Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעות הצהריים המקודמות ניתקלתי בסטודנטית שננעל לה האוטו איכשהו עם המפתחות בפנים, היא פנתה לאנשי הביטחון שינסו לעזור לה והשניים שאין להם איזה ניסיון גדול עם פריצו של מכוניות הביאו סרגלים ממתכת ארוכים ותחילו לדחוף אותם לדלת צמוד לחלון(כמו בסרטים) ואחרי 15-20 דקות הצליחו לפתוח את הרכב. תראו עד כמה זה יכול להיות קל אפילו בלי לשבור חלון.

פורסם

אין צורך לצטט את ההודעה מעליך, אתה לא חושב שדי ברור למי אתה מגיב?

השוטרים הם הפושעים הכי גדולים!! זה כמו מאפיה! (מניסיון)

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

אתה לא חושב שזה קצת (הרבה) זמן לפרוץ לאוטו? 20 דקות?!?!

בזמן כזה אפילו המשטרה תגיע;)

עכשיו ברצינות.. הגנבים היום ממש משוכללים, הם מנטרלים אזעקות בשניות.. זה ממש כלום בשבילם..

בברכה,

VOLVO240

פורסם

אלו לא היו שוטרים, הם היו מאבטחים.

איזה משטרה תגיע? למישהו אכפת כשהוא רואה דברים כאלה? אם היה לאנשים אכפת כשרואים שמנסים לפרוץ למישהו אחר לרכב אז היינו נראים אחרת אבל המציאות שונה.

20 דקות זה למישהו שאין לו שום ניסיון בזה אני חושב שזה זמן סביר,אם זה היה גנב מיומן כמה היה לוקח לו? תחשוב שלגנב שיכול היה להסתובב שם יש את הרבה זמן כי מי היה רואה אותו? ונגיד שכן,מה כבר היו עושים?

פורסם

חבר שכח מפתחות ברכב כשהיה באילת. בא פורץ מקצועי ופתח את הדלת עם הסרגל תוך פחות מדקה, ללא שום נזק. אני לא מגזים, זה באמת היה פחות מדקה. השחיל מן סרגל והרים אותו. בנסיון הראשון הרכב נפתח והחבר נפרד מ 100 שקלים. את אותו הערב העברנו בפאב עם בירה ותכנונים כיצד להיות פורץ מנועולים. באותו הרגע זה נראה לנו המקצוע הכי קל והכי מכניס בעולם.

פורסם
בגלל זה עושים מערכות הגנה מתוחכמות יותר כמו אימובילייזרים למיניהם, קודנים, עלוקות וכו'.

אבל בסופו של דבר אפשר לפרוץ הכל.

ויש כזה משפט (שאני סיגננתי לעצמי :razz: ):

"כל דבר המוגן במפתח הוא בר-פריצה".

לפני כמה ימים הביאו לי במתנה מנעול לברקס, מסוג רגליות הפלדה ש"מתלבשות" על דוושת הברקס ומונעות ממנה להלחץ. (האוטו ללא ברקס פעיל...)

ההתרברבות שהייתה באוויר: "זה לעולם לא ייפרץ. טובי הפורצים בעולם עמלו על זה בנסיון לפרוץ ונסיונם עלה בתוהו בשידור חי בטלוויזיה..." (המוצר נרכש מערוץ הקניות האמריקאי...).

לאחר מכן, מישהו שאל: "אבל יש לזה מפתח, נכון?..."

וענו לו בתגובה: "כן, אבל זה מייאש גנבים וזה..."

והמגיב הותקף: "אין צורך שתמשיך - לכל מפתח יש פורץ, כמו שלכל סיר יש מכסה".

לסיכום, עיזבו שטויות ותורידו לעצמכם עול מיותר להתעסק איתו - סעו בקורקינט מתקפל ונישא.

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

ראיתי סרטון שבו מראים כמה פשוט היום לפרוץ, גנבים מגיעים כבר עם מחשב חדש ומחברים אותו ופשוט ככה שולטים כבר על כל האוטו, ותוך פחות מ5 דקות הם כבר לא בחניה

פורסם

לגנב מיומן אין שום בעיה להתגבר על שום מיגון,לא ברכב ולא בבית. פריצת פלדלת לוקחת 70 שניות ומעט מאד רעש. פריצת רכב לוקחת הרבה פחות זמן,לא מאמינים? תשאלו כל מנעולן מתחיל (הגנבים אגב,זריזים יותר)

חד משמעית ובדוק לחלוטין-הרוב המכריע של כלי הרכב שנגנבים בישראל ממוגנים וממוגנים טוב.

כאשר מדובר במיגון משוכלל ו"יעיל" אין כלל שאלה של האם יצליחו לגנוב והשאלה היא האם הנכס מצדיק מאמץ מצד הגנב,אם כן,הוא יגנב.

על כל מכשול יש שיטה ודרך להתגבר. זו לא סיסמה אלא מציאות יומיומית.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אולי ניתן לפרוץ מנעולים של מכוניות עם הסרגל אך מכוניות חדשות לא ניתן לפרוץ עם הסרגל הזה יש להם שיטת נעילה אחרת. (זה מה שידוע לי )

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

מזכיר לי סיפור, לפני כמה שנים נתקעתי עם הסובארו DL 83 שלנו בחניון בקניון עזריאלי. שכחתי את המפתח בסוויץ ונעלתי ידנית את האוטו. בעודי מהרהר מה לעשות, אחרי 30 שניות, חולפת על פניי סובארו בדיוק כמו שלי.

ישר סימנתי לנהג והצבעתי על הסובארו שלי, המדהים היה שבלי לומר מילה הבחור יצא מהסובארו שלו,

ניגש עם המפתח שלו ופתח את הדלת שליד הנהג את הסובארו שלי. מלבד "תודה רבה אחי" לא התנהל ביננו שום דו שיח. אחוות בעלי סובארו!:-)

בקיצור, יש הרבה מכוניות מלבד סובארו שניתן לפתוח עם מפתח של מכונית אחרת, כמובן שלא אפרט איזה,

אבל זה אפשרי.

• תוכן חדש...