Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר קיה סטוניק 2024

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

צריך להחליף מצבר ואשמח לעזרה,

האם שמים מצבר רגיל 60 אמפר?

האם שמים מצבר סטארט סטופ 60 אמפר?

ברכב לא מותקנת מערכת סטארט סטופ.

אשמח לעזרה להמלצות למצבר מתאים.

עריכה אחרונה על ידי is5286
פורסם

סבבה. שים לב, לי היה 62 אמפר שעה במצבר הישן, הלך המצבר אחרי 3+ שנים, הלכתי למומחה בעיר שלי, שם 54 אמפר שעה. שאלתי אותו אם זה סבבה, אמר שבוודאות כן - סומך עליו יש לו 40 שנה נסיון. עברה חצי שנה והכל טוב אין שום בעיה.

חשוב לציין: ראיתי באחד האתרים הבריטיים שגם 54 אמפר שעה הולך אצלי (פג'ו 208 מנוע 1.6, ארבע צילינדרים)

אם יעשו לך את אותו דבר, שזה יהיה מישהו עם מילה, שאתה סומך עליו. עדיף לך לשים 60 אני חושב, אבל תלוי גם באיש המקצוע ומה שהוא יגיד.

יש לי את המצבר השחור שטוענים שהוא זהה ל VARTA. רק שנה אחריות ולא שנתיים, קיבלתי 13 חודשים בסוף.

פורסם (נערך)

הרכב די חדיש, ולא צריך להחליף את המצבר בד"כ במקרה שלך, מצברים כאלו מחזיקים  כ-5 עד 6 שנים. נסע לנסוע בכביש בינעירוני ללא רמזורים כחצי שעה כדי לטעון אותו.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
לפני 10 דקות, mcaspi כתב:

הרכב די חדיש, ולא צריך להחליף את המצבר בד"כ במקרה שלך, מצברים כאלו מחזיקים  כ-5 עד 6 שנים. נסע לנסוע בכביש בינעירוני ללא רמזורים כחצי שעה כדי לטעון אותו.

אם הוא עשה נסיעות עירוניות קצרות, ללא בינעירוני, כבר שמענו פה על מקרים שהמצבר הלך תוך שנה וחצי.

לפני 44 דקות, is5286 כתב:

איך הגעת למסקנה שהלך המצבר?

פורסם (נערך)

@is5286תוכל לעדכן אותנו בבקשה האם אתה נוסע בינעירוני כל כמה זמן? האם תוכל לצאת לנסיעה בינעירונית של כ-30 דקות היום סביב 80-100 קמ"ש ולעדכן אותנו בקרוב אם השתפר המצב?

תודה

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני כשעה, is5286 כתב:

האם שמים מצבר רגיל 60 אמפר?

האם שמים מצבר סטארט סטופ 60 אמפר?

ברכב לא מותקנת מערכת סטארט סטופ.

אשמח לעזרה להמלצות למצבר מתאים.

אני מניח שכרגע מותקן המצבר המקורי של הרכב.

מצברי סטארט\סטופ נטענים בזרם גבוה יותר שמעמיס עומס מיותר על מערכת הטעינה אם היא מיועדת למצבר רגיל.

אם הגיע זמנו,  צריך להחליף במצבר מהסוג שקיים ברכב.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

יש לנו ריו 2019 מנוע 1.4, שזה רכב זהה לסטוניק אם מדובר במנוע 1.4.

אין ברכב מערכת Start&Stop אבל המצבר המקורי שהגיע עם הרכה מהמפעל  היה Start&Stop. החלפתי במצבר רגיל, עברו כבר כמה שנים מאז, הכל תקין.

הנחה שלי שבשביל האחידות היצרן משתמש באותם המצברים במכוניות עם מערכת Stop&Start וללא והפרש המחיר בינהם ליצרן שרוכש מיליוני מצברים כנראה קטן מאוד ולא מדיק את הלוגיסטיקה שבאחזקת מלאי של מספר סוגי מצברים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...