Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי הודה סיויק שנת 95 .

אני שוקל להחליף את הרפידות מקדעמה לרפידות ספורטיביות של OMP

עכשיו השאלה שלי היא: האם אני ירגיש הבדל משמעותי בזמן העצירה אפילו שרק עכשיו התחלתי ליסוע?..כלומר שהרפידות עדיין לא התחממו

כי שהרפידות"קרות " הם עוצרות טוב.

ובקיצור האם יש הבדל גדול בינהם??

לא רק אחרי התחממות??

ואם לא מה כדאי לעשות?

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

אני לא מבין חסר לך כח בלימה בנס הרים שהעסק לוהט...או חסר לך כח בלימה בכלל (גם ברמזור הראשון מחוץ לבית) אם בכלל אז אין מנוס משיפור מערכת הבלימה כולה והגדלת המידות, אם רק שהעסק לוהט מעבר לDOT 5.1 צינורות שזורים רפידות ספורטיביות (עומדות טוב יותר בחום) ודיסקים מחורצים מחוררים (מפזרים חום ומתקררים טוב יותר בהרבה) יעשו את העבודה....

פורסם

השיפור השפוי שאפשר להוציא מסיוויק בבלמים הוא סרן דיסק מאחורה ..ד"א הבלמים בסיוויק מתפקדים מצויין ורפידות אורגנליות לעניות דעתי מספיקות בהחלט .

JDM :twisted:

פורסם

מה זה מתפקיד מצויין ? לאיזה שימוש ? כמה פעמים יצא לך לתגן להם את הצורה ? האם אחרי נסיעה דורשנית ואגרסיבית כושר הבלימה כשל רפידה רעננה ?

פורסם

בצע חיפוש על שיפור בלמים, אתה רוצה לקרוא כמה מהדיונים שנערכו כאן בפורום לפני שאתה מתחיל להשקיע כסף בחלקים מיותרים שלא יעזרו לך בשיט (חוץ מלהיפתר ממשקל עודף בארנק).

מוטי.

פורסם

עזרה בחיפוש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=70461&highlight=%F4%F8%E5%E3%E5

אבל קודם כול לך על העצה של מוטי - יש הרבה מה לעשות לפני שאתה מחליט להחליף את הרפידות דווקא

(ואם כבר החלטת, אז לך על חברה שמייצרת בעצמה את הרפידות, ולא צד שלישי שמייצר ל-OMP).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...