Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם.

ברשותי סאב של פיוניר מדגם tsw125c (הדגם של הפנינה).

את הסאב קניתי מחבר ב400 שקל עם תיבה עם חור קטן כזה (ממה שאני מבין זה תיבה פתוחה).

חבר שלי מלפני שבועיים קנה מערכת ובין הרכיבים שלו יש לו סאב של audioban עם תיבה בלי חור

וממה שהבנתי זה תיבה אטומה.

את ההבדלים אפשר להרגיש ,הצליל שהסאב של חבר שלי מפיק בתיבה האטומה הוא מתמשך ויותר נעים לעומת שלי שהוא יותר חזק ושומעים אותו יותר חזק מרחוק .

אם אני יעביר את הסאב שלי לתיבה אטומה האם אני יראה שיפור בצליל?

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

סביר להניח שכן, אבל זאת תהיה התאפשרות על נצילות התיבה - משמע העוצמה המתקבלת תהיה נחותה על ידי שימוש באותו הספק. (הגברה הנוכחית שלך)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ההגברה הנוכחית שלי תגיע שבוע הבא עם אבא שלי (jbl gto 75.4 )

ומיקי אל תחשוב שברחתה לי יש לי אותך בicq :lol:

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

סביר להניח שעם המגבר החדש תוכל לנצל אותו יותר. (במידה והוא קצת יותר חזק מההגברה הישנה שלך)

אז בעצם תקבל -בערך- את אותה התמורה של העוצמה, עם התיבה האטומה שהיא פחות נצילה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...