Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם כדי לעשות בנייה למטה לקומפננט או לשים על הדש בורד רמוקלים רגילים?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

לי אישית יש עדיפות להביא את הלהקה שתעמוד על המכסה מנוע ותנגן ..

זה עיניין של תקציב לעומת העדפה פרטנית ואישית. אנחנו לא יכולים לקבוע לך כמה להשקיע, אנחנו יכולים להמליץ במה להשקיע.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שמע עם אתה מתכנן בנייה איכותית מפיברגלאס ופודיום אז אני מקווה שיש לך קומפוננט טוב כי חבל לבזבז הרבה כסף סתם ועוד לרמקולים רגילים זה בכלל בזבוז

אבל עם אתה מביא סט טוב זה שווה עם לא בא לך להשקיע ואין לך מקום אז תלך על הבחירה הרגילה ושים רמקולים רגילים בדשבורד

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

סוג הרמקול\קופנננט לא בעיה אני יכול להשיג במחיר זול השאלה שלי היא אם כדי קומפננט עם בנייה למטה או רמקול על הדש?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אמרו לך כבר בכל מקרה עדיף קומפוננט גם בגלל האיכות,

ובגלל שאתה יכול למקם את הטוויטר איפה שנשמע לך הכי טוב.

• תוכן חדש...