Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

YNV17

ZUGU
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קרה עם השירשור שלו למה נמחק ולמה הוא חסום אפשר לקבל הסבר.

למען הסר ספק זה לא אני.

פשוט סתם סקרנות

פורסם

מה זה משנה מי אני.

אם זה היה ענין פרטי הייתי פונה בפרטי אבל זה ענין של הפורום.

אם היית פונה אלי בפרטי הייתי עונה לך בפרטי.

וכו וכו

האם עשיתי משהו לא יפה או נגד הפורום.

אוי רק שלא יחסמו אותי

וואי איזה פחד

פורסם

את האמת, די מעניין מה עשה האיש שכל כך הכעיס את בני...

סביר להניח שהוא ממש הישתדל...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
מה קרה עם השירשור שלו למה נמחק ולמה הוא חסום אפשר לקבל הסבר.

למען הסר ספק זה לא אני.

פשוט סתם סקרנות

הייתה שם בעיה עם ליאור ברוך. הוא טען שהתמונות נגנבו מן האתר שלו וכי זה רוכב על רוחב הפס שלו. ואז הייתה טענה משפטית שזה פגיעה בזכויות יוצרים וחליאה אל אלללה אם יקבל תביעה.

אם תעלה עוד יצירת אומנת נוספת לסמלון שלך, תיחסם גישתך לאתר.

פורסם

מי שעדיין לא יודע קשה מאד ענין זכויות היוצרים באינטרנט ואפילו פסקי הדין שהיו לגבי קבצי מוסיקה לא ניתנים למימוש אז למה אנו צריכים להיות יותר דתיים מהאפפיור.

הרי יום יום החברה פה מורידים תמונות שאחרים צילמו.זוכרים את השוטר הבריטי שהופיע באחד השירשורים אז מה משטרת לונדון תתבע אותנו?

פורסם
מי שעדיין לא יודע קשה מאד ענין זכויות היוצרים באינטרנט ואפילו פסקי הדין שהיו לגבי קבצי מוסיקה לא ניתנים למימוש אז למה אנו צריכים להיות יותר דתיים מהאפפיור.

הרי יום יום החברה פה מורידים תמונות שאחרים צילמו.זוכרים את השוטר הבריטי שהופיע באחד השירשורים אז מה משטרת לונדון תתבע אותנו?

ברגע שהוא שם תמונות שאני אישית צילמתי, באנר שאני אישית עיצבתי, תמונות שמכיסי שילמתי על זכויות היוצרים שלהן, הוא עבר על החוק......

ההנחה שלי היא שהוא נחסם לא בגלל הנ"ל, זאת לא סיבה, הוא נחסם בגלל תגובה בוטה וזולה שהוא רשם. רגע לפני שמחקו לו את אותה תגובה (בהחלט בצדק, על-פי מה שרשום מטה), אותו אדם רשם תגובה שבה הוא קילל בשמות מוכרות האוכל התנכיות, קילל את אמהות אלו ואחרים ובקיצור, השתמש הגיע לרמת שפה שאני חושב שמעולם לא נראתה כאן בפורום...

אגב, מפתיע, כי לאחר אותו דיון שלי ושלו בפורום, הגענו להסכמה והבנה מנומסת בה"פ. אך הוא המשיך להתנצח מול כל העולם בפורום עצמו, כאמו ר בשפה לא שפה ומכאן, אני מניח שהוא נחסם...

אגב, לפני חצי שנה צץ אתר של מכוניות ובו היו עשרות מאמרים שנגנבו ממני ומ-Ynet, בסוף כל מאמר, ללא כל בושה, אותו מנהל אתר שכל הזכויות על המאמרים שמורות לאתר שלו.... מכתב אחד מעורך הדין שמסייע לי בקלאסיק-קאר הספיק בכדי שהאתר שלו ישאר לפתע ללא כל מאמר... מילא, היה מבקש, אולי היה מקבל, זה מה שגם אמרתי לאותו YNV17, תבקש, תופתע, אולי תקבל, אך לקיחה בלי רשות, הינה גניבה, על-פי כל חוק ותקנה.

ZUGU, לשאלתך אם ויום אחד יתבעו מישהו כאן כי הוא שם תמונה בפורום, ברור שלא. אך כשמישהו גונב תמונות מאתר/ים מסויים, שם אותם אצלו באתר, באופן שגונב מרוחב הפס של אותו אתר מקורי ומפרסם ברבים את האתר כאתר שהוא פיתח, עיצב וכו', אז כן, ללא צורך בשום תקדים מיוחד ובשום בעיה משפטית, אותו אדם עובר עבירה חמורה על החוק והוא יכול להענש על כך (החוק מדבר על 10000 ש"ח לכל תמונה/מאמר ש"נגנב" ללא אישור, ללא חובה על אותו אתר שממנו נגנבה התמונה להוכיח מה הנזק הכספי שנגרם לו על-ידי אותו "גנב").

יש הבדל עצום בין זכויות יוצרים הקשורות לשיתוף קבצים שמורידים באינטרנט, לבין גניבת כתבות/מאמרים/תמונות. החוק כבר מזמן קבע תקנות וחוקים, בארץ ובעולם.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אוי רק שלא יחסמו אותי

וואי איזה פחד

אתה בטוח שאתה לא בני זהר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איך חבל שהפורום מתלכלך מכאלה דברים?? הא?

