה, אך זרימת האוויר הייתה ממשיכה. דבר זה לא היה מורגש והאוויר היה ממשיך לצאת קר.

שמוליק, עובד במוסך מורשה של מאזדה.

סתאאאם, תאמינו לי סתם נטפלים - "האוויר מהמזגן היה ממשיך לצאת קר" ולאנשים סתם, בלי שום קשר, נהיה חם עד שאפילו עם ישראל - ההולך כצאן לטבח אם רק אומרים לו - התחיל ממש ללא שום סיבה לזעוק ולהתלונן. ומי בכלל הגה את הרעיון המטופש לסובב את ההגה של הרכב? ועוד כשהמזגן פועל?!! אני אומר לכם - פשוט משעמם לאנשים במכוניות ממזוגות בקיץ, אז הם מתלוננים. סתם ככה. לא היתה ולא נבראה שום בעיה. ממש.

מזכיר לי את הראיון שנערך לאחרונה עם מנכ"ל צ'מפיון מוטורס- חלונות נופלים? מה פתאום, לא היתה שום בעיה....טוב, נו, אם אתה לוחץ- יכול להיות שהיינו יכולים לתת שירות יותר טוב. אבל בעיה? מה פתאום?

בכל מקרה שמוליק- שאפו על הדיגניטי לציין בחתימה שאתה קשור (גם אם באורח עקיף) ליבואן.

ולמען ההגינות אציין שבשתי המאזדה 3 במשפחה המורחבת (אחת מהדגם הפרטי, אחת דגם ליסינג)

לא אובחנה בעיה ע"י המשתמשים חרף ניג'וסי הנמשכים בנושא. הקונספירציה האישית שלי גורסת שיש מיתאם בין אופי הנהיגה ליכולת הקרור - רגל כבדה על הגז ומנתק עומס של המזגן עובד קשה = אין קרור יעיל. נסיעה מנהלתית רגועה ואין עומס על המנוע = המזגן עובד בצורה סבירה פלוס. בעלי 3- תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אחרי כמעט שבועיים עם מזדה 3 2006 חלופית, אני חייב לציין שהמזגן אכן חלש בשבילי, אולם לאמא שלי זה ממש לא הפריע והיא טענה שהמזגן בסדר גמור.

• תוכן חדש...