Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אין לי נסיון עם האתר הספיציפי הזה, אבל יש שם פער מול אתרים רגילים ומוכרים  בעשרות אחוזים.. 
כשזה נראה יותר מידי טוב - זה כנראה הונאה או במקרה הכי ״טוב״ זיוף.

עריכה אחרונה על ידי Rongaflugen
  • רעיון טוב! 2

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם (נערך)

דרופשיפינג, זה ההסבר למחיר. 

האתר עצמו, אין להם כתובת פיזית או מספר טלפון של בן אדם אנושי. 

image.thumb.png.d9df6bd02bda0a24ec20e5b9f91e0c59.png

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

...מה שאומר שהאתר ומי שמאחוריו נכנסים לתמונה באופן זמני למטרת שיווק וגביה, אבל בסבירות גבוהה יעלמו ברגע שיתחילו בעיות עם מכס, חבילה שלא הגיעה ליעדה, וכו'.

תחשוב על זה כעל יחצ"ן מסיבות שישמח למכור לך כרטיס (בהנחה) למועדון לילה, אבל אם תקבל שם הרעלת אקסטזי ויגנבו לך את הארנק - סיכוי טוב שלא יהיה עם מי לדבר. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הביקורות קורעות... יש איזו נעל שם שכל ה״קונים״ מתעקשים שהיא אחלה סוודר.

חוץ מזה, רצף מסודר להפליא של משפטים בני 6 מילים, עם פיסוק מושלם ו״אני מקבלת מחמאות״.

ביקורות מזויפות יש בכל אתר גדול, גם אמזון, אבל פה זה ברמה מביכה. רק בגלל זה הייתי מדפדף הלאה.

ובכלל, הנעליים בדקטלון טובות יותר מכל הזבל הממותג, ובחצי/שליש מחיר.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מחפש הוקה בונדי 9

המחיר הכי זול שמצאתי היה 550

הם מציעים 440 ועם קופון הצטרפות זה יכול לרדת גם ל350 

היה נשמע לי חשוד מידי

אני רואה שאני לא לבד

עניין אותי אם יש מישהו שקנה שם ויודע מניסיון מה הסיפור 

פורסם

מחיפוש שטחי מאוד באתרים מכובדים בחו״ל לא נראה שיש משהו מתחת ל-170 דולר (אני מניח נעלי גברים) - שזה בסביבות ה-500 שקל.

אז לא ציון 10 בסולם חשוד, אבל לגמרי 7. :)

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בחיפוש שטחי, יש תלונות על מכירת זיופים סיניים.

https://www.facebook.com/groups/snekersisrael/posts/1438813027980001/

יש גם הרבה פרסומים בכל מיני אתרי חדשות, אשר טוענים שזה אתר אמין, עם סחורה איכותית וכו'.  אך יש לשים לב שאלו פרסומים ממומנים. ולא ביקורת חופשית.

אזהרה כללית לגבי אתרים של נעלי ספורט :

https://www.israelhayom.co.il/lifestyle/shopping/article/18147166

פורסם
לפני 19 שעות, hans כתב:

ובכלל, הנעליים בדקטלון טובות יותר מכל הזבל הממותג, ובחצי/שליש מחיר.

על איזה נעלי מותג אתה מדבר למשל מול איזה של דקטלון? באיזה רמות מחיר? סוג נעל?

אם מדברים על נעלי ספורט, אז מדדתי לפני די הרבה זמן פעמיים-שלוש בדקטלון וזה לא הזכיר את הנעליים שלי, לא היה קרוב. מאז לא הלכתי לשם.

האחרונות שלי היו mizuno prophecy, ניו-באלאנס 1080, הוקה בונדי, asics nimbus היו לי ברצף דגם 25, 26, 27, 28 (הנוכחי). כנראה המכנה המשותף שכולן נעליים מאוד רכות עם סוליית ג'ל עבה. כולן נקנו בממוצע בסביבות ה-600 שקלים כשהמחיר שכתוב בחנות היה בסביבות ה-900 שקלים. 

לפני 18 שעות, tan tan כתב:

אני מחפש הוקה בונדי 9

המחיר הכי זול שמצאתי היה 550

תקנה ב-550 זה מחיר סבבה ונעל מעולה.

מה יש לך להסתכן בזיוף בשביל 100-150 שקלים פער? נעליים קונים אחת ל...

תעשיית הזיופים חוגגת, תבוא לראשון לציון, כל 100 מטר מוכרים לך זיוף במיוחד של הניו-באלאנס האלה שתפסו לאחרונה וכולם רוצים כאלה, נראה לי זה דגם 9060, תמדוד בשביל הספורט לראות אם אתה מבדיל בין זיוף לאמיתי.

• אהבתי 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...