Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת דיי חמודה עכשיו כל פעם נשרפים לי בה דברים...

הדבר הראשון שנשרף לי זה היה סאב בדיוק אחרי יום הוא נשרף והבאתי אחרי יום אחד אחר

הסאב שהיה לי היה מאגנט דיסטרקטור 12 אינצ' ועכשיו יש לי מק אודיו מקסימוס 300

הוא בינתיים לא נשרף...

לפני איזה חודש נשרפו לי הטויטרים של הסט קומפוננט שלי פייז cfs165.25 והחלפתי את הטוויטרים למק אודיו t20 משהו טוב!! וגם הם נשרפו לי...מכל סט נשרף אחד...

עכשיו היו לי רמקולים של פיוניר 260 וואט רציתי להשתדרג וקניתי את המק אודיו אולימפיק גולד שמסוגלים לקבל 200 וואט אר אמ אס אחרי שבועיים שרפתי להם את הקרוסים ואת הטויטר והמיד שלהם

אז קניתי פיוניר 460 וחיברתי אותם למגבר...עכשיו הג'יין שלהם עומד על פחות מרבע ואם אני מגביר במכשיר שלי מעל 24 מתוך 41 אחרי רבע שעה עבודה מתחילים להריח ריח של גומי נשרף כאילו אני שורף להם את הטוויטר או משו' שמפיק ריח של עשן שמשהו נשרף... ואני מפחד כבר מספיק שרפתי דברים וזה לא זול כל העסק...

המגברים שיש לי הם פייז אר אס 4....שניים כאלו ופאנל של פיוניר 8650 צבעוני שנת 2005

תנו לי דיעות הצעות פרטים מה אני צריך לעשות...כל שני וחמישי אני עם האוטו אצל מתקינים חברים של אבא שלי ומה כבר לא עשינו...בדיקות התקנה בדיקות מגברים שמנו קבלים חיווט טוב והכל לפי דעתי באוטו ברמה מעולה...מאוורים והכל סגור וטוב כמו שצריך....מישהו אולי יכול לתת לי תשובה הגיונית לכל מה שקורה באוטו...זה מוזר...

והאם יכול להיות שהמגבר מוציא יותר ממה שרשום שהוא 100 אר אמ אס לערוץ ואם כן כמה כבר הוא יכול להוציא שעל פחות מרבע בג'יין הוא יכול לשרוף לי את הרמקולים פיוניר 460 שהם על חצי עוצמה ברדיו דיסק...

תודה רבה למי שעזר ולמי שלא תודה תודה...

פורסם

אני במקומך היתי מנסה לחבר מגבר אחר - ובודק אם התופעה נעלמת.

אם אתה נשאר עם ההגברה הנוכחית - היתי מוודא שהיא באמת לא עוצמתית מידי לרכיבים שלך.

תיתן לאוזן אוביקטיבית לבחון האם הרמקולים מתאמצים או לא.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מחזק את הדברים של שי.

לא שמעתי על מישהו שלבד "מחסל" כ"כ הרבה סטים... זה לא הגיוני...

יכול להיות שיש לך סיבולת לווליום גבוה ואתה כבר לא מבחין שאתה מאמץ את הדרייברים.

תן למישהו אחר לשפוט כיצד אתה שומע מוזיקה...

גל

פורסם

שמע עוד כשהיה לך את המאק אודיו אולימפיק גולד ושמעתי במפגש...

שמעתי אתה מגביר יותר מדי וכל המערכת אבל כל המערכת שלך נשמעת כאילו היא מתפרקת עוד רגע אחי אה עובד עם אחלה רמקולים המאק אודיו לא פרייארים בכלל...

לפי דעתי תנסה לכוון בצורה קצת יותר נורמלית שתשמע יותר טוב...

אם תרצה אני מוכן לנסות ולעזור לך בכיף...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אם אתה נשאר עם ההגברה הנוכחית - היתי מוודא שהיא באמת לא עוצמתית מידי לרכיבים שלך.

.

אולי פחות מדי עצמתית לרכיבים?

אולי אתה מכניס את המגבר לclipping? (לא חסרות סיבות).

אולי תבדוק עיוות וclipping ע"י סקופ? מומלץ בחום. (כי החום היחידי כרגע זה רק ברכיבים שנשרפים)

לא הייתי נותן לכל כך הרבה מוסכניקים ,מתקינים, חברים של אבא, חברות של אמא, וכו' ,

לגעת במערכת כזו.

קח חנות טובה, תשלם על איבחון (כמה ש"ח , הרבה פחות ממה שתשלם על עוד משהו שרוף)

ותתקן(וגם יהיה נחמד אם תפתח ת'רד על זה , אחרי האיבחון).

ZZR

פורסם
מחזק את הדברים של שי.

לא שמעתי על מישהו שלבד "מחסל" כ"כ הרבה סטים... זה לא הגיוני...

יכול להיות שיש לך סיבולת לווליום גבוה ואתה כבר לא מבחין שאתה מאמץ את הדרייברים.

תן למישהו אחר לשפוט כיצד אתה שומע מוזיקה...

גל

איזו עדינות גל.. אתה חולה? :-)

לפותח הת'רד, אם תמשיך כך, סביר להניח שתשרוף לעצמך את האזניים.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

טוב אז ככה...כל החברים של אבא הם מתקינים דיי מקצועיים....

סאונדבלאסטר, וסנטר קאר...ולא חסר...

אז אני דיי סומך עליהם בקטע יותר מאשר על עצמי

פורסם

יכול להיות מספר סיבות לתופעה:

1) מגבר תקול - רוב המגברים כשנשרף קבל או רכיב אלקטרוני המגבר שולח חשמל לרמקולים.

2) כיוון לקוי של המערכת.

3) חיווט לא תקין (נכנס חשמל), או מיקום לא נכון של הרכיבים = התחממות.

לפי ידעתי יש יותר מפי 2 אנשים שפונים לתיקון מגבר/סאבים שלהם בקיץ יותר מאשר בחורף.

לפי דעתי המגבר שלך תקול ולכן הוא שולח חשמל לרכיבים.

אם יש בנינו אנשים שאוהבים להגביר ולאמץ את המערכת שלהם אני ממליץ לקנות מגברים CLASS D מגברים דיגיטאלים, שבניגוד למגברים רגילים שולחים הרבה הרבה פחות חשמל כשהם מתאמצים.

פורסם

מאיפה המסקנה שמגברי CLASS D ומגברים "דיגיטליים" שולחים פחות או יותר חשמל ממגברים אחרים כשהם מתאמצים ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עשיתי בדיקה...המגברים לא מוציאים חשמל

וקוראים לזה dc בדיקת חשמל

כתוצאה מהתאמצות יתר המגבר מעוות ומוציא חשמל לרמקולים וזה מה ששורף אותם

אבל אין עשיתי בדיקה ובבדיקה המגברים עבדו יפה והכל היה מושלם

פורסם

avi, רמקולים לא נשרפים כתוצאה מזה.

תעשה חיפוש בנוגע ל CLIPPING.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...