Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בריכה לחצר - המלצות?

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת הקיץ נשלחתי לקנות בריכה והשרשורים האחרונים בנושא הם בני עשור בערך.

הבריכה הזאת נראית מתאימה מבחינת גודל/מחיר. היא תהיה בחצר בשימוש של סופי שבוע.

יש אפשרות תיאורטית על דק ויש אפשרות (יותר סבירה) על אדמה - אני תוהה אם אני חייב תחתית ספוג (גם אם בסוף היא תהיה על הדק?).

שאלה נוספת, היא מגיעה עם משאבה של 1500 גלון- יש טעם לשדרג? זה משנה משהו?

אשמח להמלצות/תובנות.

https://www.pool.co.il/product/ערכת-יצרן-בריכת-ultra-xtr-של-intex-מלבנית-אולטרה-132274549-דגם-26356

פורסם

אין לי תשובה.

אבל בבריכות חצר השאלה הראשונה שלי - איך תמנע מילדים להכנס לבריכה - במיוחד ללא השגחה. בשנים האחרונות יותר מידי אסונות של טביעה בבריכות פרטיות.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו לא בריכה חפורה אז אי אפשר לזחול פנימה. הבריכה תהיה מכוסה כשהיא לא בשימוש.

הסולם לא יהיה לידה כשהיא לא בשימוש. הפציינטית הכי קטנה היא בת שבע שיודעת לשחות.

אמור להספיק.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הבריכה מהלינק שצירפת היא גדולה מאוד. תחשוב אם אתה צריך את הגודל הזה, כי גם קטנה יותר תעשה את אותה עבודה ותתפוס פחות מקום בחצר, תעלה פחות ותצרוך פחות מים וחשמל לסינון/חימום.

אם בכל זאת אתה מעוניין בגודל כזה, הייתי ממליץ לקחת מסנן יותר גדול מ 1500 גלון, כדי שיהיה יותר אפקטיבי.

אני יכול להמליץ מניסיון על בריכות של Bestway. יש לי את הקטנה שלהם ששרדה כבר קיץ רביעי של הרכבה, מילוי ופירוק בתום הקיץ.

פורסם

נרכשה אתמול, ההיא מהלינק.

היא הולכת לחצר של סבא וסבתא אז הגודל דווקא כן משמעותי, מה גם שיש צרכנים למים אחר כך.

מקווה שהמסנן הזה יספיק, אני אעדכן בסוף הקיץ.

פורסם (נערך)

אומנם באיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.

היתה לי את אותה בריכה כמו שקנית, בריכה מעולה! אני נהינתי ממנה כל כך ובהתחשב שזה היה בזמן הקורונה, היה בכלל טירוף עלייה והיתה שווה כל שקל ושקל שהוצאתי עליה.

המלצות:

א. הכיסוי הרגיל שמוכרים, נקרע ומתבלה די מהר ולא שווה וכדאי להוציא כסף על כיסוי עמיד ואיכותי.

ב. ממליץ בחום לקנות רובוט שרץ בקרקעית הבריכה ומנקה את החול ואת הלכלוך שמצטברים בבריכה, המטאטא הידני לא שווה כלום ורק רובוט יעזור ויפטור אותך מעונשו של ניקוי.

ג. תקנה דלי של כדורי כלור, זה נגמר מהר כי אני השתמשתי בזה בלי הפסקה 7\24.

ד. אני לא יודע להגיד בוודאות, מה ההבדל בין המשאבות אבל יודע שהמשאבה שמגיעה היא המינימום ואני הרגשתי שהיא פוחת טובהץ

החלפתי למשאבה יותר חזקה עם זכוכית\חול\שקר כלשהו

תחבר אותה לשעון שבת שתעבוד בלילה, תסנן ותנקה את המים, חשוב שהיא תעבוד מינימום 2-3 פעמים ביום אם אני לא טועה.

ה. בריכה שלי ישבה על דשא, אומנם סינטטי, אבל לא רציתי שתהיה ההרגשה הזו ברגליים או סיכוי שיקרע ולכן קניתי ספוג לשים עלייה את הבריכה.

אחרי שימוש בקיץ הוא התבלה.

עריכה אחרונה על ידי ariel000

פרנקופיל מושבע!

פורסם

המשאבה לטעמי מספיקה. אני לא הרגשתי הבדל בין המשאבה שהיתה עם הבריכה למשאבה שקניתי. 

הבריכה שלי היתה על הספוג הזה שזרקתי כמובן בסוף הקיץ 

אגב. שים לב אם המידות האלו הם ברוטו או נטו. הכוונה שהבריכה שלי היא 4 על 2 אבל תופסת יותר מקום בגלל הרגליים.

• תוכן חדש...