פעם ב..מגיע איזה אדיוט שחושב שהאינטרנט זה הסלון של הבית שלו\הספסל ברחוב ועושה מה שבא לו.

פורסם

ליאור אם זה המצב אני איתך בכאבך אני הייתי יורה לו בברך (סתם םתם)

ניץ אני בטוח כמו השפם שלך

פורסם

מי זה בידיוק בני זוהר?

ראיתי פעם הודעה שהוא כתב ותהיתי אם יש לו איזשהי השפעה?

to finish first first you have to finish

פורסם
מי זה בידיוק בני זוהר?

אחד שחשב שהפורום זה מקום יותר מידי דמוקרטי....לא שהוא לא(icon_wink.gif) אבל הוא ממש הגזים ...
פורסם
מי זה בידיוק בני זוהר?

בני זוהר הוא אספן רכב שמדי פעם, קופץ לו איזה פיוז ואז הוא מתחיל לכתוב הודעות בגנות מנהל הפורום ו"עריצותו".

לא רק פורום אספנות אלא בכלל CARSFORUM.

בנוסף הוא האחראי על ההנפצות :

מסכים עם דב בפורום זה הניקים צריכים להיות השמות האמיתיים.ממה אנשים נחבאים פה?
(כאשר גם הNICK הזה הוא בני זוהר)

ירון פרץ וחברי הפורום

כבר בעבר הזהרתי מפני רודנותם של מנהלי פורום זה אבל הייתי לבד והם הרשו לעצמם לצנזר אותי למחוק אותי לגרש אותי מהפורום כאילו אין לי זכויות כאילו אינני חבר מועדון מהותיקים אולי מהמייסדים.

כעת זה כבר לא בני זהר אלה חברים מכובדים מתל אביב כולל חבר ועדת בקורת ועוד חברים שרצו להעלות טענות לקיפוח . מי שמך מר הספל לפוסק ומחליט רודן קטן מאיפה אתה שואב את הסמכות שהרי אף אחד לא קילל ואף אחד לא כתב בצורה עילגת כפי שניסיתם להתגולל עלי.

יכול להיות שישנה פה אי הבנה עמוקה. בה אתה מניח כי בתור מנהל סמכותך היא דיקטטורית ואתה יכול לצנזר מה שאינו מוצא חן בעינך.

ובכן דע לך כי ללא החברים האלו המעלים נושאים כואבים לדיון נוקב הפורום שלך היה באמת נקי כי היה ריק.

מאיפה אתה שואב את הסמכות לנעול שירשור באמצע דיון . מי שמך?

אינך מבין כי אתה מחבל בפורום והחברים יסיקו את המסקנות המתבקשות. ואלי יקימו פורום ללא צנזורה ללא משטרת מחשבות ללא אנשים קטנים שחושבים שהם הכי חכמים.

בני יקירי אני עדיין רואה אותנו כידידים וחברי מועדון הפועלים שכם אחד לגשמת מטרות המועדון.אך זה לא יכול לבוא על חשבון בקורת כלפך.

אני קורא לכל החברים החושבים כמוני להביע דעתם פה למען ידעו כולם כי אני לא לבד.

כמובן, יש פנינים כמו:

למשה המרוקאי הגאה

אני מאמץ בחום את רעיונך להוציא את הנשים מהמועדון.א לא צריך אותם ב.הן לא יודעות לנהוג. ג.האוכל לא מוכן כשאנו חוזרים עייפים מהמפגש ביום שישי .חוץ מזה אני לא זוכר למה אנחנו רודפים אחריהן

בידידות בני

מישהו רעב?
אתה סנדביץ מלחם פרסי מאתמול עם פסטרמה רומנית ועמבה.
מה זה חרטה זהאדוני ככה ואדני ככה זה שפה של סוטים זה מה זה החינטרוש הזה מועדון לפלפים אם אתה אידיוט...
או כאלה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=56998

הקיצר, בני אוהב לעשות פה בלאגן !

גם הפתיחה ההזויה והמנוגדת לחלוטין לחוקי הפורום של הטופיק הזה היא הסגנון המובהק של בני זוהר.

מאוד מעניין ש ZUGU תאריך הצטרפות: 12-07-2005

מכיר כ"כ טוב את ההסטוריה:

היה אחד פה בפורום דיבר עיברית קלוקלת וניזרק ("מה זה חרטה זה" )
של טופיק מהתאריך 03-11-2004: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=407240#post407240

כנראה משעמם ובא לו שוב להדליק איזה שריפת יער !

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

udikal ידיד יקר

אני מניח שבני זהר אם לא היה חסום היה מודה לך בחום על הציטוטים וגם על דברי ההסבר המצורפים סביר להניח שגם היה מסכים איתם.

לדעתי הינך איש אספנות אמיתי מכוניות .ציטטות של בני זהר וגם דברים ומכשירים ישנים ןעתיקים.

ידוע לי שלבני זהר היו חילוקי דעות זניחים עם בני הספל ביחס לצורת ניהול הפורום אולם למיטב ידיעתי הם נשארו ידידים טובים שהרי שניהם חברי מועדון וותיקים שטובת המועדון לנגד עיניהם.

בהזדמנות זו אני פונה לבני הספל בקריאה נירגשת אנא החזר את הבני זהר לפורום.

יוחזר בני זהר הבייתה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...