Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממעלות, המערכת שיש לי באוטו היא: פנאל של אלפיין 9833, קומפוננט מורל היבריד איוושין, מגבר של קונווד 600 וואט הסדרה הגבוהה וסאב של קיקר 10 אינץ סדרה נמוכה. ההצעה מסאונד סטורם עולה כך כי הוא אמר שהוא צריך לפרק את הדלתות ולשים את הקרוסים ששי אצלי בבגז על פלטה מעץ בדלתות, כמו כן הטוויטרים שלי בקורות וכנראה שצריך למקם אותם אחרת. כמו כן צריך לשים משהו בקרוסים ששכחתי את שמו.

מידע על הרכיבים.
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגריבר, תשמע אני חושבת שאם הגברים היו מביאים לנו יותר סיכוי אז הרבה יותר בנות היו מתענינות במכוניות, באודיו לרכב וכו'. אני מאוד אוהבת מוסיקה ואת הרכב שלי, וחבל שכשעשו לי כל מיני טיפולים או הרכבות ורציתי גם להתנסות כל הגברים ישר נו את מפריעה נסביר אחר כך, רק שההסבר אף פעם לא בא... :|

פורסם

הבחורה השניה ששמעתי שמתעניינת במערכות ... אני חייב אשה כזאת !!!

דיברתי עם המתקין שלי הוא אמר בגלל שאת בחורה הוא יעשה לך כיוון ובדיקה בR.T.A בחינם.

אם את מעוניינת תשלחי לי ה"פ.

הוא נמצא באיזור המרכז.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

וואלה מה קרה בגלל שאני אישה יתהיה לי הנחה בביטוח וגם בהרכבה?!?!? החיים יפים למין היפה... :-P

פורסם
אני יכול גם לשלוח את אישתי אם האוטו?:wink:
LOL... וואי הרגת אותי מצחוק ...

אתה גם יכול לבוא אני בטוח שישמחו לעזור לך.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
לגריבר, תשמע אני חושבת שאם הגברים היו מביאים לנו יותר סיכוי אז הרבה יותר בנות היו מתענינות במכוניות, באודיו לרכב וכו'. אני מאוד אוהבת מוסיקה ואת הרכב שלי, וחבל שכשעשו לי כל מיני טיפולים או הרכבות ורציתי גם להתנסות כל הגברים ישר נו את מפריעה נסביר אחר כך, רק שההסבר אף פעם לא בא... :|

אלכס אצלך אני חושב שהחבר יותר הכניס אותך לעניין של המכויות או שמה אני טועה?

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

דבר ראשון אין לי חבר, דבר שני אהבתי מכוניות מאז שאני זוכרת את עצמי! אני זוכרת בכיתה ו הלכתי עם חברות ווכל אוטו שראיתי הייתי מספרת להן עליו.. עד שהן ברחו.. מאז שקנו לי אוטו פרטי אספתי כסף כדי לעשות מה שאני אוהבת כך שזה לא קשור.

פורסם

אוקיי אלכס

אני חשבתי משהו אחרר טוב לא משנה.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

לפי דעתי את טועה ובגדול!!!ואסף אתה אכן צודק בדבריך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...