Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!!!אני צריך כיוון בהתקנה של המגבר שלי.

אז ככה.....מהמצב יוצא הכבל האדום שאמור להתחבר למגבר,הוא אמור להתחבר לבורג שכתוב עליו

+12v או ל- REM או ל- GND ?

עכשיו יש את החוטים הכחולים שמחוברים לרדיו דיסק שבו מחוברים שני כניסות אדום ולבן והם מחוברים. כולל החוט האמצעי שמחובר לאחד החוטים של הרדיו דיסק (מההתקנה הקודמת אני זוכר)

למגבר אני יודע לאן להכניס אותם ..אבל את החוט האמצעי שאמור להתחבר למגבר לאן?

ל- +12v או ל- REM או ל- GND ?

ויש את החוט הכחול הנפרד שאני אמור להדביק אותו עם בורג למתכת (הרקה) לאן אני מחבר את הקצה שאמור להיות במגבר?

המגבר שלי הוא מתוצרת matrix motorsport/ md 1002 1000 vatts

והוא אמור להתחבר לרמקולים של פיוניר 400 ואט .ותאמת שומעים אחלה .אני רק צריך מכם עזרה מקצועית על מנת שאני יחבר לבד במקום לשלם על ההתקנה.(את הרדיו דיסק התקנתי לבד עם הטוויטרים)זה שטיות)

תודה רבה אחיי ויום טוב

נ.ב

המגבר הוא שתי יציאות!!!

רכב בישבלי זה זה כמו בחורה , מפנקים אותו והוא יפנק אתכם.:roll:

http://images.google.co.il/images?q=gmc%20vandura&hl=iw&lr=&sa=N&tab=wi

פורסם
שלום!!!אני צריך כיוון בהתקנה של המגבר שלי.

אז ככה.....מהמצב יוצא הכבל האדום שאמור להתחבר למגבר,הוא אמור להתחבר לבורג שכתוב עליו

+12v או ל- REM או ל- GND ?

עכשיו יש את החוטים הכחולים שמחוברים לרדיו דיסק שבו מחוברים שני כניסות אדום ולבן והם מחוברים. כולל החוט האמצעי שמחובר לאחד החוטים של הרדיו דיסק (מההתקנה הקודמת אני זוכר)

למגבר אני יודע לאן להכניס אותם ..אבל את החוט האמצעי שאמור להתחבר למגבר לאן?

ויש את החוט הכחול הנפרד שאני אמור להדביק אותו עם בורג למתכת (הרקה) לאן אני מחבר את הקצה שאמור להיות במגבר?

המגבר שלי הוא מתוצרת matrix motorsport/ md 1002 1000 vatts

והוא אמור להתחבר לרמקולים של פיוניר 400 ואט .ותאמת שומעים אחלה .אני רק צריך מכם עזרה מקצועית על מנת שאני יחבר לבד במקום לשלם על ההתקנה.(את הרדיו דיסק התקנתי לבד עם הטוויטרים)זה שטיות)

תודה רבה אחיי ויום טוב

נ.ב

המגבר הוא שתי יציאות!!!

מהמצבר כבל פלוס (כבל אדום עבה) מתחבר למגבר לV12+ דרך בית פיוז

מהפח של הרכב כבל ארקה(עבה שחור בדר"כ) מתחבר למגבר ל GROUND-

מהרדיו דיסק כבל דק(REMOTE)כחול לבן(בדר"כ) מתחבר למגבר לREMOTE

• תוכן חדש...