Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה איתכם חברה אז ככה, אני בן 17 מלש״ב עוד פחות משנה ומתגייס ולא מבין ברכבים ולהגיד לכם את האמת? זה לא התחום שסוחף אותי אבל אני תימני ונולדתי לא פרייאר, אז ככה אני צריך שתעזרו לי איכשהו למצוא רכב אמין, טסט להרבה זמן, ק״מ בסביבות ה150 אלף וכן… אני יודע שזה הרבה לבקש אבל אם כמה שאני עומד לקנות טרנטה אני לא רוצה לקנות צרות בכסף… אם למישהו יש איזה דגם להמליץ (חשוב אוטומט) אני יותר מאשמח, או אפילו מודעה שאתם רואים בyad2 שנראית לכם מציאה

כל זה בתקציב של עד 15 אלף ש״ח 

עריכה אחרונה על ידי Ori372
פורסם

אם אתה לא מבין בכלל שווה לקחת יועץ רכב שיחפש עבורך את רכב טוב, זה עולה כסף אבל נח וכן יש מישהו שמבין שמלווה אותך.

2026-06-13055225.thumb.png.f037013d5329164357715607bd9c20a6.png

לגבי דגמים יש מספר מומלצים, למשל הקוריאיות יונדאי I20 או קיה ריו למשל, סוזוקי סוויפט פורד פיאסטה עם מנוע 1.4.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשרי למצוא רכב סביר בתקציב כזה, אבל צריך להבין ולחפש בפינצטה.

אבל לפני כן תעשה חשבון אם אתה יכול לעמוד בעלויות שוטפות של ביטוח ותחזוקה שוטפת.

פורסם

קודם כל - תתחדש ותהנה מהרישיון.

השלב הראשון הוא להשלים את תקופת הליווי! לנסוע כאשר לידך אבא/אמא/אח גדול ולצבור ניסיון - על הרכב שלהם.

שנית - תקציבך מוגבל מאוד - ציינת את התקציב לרכישה. אבל האם יש לך מקור לתקציב לאחזקה שוטפת? אתה נהג צעיר וחדש, מרשם לביטוח יקר. צריך רישוי שנתי. צריך לטפל ברכב, וברכב ישן כמו שתקציבך מאפשר אתה צפוי ללא מעט הוצאות לתחזוקה שוטפת ותיקונים. כלל האצבע שלי הוא שאחזקת רכב עולה 2,000 ש״ח בחודש - האם עומד לרשותך סכום כזה? או אפילו שני שלישים ממנו?

אני ממליץ לך לחפש במורד הפורום, יש כאן דיון טרי לגמרי על רכישת רכב בתקציב מוגבל מאוד קרא אותו.

ודבר אחרון - רכב בתקציב קטן יהיה הימור, מדובר ברכב ישן, שחוק, הרבה פעמים מתוחזק ברשלנות. צפה להפתעות - הן צפויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה חייב למצוא מישהו שיעזור לך לראות רכבים פיזית, אחרת סיכוי לא קטן שתקבל "צרות בכסף" 

לפני שעתיים, Ori372 כתב:

אם למישהו יש איזה דגם להמליץ (חשוב אוטומט) אני יותר מאשמח

אין הרבה משמעות לדגם שימליצו לך, כי אתה יכול ליפול על רכב כזה עם מלא תקלות(לצערי, מנסיון עבר), מה שחשוב זה רק המצב של הרכב בפועל.

לפני שעתיים, yulianx כתב:

אם אתה לא מבין בכלל שווה לקחת יועץ רכב שיחפש עבורך את רכב טוב, זה עולה כסף אבל נח וכן יש מישהו שמבין שמלווה אותך.

אני בספק שיהיו יועצים שיעבדו עבור מישהו שמחפש רכב בסכום הזה. 

פורסם
לפני שעתיים, Ori372 כתב:

אבל אני תימני ונולדתי לא פרייאר, 

כל זה בתקציב של עד 15 אלף ש״ח 

ראשית יש דברים שאנחנו לא יכולים לעזור בהם.

לגבי התקציב, יש הרבה אפשרויות, עם זאת אנחנו לא נמצא לך רכב. אתה תמצא ותחזור להתייעץ.

הייתי מחפש רכב בתקציב של סביבות 8000 ש"ח, הוא לא יהיה שונה מהותית מרכב של 15,000 ש"ח.

אתה מוזמן לקראו את הפוסט הבא, הוא רלוונטי בדיוק גם עבורך:

לגבי ההמלצה כאן להיעזר בשרותיו של יועץ, זה לא רלוונטי בסכומים האלה. 

חפש את הרכב הבא בקבוצות פייסבוק שונות, רק קח בחשבון ש99.99% ממי שמוכר שם רכב זה סוחרים סוג ז'. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...