Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פה פוקוס 2005 עם 400 ק"מ שקיבלתי מניו קופל בזמן שרכב החברה שלי במוסך , אם מישהו מעוניין לנסות על מנעול חדש :D :D

אגב אוטו מ-ד-ה-י-ם ! כלכך נוח.. אבל מנוע עגלה ביותר. (אני מעדיף את ה 206)

פורסם
יש לי פה פוקוס 2005 עם 400 ק"מ שקיבלתי מניו קופל בזמן שרכב החברה שלי במוסך , אם מישהו מעוניין לנסות על מנעול חדש :D :D

אגב אוטו מ-ד-ה-י-ם ! כלכך נוח.. אבל מנוע עגלה ביותר. (אני מעדיף את ה 206)

חחח כן לפוקוס יש מפתח מוזר, עגול כזה... כמו של יגואר :-P

פורסם
מזכיר לי סיפור, לפני כמה שנים נתקעתי עם הסובארו DL 83 שלנו בחניון בקניון עזריאלי. שכחתי את המפתח בסוויץ ונעלתי ידנית את האוטו. בעודי מהרהר מה לעשות, אחרי 30 שניות, חולפת על פניי סובארו בדיוק כמו שלי.

ישר סימנתי לנהג והצבעתי על הסובארו שלי, המדהים היה שבלי לומר מילה הבחור יצא מהסובארו שלו,

ניגש עם המפתח שלו ופתח את הדלת שליד הנהג את הסובארו שלי. מלבד "תודה רבה אחי" לא התנהל ביננו שום דו שיח. אחוות בעלי סובארו!:-)

בקיצור, יש הרבה מכוניות מלבד סובארו שניתן לפתוח עם מפתח של מכונית אחרת, כמובן שלא אפרט איזה,

אבל זה אפשרי.

זה לא נכון לגבי כל הסובארו. אולי לגבי סובארו פשע.

מנסיון בכל מקרה, שכנים שלי שכחו את המפתח בתוך הסובארו שלהם, כנראה היו ללא רזרבה. הם ביקשו ממני את המפתח של האוטו שלי, לאור המיתוס הידוע שכל מפתח של סובארו פותח כל סובארו.

ניסו לפתוח, וכלום. לא נפתח. אותו הדבר לגבי המפתח שלי וסובארו לגאסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

גם בגולף הישנה של אבא שלי (MK 1 אם אני לא טועה, שמורה מאוד שנגנבה בסופו של דבר) היה אפשר לפתוח עם כל מפתח (לא רק של גולפים).

אגב, למרות שהיה אפשר לפתוח אותה עם כל מפתח, הגנב הדביל שבר את החלון (מצאנו זכוכיות איפה שהאוטו חנה) :)

פורסם
באמת חבר'ה, לא ראיתם עקיצה ב60 שניות?:wink:

אור.

היו שמועות שאחרי הסרט עלו אחוזי גניבת הרכב בארה"ב בכמה עשרות אחוזים...

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

פעם אמרו לי שרכב מסוג קאדילק כמו שלי אי אפשר לגנוב.

לא יודע כמה זה נכון,אבל אחוזי הגניבה של קאדילק מצביעים על 0%.

מקווה מאד שזה נכון.

פורסם
פעם אמרו לי שרכב מסוג קאדילק כמו שלי אי אפשר לגנוב.

לא יודע כמה זה נכון,אבל אחוזי הגניבה של קאדילק מצביעים על 0%.

מקווה מאד שזה נכון.

לא בארה"ב

כאן קאדילק אסקלייד נמצא במקום ראשון ברמה ארצית...

פורסם

הרימו למנכ"ל איתוראן מרצדס בכמעט מליון שקל מתוך החניון של איתוראן...יותר מזה ? אל תחיו בסרט כ-ל אוטו אפשר להרים ולא קשה מידי...ממש לא, הכל שאלה של כמה ההזמנה עליו "חזקה" מכוניות יוקרתיות לרוב נגנבות לפי הזמנה ואם יש הזמנות חזקות על הדגם הזה....אז האמצעים רציניים יותר

לדוגמא : קח גרר מלגזה כמו של העריה (הריי יש כאלו השייכים לקבלני משנה שאני בטוח שלא בעיה בקומבינות להשיג אחד כזה, אפילו נהג משוחד שתוך כדי עבודה יעשה לך טובה,

גרר כזה מרים עליו כ-ל רכב ונוסע איתו באמצע העיר שהאזעקה שלו צורחת עד השמיים בלי שלאף שוטר יהיה חשד קטן, מחוץ לעיר מחכה משאית חול, הגרר פורק את הרכב לתוך המשאית, הדלת נסגרת בריזנט ירוק מעל...בנתיים שני חבר'ה תוך כדי שהמשאית נוסעת מבטלים את האיתוראן כדי לא לאפשר איתור של הרכב...והריי לך גניבה של רכב, כמובן ש"מבצע" כזה יבוא רק על רכב בהזמנה

*אני מדבר על מקרה אמיתי - גניבה של BMW 745

• תוכן חדש...