Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, sperial כתב:

לא לפי האתר של מכבי.

ממש מהקישור ששמת תראה שהוא צודק, למי שיש שב"ן (מכבי שלי או זהב). המקביל של כללית מושלם זהב או פלטינום. 

הביטוחים הפרטיים משתנים וצריך לבדוק מה התנאי פרטני אצל כל אחד. בדרך כלל הם רוצים לראות מה התנאים בקופה. 

הקופות, לפחות הגדולות, מממנות 50 אחוזים לוויגובי ומאונג׳ארו למטרת הרזיה. אוזמפיק (אותה תרופה כמו וויגובי בדיוק רק השם שונה בגלל שיווק) כרגע רק לסוכרתיים. 

Screenshot_20260222-094328.png

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נהג לילה כתב "ללא משלים". באתרי הקופות האוזמפיק בסל רק לסכרת ואילו הווגובי הוא במשלימים בהנחה 50%. המונג'רו כלל לא בסל (ואגב, בחלק מהעולם הטירזפאטיד נרשם להפחתת משקל בשם Zepbound).

האוזמפיק והוויגובי, כמו גם כדורי הריבלסוס, אמנם מכילים את אותו חומר פעיל (סמאגלוטיד) אולם המינונים שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

נהג לילה כתב "ללא משלים". 

צודק, לא שמתי לב. 

מאונג׳רו כאמור גם כ-50 אחוזים השתתפות. בהשמנה. 

לסוכרת יאושר למטופלים שקיבלו טיפול glp1 קודם למשל חצי שנה ללא תגובה מספקת.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אמלק

מדבר מנסיון אישי של ויגובי. 

ירדתי בפעם הראשונה מ 107

ל 92 קילו 

מינון מקסימלי 1 מ'ג מתוך מחשבה אישית שאני לא רוצה להתמכר לזה ולא רוצה לחיות על זריקות. 

לי זה גרם עם הזמן לעצירות, כאבי בטן. 

מעבר לזה זה חד משמעית קיצור דרך להרזיה מהירה יחסית. אבל אתה חייב להבין משהו, אם לא תשנה אורך חיים ותזונה ולא תעשה שום פעילות אתה תחזיר הכל ועל הדרך יכול לעשות לך בעיות במערכת העיקול. 

הזריקות מאיטות התרוקנות הקיבה וגם כל מערכת העיקול חייבים לשים לב לזה ובעיקר להרבה מאוד שתיה. 

הדבר הכי טוב שיצא לי מזה שאני שנה וחצי כבר עושה הליכות בערב 2-3 פעמים בשבוע של 9 ק"מ בקצב מהיר כולל עליה, 

משלב שכיבות  שמיחה כ 80

וגם סקוטים. 

אני מאוד אוהב אוכל, ולא רוצה לוותר על התענוג הזה אבל כמוך בגיל 45 חייבים להבין שלכל שבת יש מוצאי שבת. 

אחרי חצי שנה ראשונה של שימוש עשיתי הפסקה כמה חודשים. ראיתי שאני עולה וחזרתי לעוד חודשיים, סבלתי מצרבות איומות והספקתי לחלוטין. 

הבנתי שהגוף שלי משדר לי שהוא לא רוצה את זה. 

היום 100 קג על גובה 1.78

מרגיש מעולה עם עצמי, הייתי רוצה להיות פחות אבל ככל הנראה חייב לוותר על המון דברים שאני אוהב. 

כרגע נלחם בזה ככה, למי שחושב שזריקות זה קסם טועה בגדול, זה קיצור דרך מעולה להתחלה של הרזיה, במיוחד לאלו שהמשקל שלהם ממש חורג מהנורמה ומתקשים בכלל לעשות משהו. 

למי שכן יכול אני ממליץ לנסות תקופה קצרה, לרדת ובמקביל לשנות אורך חיים, לעשות ספורט ולשנות הרגלי אכילה. לשמור הרבה יותר קשה מלרדת היום.  

עריכה אחרונה על ידי timur2008
  • אהבתי 3
  • מעניין 1

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 15.2.2026 בשעה 13:03, Derish כתב:

דומה לטיפול נפשי (עוד מגפה מודרנית של מעמד הביניים), נראה שמדובר במנוי לכל החיים ובינתיים לא שמעתי על אף אחד שסיים להשתמש בתרופות האלה, אלא רק ירד במינון ע"מ לתחזק את המצב הקיים. אני לא יודע עד כמה זה בר קיימא, בהנחה והביטוח הרפואי שלך לא מכסה את ההוצאות. 

