Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב דייהו רייסר הזעקה של חברת GT

לפני איזה שבוע יצאתי מהאוטו אני שם אזעקה ורק האיתותים השמאליים מהבהבים גם בתוך האוטו אני רואה שרק איתות שמאלי פועל בלוח מחוגים... האיתות הימני בכלליות פעול גם כשבנסיע אני מאותת וגם אם אני מפעיל אורות מצוקה.. למישהו יש מושג מה המקור של הבעיה ???

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

מן הסתם ה"מוח" של האזעקה מחובר לאיתותים (יכול להיות מחובר גם לאורות הדרך הרגילים דרך אגב).

ככל הנראה התנתק שם החיבור.

בהתחשב בכך שמדובר ברכב הנ"ל, לא הייתי מנסה לתקן זאת.

לא בריא להתעסק במערכת החשמל כל עוד הכל תקין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כפי שכתב איל, ממוח האזעקה יוצאים 2 חוטים כשכל אחד מהם מתחבר אל חוט אתות, אחד לימין והשני לשמאל. יתכן שחבור זה אל חוט האתות המקורי של הרכב מנותק או לקוי.

מכיון שאתה מפ"ת, אז פנה ל "רדיו שקורי", גיסין 37 (בתחנת דלק פז האיצטדיון) פ"ת,

טל' 03-9237717 ובקש את אמיר. יש להם גם מעבדת תקונים במקום והתקנת אזעקות וכו'.

למען הסקרנות, נא עדכן מה יהיו תוצאות התקון.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני זוכר מקרה מצחיק אחד , שכשחיברו לי את האזעקה , אחרי כל פעם שהייתי לוחץ לנעילה

היה נדלק רק הצד השמאלי של אורות האיתות , ובמקביל היו שומעים את המאוורר של הרדיאטור נדלק ונכבה לסירוגין פעמיים

המתקין המוכשר חיבר לי את הסיגנל שמדליק את אורות האיתות פעמיים בנעילה , לחוט שהולך למאוורר רדיאטור

פתחתי את הצמת חוטים עם מד מתח ועברתי חוט חוט , עד שאיתרתי את החוט שמוביל לפנסי איתות הימניים.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כמו שאמרו קודמיי לאזעקה יש שתי חוטים שמתחברים לאיתותים על כל חוט הולך בית פיוז עם פיוז,בבקשה תבדוק את הפיוז יש מצב שנשרף לך הפיוז של החוט שמתחבר לצד שלא עובד.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...