Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנית חדשה בערוץ 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו ראה את התוכנית שהייתה היום על גניבות רכב ?

מדובר בתוכנית בת שלושה חלקים שחלקה הראשון שודר היום בערוץ עשר על גניבות רכב בארץ וההתמודדות איתן.

עם כל הרצון והתמיכה בטיפול 'איכותי' בכל אותם ***ות, מה שראיתי שם היה מאוד מטריד.

מראים חברות אבטחה פרטיות (אני חושב שאלה אנשי יחידת המרדפים של איתוראן אבל לא ראיתי מההתחלה אז אני לא בטוח) שמנהלות מרדפים פרועים ומשוללי כל רסן אחר הגנבים האלה תוך התעלמות מוחלטת מכל חוק אפשרי, ובעיקר תוך סיכון עצום לכל הרכבים על הכביש.

זה כולל כל מה שרק עולה לכם בראש, החל ממהירות מטורפת דרך עקיפות קו לבן, נסיעה בנתיב הנגדי, פרסות על קו לבן (ולא כאלה שנגמרות בפעם אחת), אין כניסה, התעלמות מ-'עצור', נסיעה פרועה מאוד בתוך העיר (ברוב המקרים זה היה בג'לג'וליה :roll: ) ובאמת כל דבר שעולה לכם בראש.

וזה רק הדברים שהרודף מבצע :shock:

הרודף נמצא באגו טריפ מטורף ועוד תוהה על המופרעות של הנרדף (באמת מפתיע שעכבר במנוסה יעשה דברים מטורפים, הקטע הוא שזה שרודף עושה אחריו בדיוק את אותם דברים ולפעמים אף יותר מסוכנים).

כל הדברים האלה באמצע היום בתוך תנועה של רכבים תמימים.

בדיוק בגלל הסיכונים האלה, בעיקר הדברים המסוכנים והלא צפויים שהנמלט יבצע, המשטרה נמנעת מלבצע מרדפים (עד לרמה מסויימת כמובן). במקרה היחיד שהראו מרדף משטרתי זה היה כבר יותר הגיוני ובלי סיכונים מוגזמים (למרות שנראה לי שזה מקרי בגלל ההתנהגות של הנהג באותו מקרה).

ממש הפחיד אותי לחשוב שיש דבילים כאלה ברישיון, שזאת העבודה שלהם, על הכביש. ממש לא הייתי רוצה (או מאחל למישהו) להיות באיזור של מרדף שלהם.

בקיצור, מישהו פה ראה את זה וחושב כמוני ?

פורסם

מסכים עם דעתך בנושא.. רק שכיוון שלא ראיתי את התוכנית מהתחלתה, לא ידעתי שאלו אנשי מקצוע אשר אינם קשורים למשטרה.

הרודף בחלק גדול מהמקרים(לדוגמא במקרה ההונדה הלבנה), מדבר כאילו זה משחק כלשהו בעבורו, מתפאר בפניי עצמו בקשר לכישוריו וצוחק על הנהיגה המטורפת של הנרדף(בעודו מבצע דברים זהים ואף גרועים יותר).

הטריד אותי במיוחד הקטע בו ההונדה הלבנה פנתה שמאלה לתוך רחוב כלשהו, והרודף החליט לקצר את דרכו ולהיכנס דרך הנתיב הנגדי, היות שהוא אפילו לא שוטר ואין לו שום סירנה אשר תצהיר ותזהיר ולו בקצת אדם פוטנציאלי שעלול היה להיות בנתיב זה לאחר הפנייה, זה היה דבר מטומטם מאוד לעשות.

פורסם

או, בדיוק.

זה גם הקטע שהכי שיגע אותי, בתוך עיר, במהירות מטורפת בלי ראות בגרוש.

אהבתי שהוא גם אומר "מה הוא עושה, המטורף הזה, יש פה אנשים, רק שלא יפגע במישהו".

הקטע השני שהרג אותי זה הפרסה על קו לבן שהוא החליט לבצע פתאום באמצע כביש 444 (נתיב אחד לכל כיוון עם קו לבן באמצע).

אנשים באגו טריפ שחושבים שהם מעל לכל חוק.

הם לא טובים בהרבה מהנרדפים שלהם בקטעים האלה.

פורסם

הכי אהבתי את הקטע בהתחלה שהוא אומר לו תעצור את הרכב שים בפארקינג ולך לרכב השני

אחרי שהוא יצא מהאוטו ומתחיל לברוח לרכב מילוט הוא מתקרב אליו ואמר לו "מה אתה חושב שאני אדרוס אותך לך לך מפה ואל תגנוב יותר" זה לא בסדר שאכפת להם רק מהאוטו אחרי הכל פעם גנב תמיד גנב

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

מה שאני לא מבין זה איפה המשטרה שלנו, למה חברות פרטיות ולא המשטרה?

לגבי מרדפים,מה ציפיתם שבאמצע מרדף הרודף יעצור בתמרור עצור או ייתן לאנשים לחצות את הכביש...נו באמת, אז איך לעזאזל הוא יתפוס את הגנב?

מה שאני עוד לא מבין זה למה לרדוף אחריו ואז לתת לו לברוח?

למה לא יורים להם בגלגלים?

בקיצור אחרי מה שראיתי, התחלתי להבין למה הגנבות נמשכות,כי פשוט אף אחד לא עושה לזה סוף חוץ מכמה אנשים שכן איכפת להם - את דעתכם השלילית כבר כתבתם פה, המשטרה בכלל באופסט מוחלט,הגנבים מצליחים לברוח ברוב המקרים...גם ככה אין להם מה להפסיד = חמשחכן לגנוב מכוניות עד כמה שניתן.

מה שכן למדתי מהתוכנית הזאת זה שאם גונבים לך את הרכב, הסיכוי לימצאו אותו הוא אפסי כי הוא יעבור לשטחים תוך זמן קצר מאוד ואין שום דבר שיעצור את זה, לכן צריך למגן את הרכב עד כמה שניתן,לא ניתן למושחתים ששוחטים אותנו וגונבים לנו את המכוניות,לא ניתן להם חיים קלים.

ואם אין לך איתורן אז אתה יכול לעשות שמע ישראל 7 פעמים ,את הרכב שלך לא תמצא בחיים, גם לא הצלחתי להבין למה לוקח למשטרה כ"כ הרבה זמן עד שהם מופיעים אם בכלל, ידעתי שהמשטרה לא עושה כלום בנידון אבל בתוך תוכי אמרתי חייב להיות משהו שהם כן עושים,אז זהו שלא.

• תוכן חדש...