אם זה מנוי לכל החיים, אז האם לדעתך מומלץ להשקיע ביצרני התרופות הנ"ל?

בתאריך 24.2.2026 בשעה 00:05, timur2008 כתב:

מרגיש מעולה עם עצמי, הייתי רוצה להיות פחות אבל ככל הנראה חייב לוותר על המון דברים שאני אוהב. 

כרגע נלחם בזה ככה, למי שחושב שזריקות זה קסם טועה בגדול, זה קיצור דרך מעולה להתחלה של הרזיה, במיוחד לאלו שהמשקל שלהם ממש חורג מהנורמה ומתקשים בכלל לעשות משהו. 

למי שכן יכול אני ממליץ לנסות תקופה קצרה, לרדת ובמקביל לשנות אורך חיים, לעשות ספורט ולשנות הרגלי אכילה. לשמור הרבה יותר קשה מלרדת היום.  

עשית את הדבר הנכון לדעתי. כל הכבוד!

אבל רוב המשתמשים הם כנראה חלשי אופי ויזריקו לעצמם כל החיים.

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם
לפני שעה, Gorpi כתב:

אם זה מנוי לכל החיים, אז האם לדעתך מומלץ להשקיע ביצרני התרופות הנ"ל?

בגדול, אלו אותן חברות ביג פארמה שתמיד היו השקעה טובה. אמנם היצרן של מונג'רו קצת פחות מוכר באירופה ובישראל, אבל פיתוח תרופה כזאת נשען על ניסיון רב בתחום הסכרת והאינסולין, לכן זה לא בדיוק רמה של סטארט-אפ בפארק המדע. 

פורסם

גם נובו-נורדיסק וגם אלי-לילי חברות ענק וותיקות מאוד ומוכרות מאוד.

המסלולים של פיתוח תרופות מגוונים - מתחילים במוסדות מחקר, בסטארטאפים או בחברות הפארמה, ואז לעיתים קרובות הפיתוחים נרכשים על ידי חברות פארמה ותיקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@yohai71

היי,

תוכל בבקשה לפרט מה עשית כדי לרדת במשקל? :) בהמשך לפוסט אחר כאן באוף טופיק.

בעקרון פירטתי כבר אני חושב, אני בתהליך ירידה מ 140 ק"ג לפני 5 שנים, ירדתי ל 120 ק"ג בערך וממשיך, על 175 ס"מ.

עושה IF 20:4 עם הרבה מים, אספרסו, מסטיקים, תה, ואלקטרוליטים (לא יותר מדי) כל שישי ושבת.

רואה תוצאות, עושה את זה מתחילת 2026 בערך. 

פורסם (נערך)

1. קודם כל, כל הכבוד לך!

2. קראתי את כל מה שכתבת, בעצם חתכת את כל ה"צ'יטים" מהתפריט ואיך זה הרגיש לך? לי היה קשה - עשיתי זאת למשך 3 חודשים לפני 12 שנים. אמרתי לעצמי, 100 יום לא נוגע בכלום. היה לי לא קל. אצלך הצבת לך מטרה - לא נוגע בכלום? גם אם ראית שהולך לך, לא אכלת איזה שוקולד איזה גלידה משהו?

ב4.5 שנים אחרונות אני מקפיד על חלבון, פחות זבל, הרבה מים, וחלק ממה שתראה בתמונות זה תוצר של IF Diet 14:10 וגם 18:6 בערך - אני חושב שצמתי ב IF בערך כ 70 ימים בשנה וחצי האחרונות, וזה עזר.

בגדול, הבעיה שלי שאני לא מצליח להתנתק נניח מ2-3 אצבעות קינדר ביום. פשוט לחתוך וזהו?

3. התמונה של ה 140 ק"ג היא בנובמבר 2021. אנדוקרינולוגית אמרה לי במרץ 2022 ש 95% ממי שיורד במשקל עולה חזרה, הנה אנחנו מוכיחים שלא. חובת ההוכחה עוד עלי. אתה שנים ככה.

4. באמת 7 חודשים בלי צ'יט אחד? אפילו לא פעם בחודש?

כשאני עשיתי "100 יום ללא צ'יטים" היה לי קשה. כי גם עשיתי קיצוני, ללא שניצלים, ללא לחם לבן בכלל, ללא פירות.

ירקות , לחם מלא, חלבון. אולי זו הבעיה. שהיה לי ממש קשה. ירדתי 12 ק"ג ב 100 יום.

5. התמונה הרזה יותר זה מאתמול. השמנה יותר בנובמבר 2021.

