Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני אמור לקחת לרכב שלא שייך לי או למפשחתי לסידורים. הייתי רוצה לדעת מה אם המשטרה תעצור אותי? אני לא יחשב לגנב ולא ידפקו לי דו"ח מונפץ או יעקבו אותי לבירור העניין.

תודה L.A

פורסם

בד"כ יבקשו ממך למסור בע"פ את פרטי הבעלים ע"מ לוודא שאתם מכירים.

במידה ויחליטו לעכב לצורך בירור יצרו קשר עם הבעלים על מנת לבדוק שהרכב ניתן בהסכמתו.

פורסם

אין לך שום בעיה.....את השוטר זה לא מעניין מי הבעלים, כל עוד יש ביטוח חובה שעלפיו אתה מורשה נהיגה...לבריאות

פורסם

1. רשיון בתוקף.

2. רשיונות של הרכב.

3.ביטוח בתוקף.

זה מה שבודקים בדרך כלל, במידה ותעורר את חשדם יעכבו אותך בצד עד אשר יאתרו את בעל הרכב שיתן אישור כי הוא אישר שתקח אותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חח שום דבר לא יעשה לך,

לא מעניין תשוטר *** תשוטר = את השוטר ***של מי הרכב,

מעניין אותו.רשיון רכב רשיון שלך..ביטוח חושב..

ו.שהרכב לא גנוב..כל עוד הרכב לא נרשם גנוב לא מעניין אותו של מי הרכב..

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

תסתכל שהביטוח זה 1, 3, 7, וזה אומר שאתה יכול לנהוג ברכב אם יש לך רישיון נהיגה במדינת ישראל ואישור בעל הרכב

ליטל : אף אחד לא יעקב אותו...מקסימום יריצו עליו+על הרכב בדיקה במסופון וזהו, לא יותר מזה, בטח לא ינסו בכלל לאתר את בעל הרכב...אין להם האפשרות הזאת לא בכזאת קלות

פורסם

הם לא צריכים אישור של בעל הרכב עד כמה שאני יודע, הם פשוט בודקים במסוף אם הרכב גנוב או לא.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זהו שכחתי שהם בודקים עם הרכב גנוב או לא.

אבל מה אם עדיין לא הודיעו שהוא גנוב?

ואני גנב תמים (סתם זרקתי משהו לאוויר)?

פורסם

לא פעם עצרו אותי עם רכבים של אנשים אחרים.

כל עוד היה לי ביטוח, רשיון רכב ורשיון נהיגה עלי, שיחררו אותי בברכת "דרך צליחה".

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בגלל זה בדיוק (מה אם עצרו אותי ואני גנב תמים) יש חוק שא-ו-ס-ר עליך להשאיר את מסמכי הרכב ברכב, עליך לקחת אותם איתך....בפועל ? מספיק שתשים אותם במקום מסתור בתוך הרכב....וזהו, נגיד בגלגל ספייר מאחורה...

פורסם

קודם כל תבדוק/תבדקי שבעל הרכב לא חייב כספים (מס הכנסה,ביטוח לאומי,מע"מ או הוצל"פ).

אחרת אם יעצרו את הרכב בביקורת פתע, יש מצב שתזקק/י למונית :)

בית-שמש אימפריה!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...