NOV_21.jpg

MARCH_26.jpeg

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני כשעה, yohai71 כתב:

הדבר הכי קשה בכל התהליך, הוא ההבנה שאין קיצורי דרך - זו עבודה קשה, גם הורדת המשקל הדרסטית ואולי אפילו יותר

תודה רבה על השיתוף.

אצלי זה נושא שאני רוצה לעבוד עליו.

וגם הנושא של התנהלות כלכלית. 

עכשיו אין אמאזון, אז זה יותר קל. 

• אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 13 דקות, saar5555 כתב:

תודה רבה על השיתוף.

אצלי זה נושא שאני רוצה לעבוד עליו.

וגם הנושא של התנהלות כלכלית. 

עכשיו אין אמאזון, אז זה יותר קל. 

כמה הזמנות יש לך בשנה ממוצעת? 

יותר מ 100?

פורסם

כל העניין זה לא להתייאש, ללמוד, לנסות ולחזור חלילה. בסוף לומדים את הדבר הנכון בשביל להצליח.

בתור אחד שהפסיק עם משהו אחר לגמרי. זה אפשרי, פשוט זה לוקח זמן.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כמה טיפים מאחד שעבר תהליך דומה, ועדיין בתוכו שנה שמינית כבר.

1. תחתוך בחצי. תאכל כל מה שבא לך כרגיל, אבל חצי. בלי לרמות. אמיתי!

בתור התחלה זה מאוד עזר לי להפחית כמויות בלי להתנזר או להימנע משום דבר כמעט.

2. כבדהו וחשדהו, את האוכל שלך...

אני מחלק אותם ל"חברים" (ירקות, דגים, עוף וכו') ו"אויבים" (אין צורך לפרט).

בחברים משקיע באיכות ובביצוע, אל האויבים כאל שקרנים וחנפנים.

למשל: הפסקתי לאכול עוגות אחרי שהכנתי כמה בעצמי,

והבנתי כמה ח@א (שמן, קמח, סוכר, חמאה, שמנת) אני דוחף לעצמי. בעעע...

3. גם עם אויבים צריך לעשות מו"מ. אי אפשר להתעלם מהם. מקיפים אותנו בכל מקום...

אז אני לא אסתחבק איתם כל יום, אבל פעמיים-שלוש בשנה(!) אנחנו עושים ועידת פיסגה

בשווארמה בעוספייה, או בבורקס במחנה יהודה וכדו'. הולך על ההכי טובים ודואג שיהיו רחוקים.

זה מאוד עוזר לי כשאני עובר ליד מגש בורקס ריחני בסופר (שקרן דוחה עם מרגרינה) או ליד השווארמה (חתולים) השכונתית.

4. נפלת? קורה. תפיק לקחים ותמשיך בדרך שבחרת (למשל לא להחזיק מתוקים או עתירי שומן בבית).

5. קח אוכל מהבית לעבודה. 

בקיצור: סוג של הפרעת אכילה, אבל חיובית. 

דורש הרבה שיכנוע עצמי, משמעת, והבנה עמוקה שהדרך הקודמת מובילה למקום לא טוב.

אצלי אלה היו סימנים של הזדקנות (55) וכשדמיינתי את עצמי ממשיך ככה עוד עשר שנים,

הבנתי בעמקי נשמתי שאני לא מוכן להגיע לשם ויהי מה.

זה רק חצי מהדרך.

6,7,8,9,10 - ספורט. זה לא יעבוד בלי זה. הוא הקטר של שינוי אמיתי כזה.

לקח לי הרבה שנים בהן לא התחברתי לאף ספורט ולכן לא התמדתי,

עד שלמזלי מצאתי את החיבור שלי לאופניים.

יש משהו שאולי מאפיין כבדי משקל, וזה המרכיב של ההתמכרות.

לאוכל קל להתמכר, לספורט הרבה יותר קשה אבל אפשרי. גם לאנדורפינים יש אפקט ממכר.

ברגע שזה קורה, (וצריך לכוון לשם במודע ובדמיון),

אתה עובר מדרך העפר של תחילת התהליך לכביש סלול עם גדרות בטיחות.

פורסם
לפני 1 דקה, BoazB11 כתב:

. תחתוך בחצי. תאכל כל מה שבא לך כרגיל, אבל חצי. בלי לרמות. אמיתי!

בתור התחלה זה מאוד עזר לי להפחית כמויות בלי להתנזר או להימנע משום דבר כמעט.

עליי זה לא עבד.

היה קל לשמור על החצי אבל מהר מאוד הייתי אוכל כפול פעמים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...